Benim değerin 1 200 öyle dedi 2000 olunca bebeği görürüz dediKızlar 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım beklenen adet günümde kan testi yaptırdım 962 çıktı. Yüksek mi bu değer. Sizin değerleriniz nasıl? Kesinleşmeden umutlanmak da istemiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Temmuz anneleri - Bende anne oluyorum
- Konu Sahibi Ted1li
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek hamilelik hamilelik adet belirti temmuz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2017
- 766
- 562
- 53
- 37
- 22 Ekim 2016
- 195
- 270
- 103
- 36
- 1 Mayıs 2017
- 766
- 562
- 53
- 37
Aynen bende o Haldeyim. Kalp atışını duyana kadar rahat edemeyecegiz galiba . . Kasiklarinda ağrı var mı ?rabbim herkese nasip etsin insallah... ben hala alısamadım bu durumaa , bı yandan cok mutrluyum ama bır yandan da cok sevınmemeye calısıyorum cunku daha cok yeni.. rabbim kalp atıslarnı duymayı, kucagımıza almayı nasıp etsinnn kızlarrr..:):)
- 22 Ekim 2016
- 195
- 270
- 103
- 36
evet canım ama cok sıddetli degil, adeti beklerken ki o hafif agrı var.. sanki boyle karnımı sıkıstırıyolar gıbı. sen de var mıAynen bende o Haldeyim. Kalp atışını duyana kadar rahat edemeyecegiz galiba . . Kasiklarinda ağrı var mı ?
- 22 Ekim 2016
- 195
- 270
- 103
- 36
seninki ne kaadarlıkk.. buradan iletisimde olalım senınle :) yakınsa gebeliklerimiz..Aynen bende o Haldeyim. Kalp atışını duyana kadar rahat edemeyecegiz galiba . . Kasiklarinda ağrı var mı ?
- 22 Ekim 2016
- 195
- 270
- 103
- 36
simdi gördüm yazmıssın ne kadarlık oldugunu.. rabbim kucagına almayı nasıp etsinn canım. saglıklı ve hayırlı evlat(lar) olsun ınsallah..Merhaba benim hamiş arkadaşlarım , İnşallah Rabbim bebeklerimizin kalp atışını duymayı ve kucağımiza almayi nasip eyler :) Benim 3 hafta 4 günluk şu an . 3 gun once beta 39.1 cikti pozitif bir daha tahlil yapmak istemedim . İlk muayene olmaya ne zaman gideceksiniz .
- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
- 9 Temmuz 2017
- 407
- 174
- 18
- 31
- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
Maşallahhhh :) canım benim sağlıcakla al kuzunu kucağınaKizlaar bende pazartesi kalp atislarini duydumm bebegimin 6+4 gunluguz degisik cok guzel bir duygu Rabbim hepinize kalp atialarini duymayi nasip etain hala karin ultrasonundan gostermiyor kendini alttan ultrasonla gorduk :)
- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin canim cok sagol bizde memnun oluruz bize yardimci olursaniz :)Merhabalar bende 23 haftalık hamileyim merak ettiğiniz şeyleri bildigim kadarıyla cevaplamak hepinize yardımcı olmak isterim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)
- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
Amiiin canim cok tesekkur ederim Allah razi olsunMaşallahhhh :) canım benim sağlıcakla al kuzunu kucağına
- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
2 aysir deniyoduk 2. Ayda tuttu cok sukur canimHAYIRLI OLSUN CANIM SAĞLIKLA KUCAĞINA AL KAÇ AYDIR DENİYORDUNUZ
- 11 Nisan 2017
- 412
- 1.730
- 28
Adetim 2 gun gecti test yaptim cikti 2 gun sonrada hastaneye gittim doktor bana 4 haftalik demisti canim :)Maşallah kaç hastalıkken öğrendin canım? Bu ay bende bekliyorum pek umudum yok ama bakalım hayırlısı artık :)
- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
Oncelikle hayirli olsun belirtilerinizi bizimle paylasirmisiniz lutfenAdetim 2 gun gecti test yaptim cikti 2 gun sonrada hastaneye gittim doktor bana 4 haftalik demisti canim :)
- 1 Mayıs 2017
- 766
- 562
- 53
- 37
Benim daha çok yeni 3 gün önce öğrendim . Adet tarihime 7 gün kala 39.1 çıktı beta . Bulantilarim ve sol tarafimda ağrılar başlayınca doktora gittim önce . Dr bana gastrit var miden de dedi . İçim rahat etmedi sonrasında hamile olduğumü öğrendim . Ama kasiklarim ağrıyor benim . Sol karnımdan aşağı sol kasigim ağrıyor
- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
Hayirli olsun ne guzel insallah bende kan verdigim zaman cikar o degerlerBenim daha çok yeni 3 gün önce öğrendim . Adet tarihime 7 gün kala 39.1 çıktı beta . Bulantilarim ve sol tarafimda ağrılar başlayınca doktora gittim önce . Dr bana gastrit var miden de dedi . İçim rahat etmedi sonrasında hamile olduğumü öğrendim . Ama kasiklarim ağrıyor benim . Sol karnımdan aşağı sol kasigim ağrıyor
- 1 Mayıs 2017
- 766
- 562
- 53
- 37
İnşallah Canim ne zaman adet tarihin varmı belirti ?Hayirli olsun ne guzel insallah bende kan verdigim zaman cikar o degerler
- 1 Mayıs 2017
- 766
- 562
- 53
- 37
Var benim de ,birde ben o ağrılar ile 10 saat yolculuk yaptım bilmiyordum. Tatile gittik eşimle Fethiye tohumlu olur belki diye espri yapıyordum orda başladı kasilmalarim. Çabuk yoruluyorum ben bulantım geçti ama kasik ağrım soldaydi sağa vurmaya başladı , belimde bugün ağrıyor . Çok stresliyim ben ya misafirlerim de gelicek, temizlik yapıyorum bi yandan dinlenmeye çalışıyorum . Eşimin ailesi uzun zamandır davet edemedigimiz için böyle bi zamana geldi geri ceviremedim ama hiç zamanı değil Ailem hariç kimseye söylemedim kalp atışını bekliyorumevet canım ama cok sıddetli degil, adeti beklerken ki o hafif agrı var.. sanki boyle karnımı sıkıstırıyolar gıbı. sen de var mı
- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
Benim biraz karisik durumlar şoyle anlatayim 1 temmuzda adet olmam lazimdi 27 gun gecikti yani 7 temmzda 3 gun suren kahverengi lekelenme oldu sonra kesildi evde idrar testi yaptim kac kere negatif 6 gun once kan tahlili verdim sonuc 2 cikti negatif yani normalde adetim duzensiz olurdu ama en fazla 1 hafta gecerdi bu nerdeyse 1 ay olucak yaniİnşallah Canim ne zaman adet tarihin varmı belirti ?