- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 32
Bende mi kavga çıkarsam acepppIlk hamileligimde o kadar çok kavga ettim eşimle hatta evi terk etme kararı aldım. Esim.baya uzuldu . Is yerinde test yaptım pozitif cikti. Eve geldim eşime ben bosanmaktan vazgeçtim dedim. Oda yoksa gebe misin demistiböylece söylemiş olmuştum yani
Çatlıyorum ben de oluyor ama 1 gün sadeceMerhaba kızlar dün ve bugün yumurtlama günüm. Bugün özellikle kasığımda feci derecede ağrı var yürümekte bile zorlanıyorum. Yumurtlamam dönemi başına gelen oldu mu bu derece şiddetli ağrı.
Kiz söylesene bir şey falan olur Allah korusun o da bilsinKızlar ben daha kimseye haber vermedim eşim bile bilmyo daha nasıl söyliceğimi de bilmiyorum bana bi akıl verin
Bilet bulabilirsek memlekete gidicez uzaması işime gelir rahat ederimOlsun aslında bugün çatladığı için bi şey kaybetmiş olmuyosun kuzu dünden bugüne hala şansın var bence. Çatlamadan sayıyolar galiba 14 gün. Senin döngün baya uzadı bu durumda
Canım esim yanımda degil o yüzden bekliyorum aslındaKiz söylesene bir şey falan olur Allah korusun o da bilsin
Ben de yapcamEğer telefonunuzdan televizyona bağlanabiliyosanız eşiniz tw izlerken youtubeden baba oluyorsun gibi bi video açın
Bende gördüüümmKizlar bir haftadır izliyorum burayi. Bugun ikindi gibi test yaptım. Uzunca zaman su icmemistim diye. Bir bakar mısınız var midir yoksa ben hayal mi görüyorum.
Görünür bence ya korkmaDün değerim 5158 çıktı. Kese iki gün önce 3 mm. Dün 5 mm di. Yarın tekrar beta verip ultrasona gireceğim. Yarın 5 hafta 1 günlük olcak hcg degerim haftama göre çok yüksek. Bakalım yarın keseyi net ve büyümüş görürsek sorun yok dedi doktor. Ben de korkuyorum açıkçası herkesin 1500 den sonra görünmüş. Ama gittiğimde ben 4+6 idimdua ediyorum işte.
Olsun söyle bence =)Canım esim yanımda degil o yüzden bekliyorum aslında
Ben de yapcamaa bebis yokmuş yapamiyorum=/
Ben artık çözdüm akıntı gelince 2 gün sonrasında falan oluyo yumurtlama
Bize de haber et bakalım regl olursan gerçekten 14 gün sonra mı olucakBilet bulabilirsek memlekete gidicez uzaması işime gelir rahat ederim
Ben de yaptım valla 2 3 gün yeterBen artık çözdüm akıntı gelince 2 gün sonrasında falan oluyo yumurtlamaben de şu ebru ceylanın yumurtlama masajını yaptım yaptıktan sonra sağ tarafımda bi ağrı oldu ama iyi mi kötü mü bilemedim
Benimde bir kere ağrı ve ağrıdan oturup ağladım. Elim sıcak su yaptı kaç kere iki büklüm uyuya kaldım Ki ben regl ağrısı falan hiç yaşamam. Bazen olabiliyormuş. Vücudumuzu dinlediğimiz için bence hassaslaşıyoruzYaa teşekkür ederim canımben üşütmüş olamam diye düşünüyorum bu sıcaktA ama çok feci gerçekten. Ovu testim de baya koyu çıktı bu sefer
Adetten hemen sonra yapılması gerekiyomuş ama ben bugün başladım bilmemki etkisi olur mu? Sende ağrı oldu mu yaptıktan sonra? Yaparken ağrı olursa bırakın diyo ama yaparken ağrımadı benim yarım saat 1 saat sonra falan bi ağrı hissettimBen de yaptım valla 2 3 gün yeter
Ay ağrı olursa devam etmeyin diyordu o yapma sen o zamanBen artık çözdüm akıntı gelince 2 gün sonrasında falan oluyo yumurtlamaben de şu ebru ceylanın yumurtlama masajını yaptım yaptıktan sonra sağ tarafımda bi ağrı oldu ama iyi mi kötü mü bilemedim
Inşallah ben de dualarınızı bekliyorum yarın yazarım inşallah sabahtan kan sonuc çıkınca da doktora gidicem.Görünür bence ya korkma
Güzel haberler bekliyoruz
Hali ye de yazdım az önce yaparken ağrımadı yaptıktan yarım saat-1saat sonra falan ağrıdı ama neyse yapmiyim şimdi bi şey olur falanAy ağrı olursa devam etmeyin diyordu o yapma sen o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?