Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi gebe kalalım hep birlikte daha da fantastiğini buluruz canıııımmm ben çok inanıyorum sana hayırlı bir anda karşına pat diye çıkacak

Zaten herşey pat diye oluyor güzel şeyler ansızın oluyor topluca hamiş kalsak keşke birimiz olurken diğerimiz geride kalmasa Allahım er ya da geç tüm kalbinde evlad istediği olan arkadaşlarımıza ver çookça Aminnnn

Ayyy ne güzel içten bir duaaa kocamannn Amin çokca umutluyum rabbim hepimizin karnını kucağını doldursun amiiiin

Gecen sene kışın boyle oldu benimde hatta çatlama kanaması yaşadım o ağrıyla ilk defa. Uyurken bile zorlanmistim ağrıdan. Usuttugumu düşünmüştüm o zaman

aaa harika aramızda 5 gün olacak :) benim de sağda 2 solda 2 kocaman yumurtan var dedi:) iğneni kendin yapabildin mi o beni tedirgin etti
Benimkini doktor yaptı canım ben yapmadım. Karından. Benim şimdiden kasıklar ağrıyor hayırlısı

Çünkü biz Mayıs da konuştuk yine misafirin vardı da ondan aklımda kaldın değerlendirme olacaktı yine
Canım ne mayısı ocaktan beri bizdeler ara ara gidip geliyolardı ama şimdi 1 aydan fazladır hiç gitmediler eşimle benim memleketime gidecektik bilet bulamıyoruz bayramda da beraberiz yani ben ne ara bebiş yapıyım zaten eşimle sosyal hayatımız hiç kalmadı onlarıda davet etmeyelim diye düzgün bi yerede gidemiyoruz offf çok dertliyim çook

aaa hadi bakalım inş bu kez olur hayırlısıyla :) sende de mi pko var
Evet canım pkoyum doktor kontrolündeyim üç aydır deniyorum klomeni ilk ay çatlatma iğnesi oldum geçen ay doktorum ikikez çağırdı yumurta takibine yumurtam kendiliğinden çatladığı için iğneyi gerek duymadı. Cuma günü yine yumurta takibim var inşallah bu son olur. Hepimiz kavuşuruz meleklerimize

Ben mayıs da konuştuk oradan hatırlıyorum da daha öncesini bilmezdim. Evleri yok mu neden bu kadar sizdeler özel nedeni mi var? Maşallah bayadır olmuş büyük olunca bütün herşey pasif oluyor insanın hertürlü bitiyor ister istemez onlara göre şekilleniyorsun. Ayy Allah yardım ede ne diyeceğim bilemedim zor ya.

Canım inşalalh kavuşursun
Sen miydin karadenize gezmeye geleceğim diyen ya düşündüm durdum aklıma sen geldin başkası mıydı diyorm inşalalh yanlış kişiye yazmıyorum bunu ona göre diyecektim gezmeye yer

Gecen sene kışın boyle oldu benimde hatta çatlama kanaması yaşadım o ağrıyla ilk defa. Uyurken bile zorlanmistim ağrıdan. Usuttugumu düşünmüştüm o zaman
Yaa teşekkür ederim canım ben üşütmüş olamam diye düşünüyorum bu sıcaktA ama çok feci gerçekten. Ovu testim de baya koyu çıktı bu sefer

Canım biri istemişti senden gezecek yer söyle diye bende istemiştim tavsiye. Ama bizim planlar değişti karadeniz turu bidahaki seneye kaldı

Ben 4-5 gündür falan değerlendirmiyorum yaa bugünü değerlendirebilirim anca . Ben işte onu hiç anlamadım yumurtlamadan mı çatlamadan mı sayıyoruz 14 gün
Olsun aslında bugün çatladığı için bi şey kaybetmiş olmuyosun kuzu dünden bugüne hala şansın var bence. Çatlamadan sayıyolar galiba 14 gün. Senin döngün baya uzadı bu durumda

Anladım, aslında hormonlar iyiyse çokta müdahile etme derim ben. Hoş bu ay ben de testere dişli Aslan pençesi aldım 2 güne bir içtim ama bir kaç gündür içmiyorum.
Bunu da deneyim de bi doktora gidcem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…