• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz anneleri - Bende anne oluyorum

:anneadayı:Merhaba benim hamiş arkadaşlarım , İnşallah Rabbim bebeklerimizin kalp atışını duymayı ve kucağımiza almayi nasip eyler :) Benim 3 hafta 4 günluk şu an . 3 gun once beta 39.1 cikti pozitif bir daha tahlil yapmak istemedim . İlk muayene olmaya ne zaman gideceksiniz .

rabbim herkese nasip etsin insallah... ben hala alısamadım bu durumaa , bı yandan cok mutrluyum ama bır yandan da cok sevınmemeye calısıyorum cunku daha cok yeni.. rabbim kalp atıslarnı duymayı, kucagımıza almayı nasıp etsinnn kızlarrr..:):)

rabbim herkese nasip etsin insallah... ben hala alısamadım bu durumaa , bı yandan cok mutrluyum ama bır yandan da cok sevınmemeye calısıyorum cunku daha cok yeni.. rabbim kalp atıslarnı duymayı, kucagımıza almayı nasıp etsinnn kızlarrr..:):)
Aynen bende o Haldeyim. Kalp atışını duyana kadar rahat edemeyecegiz galiba . . Kasiklarinda ağrı var mı ?

:anneadayı:Merhaba benim hamiş arkadaşlarım , İnşallah Rabbim bebeklerimizin kalp atışını duymayı ve kucağımiza almayi nasip eyler :) Benim 3 hafta 4 günluk şu an . 3 gun once beta 39.1 cikti pozitif bir daha tahlil yapmak istemedim . İlk muayene olmaya ne zaman gideceksiniz .
simdi gördüm yazmıssın ne kadarlık oldugunu.. rabbim kucagına almayı nasıp etsinn canım. saglıklı ve hayırlı evlat(lar) olsun ınsallah..

Kizlaar bende pazartesi kalp atislarini duydumm bebegimin 6+4 gunluguz degisik cok guzel bir duygu Rabbim hepinize kalp atialarini duymayi nasip etain hala karin ultrasonundan gostermiyor kendini alttan ultrasonla gorduk :)

Merhabalar bende 23 haftalık hamileyim merak ettiğiniz şeyleri bildigim kadarıyla cevaplamak hepinize yardımcı olmak isterim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)

Kizlaar bende pazartesi kalp atislarini duydumm bebegimin 6+4 gunluguz degisik cok guzel bir duygu Rabbim hepinize kalp atialarini duymayi nasip etain hala karin ultrasonundan gostermiyor kendini alttan ultrasonla gorduk :)
Maşallahhhh :) canım benim sağlıcakla al kuzunu kucağına :KK200:

Merhabalar bende 23 haftalık hamileyim merak ettiğiniz şeyleri bildigim kadarıyla cevaplamak hepinize yardımcı olmak isterim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)
Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin canim cok sagol bizde memnun oluruz bize yardimci olursaniz :)

Maşallah :KK200: kaç hastalıkken öğrendin canım? Bu ay bende bekliyorum pek umudum yok ama bakalım hayırlısı artık :)
Adetim 2 gun gecti test yaptim cikti 2 gun sonrada hastaneye gittim doktor bana 4 haftalik demisti canim :)

Benim daha çok yeni 3 gün önce öğrendim . Adet tarihime 7 gün kala 39.1 çıktı beta . Bulantilarim ve sol tarafimda ağrılar başlayınca doktora gittim önce . Dr bana gastrit var miden de dedi . İçim rahat etmedi sonrasında hamile olduğumü öğrendim . Ama kasiklarim ağrıyor benim . Sol karnımdan aşağı sol kasigim ağrıyor :(

Benim daha çok yeni 3 gün önce öğrendim . Adet tarihime 7 gün kala 39.1 çıktı beta . Bulantilarim ve sol tarafimda ağrılar başlayınca doktora gittim önce . Dr bana gastrit var miden de dedi . İçim rahat etmedi sonrasında hamile olduğumü öğrendim . Ama kasiklarim ağrıyor benim . Sol karnımdan aşağı sol kasigim ağrıyor :KK43:
Hayirli olsun ne guzel insallah bende kan verdigim zaman cikar o degerler :(

evet canım ama cok sıddetli degil, adeti beklerken ki o hafif agrı var.. sanki boyle karnımı sıkıstırıyolar gıbı. sen de var mı
Var benim de ,birde ben o ağrılar ile 10 saat yolculuk yaptım bilmiyordum. Tatile gittik eşimle Fethiye tohumlu olur belki diye espri yapıyordum orda başladı kasilmalarim. Çabuk yoruluyorum ben :( bulantım geçti ama kasik ağrım soldaydi sağa vurmaya başladı , belimde bugün ağrıyor . Çok stresliyim ben ya :( misafirlerim de gelicek, temizlik yapıyorum bi yandan dinlenmeye çalışıyorum . Eşimin ailesi uzun zamandır davet edemedigimiz için böyle bi zamana geldi geri ceviremedim ama hiç zamanı değil :( Ailem hariç kimseye söylemedim kalp atışını bekliyorum :(

İnşallah Canim ne zaman adet tarihin varmı belirti ?
Benim biraz karisik durumlar şoyle anlatayim 1 temmuzda adet olmam lazimdi 27 gun gecikti yani 7 temmzda 3 gun suren kahverengi lekelenme oldu sonra kesildi evde idrar testi yaptim kac kere negatif 6 gun once kan tahlili verdim sonuc 2 cikti negatif yani normalde adetim duzensiz olurdu ama en fazla 1 hafta gecerdi bu nerdeyse 1 ay olucak yani :(

Back