Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar yeni üyeyim tanışmak için msj atıyorum kuralları falan bilmiyorum..
hadi bakalım hayırlısı canım öyle altın isteme adetlerini pek bilmiyorum ama tahminimce kız istemede filan konuşulmaz öle şeyler düğün tarihi belirleme aşamasında konuşlulur diye düşünüyorum![]()
onca yapılan hazırlıklar günler öncesinden telaşlar koşturmaca ve o gün geldi çattı.. isteme söz nişan hepsi bir arada oldu. yaklaşık olarak 150 kişiydik prensesler gibi hissettim kendimi herkes benim ve müstakbel nişanlım için bir arada toplanmıştı. şehirdışı ve yurt dışı misafirlerimiz bile vardıgaliba herkes için ikimiz de çok değerliydik
kuaföre gittim hazırlandım nişanlım geldi fotoğrafçıya gittik güzel güzel resimlerimiz çekildi sonra erkek tarafı geldi bize ve eğlence başladı yüzüklerimiz takıldı oynadık karşılıklı en sonunda da nişan gezmesine gitti uludağ yoluna herşey çok güzeldi dünde birlikteydik sabahtan akşama kadar ve rüya bugün sabah saat 11 de işe başlamamla bitti
ama ben çok mutluyummmmmmm
![]()
kızlar bizim de 23 temmuzda isteme oldu, 30 temmuzda biz onları iade-i ziyaret yaptık ve 1 eylülde yüzük takılmasına karar verildiii, haftaya nişan alışverişine çıkıyoruz, çok mutluyum, çok heyecanlıyımmm![]()
Merhaba,
Eylül ayında bir sorun çıkmazsa istemeye gelicekler, söz de olacak. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. Bir yanım olsun diyor, diğer yanım nişandı, düğündü,karışıklık, kargaşa..vs. gibi şeyler olacağı için istemiyor.
al bi burcu dahaşöle bi bakıyorum düşünüyorum o telaşlar tatlı telaşlarmş qibi qeliyo bi daha düşünüyorum bilmediqm bi ortam bilmediqm insanlarn içine qitmek we odak noktasnda kendimi qörnce içimi bi sıkıntı bi korku basıyo wazqeçesm qeliyo ( tabi bu mümkn deil şu konumda herkes ayaklanmışken ) insanın aklı beyni bi tuhaf oluyo hakkaten :26:
ben yapamicam sanırım :S :)
kızlar 3 eylülde tanımaşaya gelecek ben,m sevgilimin ailesi de. bu konu iyi olmuş.
mutlu haberlerinizi okuyup ben de heyecanlandım burda.
mutluluğunuz daim olsun.
darısı da bize inşallah.
beni bu dönemler hep korkutuyor, bide babamın tavırlarına falan güvenemiyorum ama yaşayıp görcem artık.![]()
isteme söz nişan peki tamam ama sonrası beni huzursuz etmeye başladı geçinebilirmiyiz derdi başladı![]()
neden canım ?
niye gecinemeyesiniz ki? sorun ne