Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Ben geçen ay döngümün 28. Gününde adet olmuştum. Şuan 29. Gündeyim. Beklenti içinde olduğum için perşembe günü acilde kan vermiştim yani döngümün 27. Günündeyken. Sonucu arayarak öğrenebildim beta hcg 5.23 dediler. Bende değer çok düşük ama 5 üzeri olduğu için beklemeye başladım. Tekrar acile gitmek yerine predictor early test aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Eğer gebelik durumu varsa iki katı artması lazım yani 10 un üstüne çıkmalı ve erken testte belli olmalı değil mi? Lütfen yorum yapın umutlanmalı mıyım sizce?

Merhaba kızlar. Ben geçen ay döngümün 28. Gününde adet olmuştum. Şuan 29. Gündeyim. Beklenti içinde olduğum için perşembe günü acilde kan vermiştim yani döngümün 27. Günündeyken. Sonucu arayarak öğrenebildim beta hcg 5.23 dediler. Bende değer çok düşük ama 5 üzeri olduğu için beklemeye başladım. Tekrar acile gitmek yerine predictor early test aldım. Yarın sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum. Eğer gebelik durumu varsa iki katı artması lazım yani 10 un üstüne çıkmalı ve erken testte belli olmalı değil mi? Lütfen yorum yapın umutlanmalı mıyım sizce?
Ben senin yerinde olsam beklerken 10 kere test yapmıstım 😅cnm sonuçta 0.100 değil değerin tabiki takip et test yap tekrar kan ver bir umut var sonuçta

5 üzerinde olduğu için tekrar kan ver bence .

Merhaba. Erken yakalamak çok iyi olmuyor bekleme açısından🌸 sürekli kan vermek istemezseniz testlerle gün gün takibini yapabilirsiniz. Koyulaşma oluyorsa düzgün ilerliyor demektir. Gönlünüze göre olsun inşallah❤️

Merhaba
Belli olur erken gebelik testinde bu durumda hadi bize de görselini gönderin testin de içimiz açılsın 🎉

Ben senin yerinde olsam beklerken 10 kere test yapmıstım 😅cnm sonuçta 0.100 değil değerin tabiki takip et test yap tekrar kan ver bir umut var sonuçta

Biraz daha günüm geçsin değer yükselirse testte net çıkar diye düşündüm😄 her lavaboya acaba adet oldum mu diye gidiyorum hala🤦🏻‍♀️

Merhaba. Erken yakalamak çok iyi olmuyor bekleme açısından🌸 sürekli kan vermek istemezseniz testlerle gün gün takibini yapabilirsiniz. Koyulaşma oluyorsa düzgün ilerliyor demektir. Gönlünüze göre olsun inşallah❤️

Bende öyle düşündüm bir de tatil olduğu için tekrar acile gitmek istemedim. Bi tane predictor early bi tane de normal kaset test aldım. Cuma gününe de aile hekimine randevu aldım inşallah adet olmam ve gebelik kaydı için giderim🌸🌸

[TR]
🤰

LUTFEN MESAJINIZDA BAT,YAŞ,DENEME SURESINI YAZINIZ ve beni etiketleyiniz :))...
LISTE AKŞAMLARI GÜNCELLENMEKTEDİR.
Günü gelip bilgi vermeyenler ve günü gecen negatifler listeden silinecektir.

YANLIŞ VEYA EKSİK BILGI VARSA ETİKETLEYİNİZ..
Hali Hali

Bat Temmuz 23
Yaş 26
Deneme süresi 1 ay

Hadi inşallah bizim de 30 temmuzda 2 yılımız olacak bat 31 temmuz inşallah güzel haberler alırız en güzel hediye
Sabah hala adet olmadıysam ilk idrarla yapıcam dua edin inşallah çift çizgiyi görürüm💫 görürsem paylaşıcam 👍
Adetten farklı kasık ağrın var mı canım benim mesela uyku hali kasık batması bir de iştah açılması vardı 5 gün erken test verdim

Adetten farklı kasık ağrın var mı canım benim mesela uyku hali kasık batması bir de iştah açılması vardı 5 gün erken test verdim
Canım hamile misin sen? Bende seninkiler gibi belirtiler var ama bat a daha 7 gün var. Ne ovü testi ne de erken gebelik yaptım. 2-3 gün önce özellikle sağ kalçam belim kopacak gibiydi ve 4-5 gündür inanılmaz bir iştah artışım var

Canım hamile misin sen? Bende seninkiler gibi belirtiler var ama bat a daha 7 gün var. Ne ovü testi ne de erken gebelik yaptım. 2-3 gün önce özellikle sağ kalçam belim kopacak gibiydi ve 4-5 gündür inanılmaz bir i

Evet canım Allah’ın izniyle gebeyim yarın ultrasonda görürüm sorunsuz gider inşallah her şey. Soruna gelince ben adetten 7 gün önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı sonra 5 gün önce yaptım onda da bir şey göremeyip çöpe attım. Derken 2-3 saat sonra feci kasığım ağrıdı daha önce böyle bir ağrım olmamıştı inanılmaz halsizlikte vardı gidip çöpe attığım teste baktım çizgi çıkmıştı hamdolsun. Adetten önce keşfetmek biraz yıpratıcı ama heyecanlıda bir de test yapacaksan aklında olsun hemen çıkmıyor beklemen lazım hayatım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Evet canım Allah’ın izniyle gebeyim yarın ultrasonda görürüm sorunsuz gider inşallah her şey. Soruna gelince ben adetten 7 gün önce test yaptım hiçbir şey çıkmadı sonra 5 gün önce yaptım onda da bir şey göremeyip çöpe attım. Derken 2-3 saat sonra feci kasığım ağrıdı daha önce böyle bir ağrım olmamıştı inanılmaz halsizlikte vardı gidip çöpe attığım teste baktım çizgi çıkmıştı hamdolsun. Adetten önce keşfetmek biraz yıpratıcı ama heyecanlıda bir de test yapacaksan aklında olsun hemen çıkmıyor beklemen lazım hayatım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏🏻 Bekleyeceğiz mecbur bakalım ne çıkacak ilerleyen günlerde. 1 hafta kaldı adet olmayım diye dua ediyorum 😂

X