Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa ben de yumurtlamayı sayarsan 10. Gün yaptım kaset ama çok iyi bakman lazım hiç belli olmuyor çok silik oluyor kasette
Kuzu sen bu arada ovulasyon yapmış mıydın? Ona göre mi yumurtlamadan diyosun. Bende biraz kafa karışıklığı var bu konuda yumurtlamadan mı saycaz çatlamadan mı diye 🙄 nette yumurtlama diyo ama onlar bizim çatlama dediğimiz şeye yumurtlama diyo olabilir mantıken öyle yani 😂

Anladım sen kırmızı halı istiyosun bando takılı eşliğinde seni teste uğurlıcaz o olcakk ne demek yapmama kararı aldıııııım ne demekkkkk reddediyorum kararı 😂
Ay yok balım valla öyle şeyler istemiyorum da strese de mi sokuyorum acaba kendimi diyorum ben kararsızım ya 😂 3 saat sadık kalırsam bu fikre kendimi alkışlarım zaten muhtemelen yarın da yapasım gelir 😂😂

Heyecandan uyuyamam heralde erkencikten yaparım diye düşünüyorum 🤣🤣

sabah erkenden yapıcam bende 😄 ay hepiniz burda olun yalnız bırakmayın bizii. terzi kendi söküğünü dikemezmiş benimki de o misal 😂😂

benim de hiç ümidim yok ya 🙄 ben de çatlamadan saydım ama hatta 9 oluyo bence bata 5 kalıyo. Anca daha yumurtlamanın 10.günü 😂 benim de elimde sadece 1 tane kaset var ya onu yapıcam. Erken testi ctesi yapabilcem 😔
Ben bi daha erken yapmam geçen sefer yalancılık yapti

Bir de hiç heyecanlanmadim umudumu kaybettim işte bol testimi harcim🤣

Sen ne yapmıştınn erken testte sadece predictor yapmak lazım bence diğerleri fasa fiso. Hep yalancı çizgiler benim de sinirimi bozuyo biliyosun geçen ayki prodoctor maceramızı
Hic bilmiyorum adı bi garipti eczaneden almistim=(

Ay eczaneler kapanmamış mıdır bi güne üç test fazla değil miii😂😂🤭 ben ertesi gün mü yapsam acaba 😂😂😂
Ben bekledikçe daha çok stres oluyorum valla. Böyle yapınca sonucu %50 öğrenmiş oluyosun en azından. Diyelimki önce negatif çıktı bat günü geçince pozitif. E o da sürprizi olur ne bilim böyle düşünüyorum. O yüzden üzülceksen yapma balımm 😍

Ben bekledikçe daha çok stres oluyorum valla. Böyle yapınca sonucu %50 öğrenmiş oluyosun en azından. Diyelimki önce negatif çıktı bat günü geçince pozitif. E o da süprizi olur ne bilim böyle düşünüyorum. O yüzden üzülceksen yapma balımm 😍
Yok bebeğim üzülmem alıştım artık ama silik çıkarsa falan da kimyasaldaki gibi olcam diye korkuyorum 2 3 gün daha bekleyim ben olmaz mı 🤭

Selaaaam kızlar geçen gün de yazmıştım hep geç adet oluyordum nı sefer de erken oldum diye bugün ader düzensizliğim var diye doktora gittim hormonlarım normal smear temiz rahim kalınlığı normal sadece pko görüntüsü var biraz fazla yumurtan var dedi sendroma dönmediği sürece sorun değil hatta iyi bişey fazla yumurtan olması dedi adetin zamanla düzene girer dedi ilaç vermedi 1 yıllık evliyim 1 yıldır düzensiz siz ne diyorsunuz bilgisi olan var mı

Kizlar kaşık kısmına krap giriyor benim gebelik değil zar zor regl oldum az az kramp sorunu yaşayan oldulu

Peki doktora gidip direk horman testi yaptırmak istiyorum mu diyeyim😂 biraz utanıyorum bu konuda 😂😂
Ben direkt 2 yıllık evliyim 3 aydır çocuk istiyorum olmadı o yüzden muayene olup test yaptırmak istiyorum dedim. Devlet hastanesinde hem vajinal muayene hemde tüm kan testlerini yaptırdım. Kadın doğuma gidin utanacak hiçbir şey yok

X