Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlıyorum ben de oluyor ama 1 gün sadece

Olsun aslında bugün çatladığı için bi şey kaybetmiş olmuyosun kuzu dünden bugüne hala şansın var bence. Çatlamadan sayıyolar galiba 14 gün. Senin döngün baya uzadı bu durumda
Bilet bulabilirsek memlekete gidicez uzaması işime gelir rahat ederim

Görünür bence ya korkma
Güzel haberler bekliyoruz

L Larissa kuzum ben yumurtlamamış ım ya neyse yarın devamkee kendi kendime işte dert arıyorum
Ben artık çözdüm akıntı gelince 2 gün sonrasında falan oluyo yumurtlama ben de şu ebru ceylanın yumurtlama masajını yaptım yaptıktan sonra sağ tarafımda bi ağrı oldu ama iyi mi kötü mü bilemedim

Ben de yaptım valla 2 3 gün yeter

Yaa teşekkür ederim canım ben üşütmüş olamam diye düşünüyorum bu sıcaktA ama çok feci gerçekten. Ovu testim de baya koyu çıktı bu sefer
Benimde bir kere ağrı ve ağrıdan oturup ağladım. Elim sıcak su yaptı kaç kere iki büklüm uyuya kaldım Ki ben regl ağrısı falan hiç yaşamam. Bazen olabiliyormuş. Vücudumuzu dinlediğimiz için bence hassaslaşıyoruz

Ben de yaptım valla 2 3 gün yeter
Adetten hemen sonra yapılması gerekiyomuş ama ben bugün başladım bilmemki etkisi olur mu? Sende ağrı oldu mu yaptıktan sonra? Yaparken ağrı olursa bırakın diyo ama yaparken ağrımadı benim yarım saat 1 saat sonra falan bi ağrı hissettim

Ay ağrı olursa devam etmeyin diyordu o yapma sen o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…