Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dün resmen verildim yaaa hala inanamıyorum :92: Çok heyecanlıydım amaaaCumartesi günü de sözüm olcak bizde bugün kızkardeşim kayınvalidem ve ben söz için takım aldık ama spor bi takım oldu çok klasik olsun istemedim yoksa bidaha nerde giycem o klasik takımı die düşündüm :44: Ama çok şık
Evde hep ben konuşuluyorum sözümüz konuşuluyoo çok mutlu oluyorum bende . Meğer ne güzel telaşlarmış bunlar kızlar . Rabbim yaşamayan herkese tez zamanda nasip eylesin inşaallah :26: Söz de de öğlen gelecek olanlara yemek yapıcaz akşam içinde hazır kurabiye kek tarzı şeyler ikram etmeyi düşünüyoruz. Bi 40 kişi oluruz muhtemelen . Amaaaa çok heyecanlıyımmmmm kızlarrr :) Resimleri koyarım buraya dün geldiklerindeki resimleri paylaşayım hemen
![]()
bu aksam tanısmaya geliyolar... gelmeseler keske..![]()
heycan yaptığın için öyle düşünüyorsun canım çok iyi anlıyorum seni sakin olmaya özen göster herşey olup bitcek akşam mutlu mutlu günü değerlendireceksin inan bana herşey çok güzel olur Allahın izni ile
Kızlar dün sözüm de oldu. Artık resmen sözlü bir bayanım![]()
geldiler canımm.. ben bosuna gelmesinler demiyomusum, kaynanam cadalozun teki cıktı![]()
selam kızlar, ben de dün istendim, gerçekten acayip heyecanlı oluyormuş bu işlerrr, darısı isteyen herkesin başına inşallahhhhh
Kızlar dün sözüm de oldu. Artık resmen sözlü bir bayanım![]()
hayırlı olsun canımmm
benimde 11 eylül, isteme-söz
bu cumarteside oturmaya geliyorlar![]()
hayır olsun inşallah kötü bir durum yok demi
inşallah hayırlısı olur... bilmiyorum ki canım bizimkiler kadının tavırlarına cok bozuldu, hatta ben o gun vazgecmeyi bile dusundum, biz kafamızda soz tarihini bile belirlemiştik ama bizimkiler biz tarih veremeyiz dedi o gun.. işler bi karısık yani, erkek arkadasımın annesi hiç umdugum gibi cıkmadı![]()
vardır bir hayır diyelim çok düşünülmesi gereken bir dönem daha da iyi anlıyorumaslında benimde bu hafta sonum çok kötü geçti alyans yüzünden kıyafet yüzünden çok tartıştık bitsin bile dedik
bu cumartesi sözümüz olacak heycan filan hiçbiri kalmadı bende
![]()
oyle canım cok dusunmek gerek..
sen kimle tartıstın erkek arkadasınla mı ailesiyle mi?
aileyle bir sorun yok çok şükür erkek arkadaşımla tartıştımhayırlısı herşeyin
canım aileyle problem olmasıda cok kotu, ister istemez yansıyor ilişkiye... gercekten hayırlısı
alyans ve elbise konusunda neye takıldınız cok bilmiyorum ama cok buyutme bu tarz seyleri bence huzurunuz kacmasın
Ayy kızlarr biz de söz akşamı tartıştık hatta bugün ayrılıyorduk bile zor kurtardık yaniAma bu dönemler hep böle oluyomuş tehlikeli dönemlermiş yani anlıcamız. Aman nazar değmesin hiçbirimize. Ayrıca öyle takı elbise konusunda takıntılara girmeyin sonu kötü oluyo benden sölemesi sözlü bi kız olaraktan :44: