Anladım, aslında hormonlar iyiyse çokta müdahile etme derim ben. Hoş bu ay ben de testere dişli Aslan pençesi aldım 2 güne bir içtim ama bir kaç gündür içmiyorum.Valla bi nedeni yok hamile kalamayana öneriyor saracoglu ama düzenli yapmak gerek devamında başka kür falan var
Çok geçmiş olsun. Allah bi daha yataşmasın. En azından tekrardan hamile kalabildinCok korkulu ve burugum aslında. 2 ay önce aralik anneleri gurubundaydim. 3 aylik bebegimin kalbi durdu. Kurtaj olmuştum. Deli gibi korkuyorjm su anda
O bebegim bir yıl istedikten sonra olmustu. Allah kimseyi aratmasın. Buda insallah vardir. Bazi testlerde bu çizgi hep cikiyor. Bir yıl boyunca test yapmaktan her ihtimal geliyor insanaDüsünmeyin demek sağlıklı bir gebelik değilmiş. Doğsa ömür boyu daha zor. Siz dua edin sukredin rabbim aratmasın sağlık versin bu sefer inşallah.
Değerlendirmeye değerKızlar nihayet testim silikleşmeye başladı zaten bugün beyaz süt gibi akıntımda oldu çatladı yani yumurtlamadan 9 gün sonra6 ay doktora gittim senin yumurtan çatlamıyo demedi bata 6 gün kaldı değerlendirsem işe yarar mı ki
Sen gebe misin canım? Tebrik ederimKızlar ben daha kimseye haber vermedim eşim bile bilmyo daha nasıl söyliceğimi de bilmiyorum bana bi akıl verin
Vaov çok beğendim bunu bir yere yazayım
Yaa insallahÇok geçmiş olsun. Allah bi daha yataşmasın. En azından tekrardan hamile kalabildinİnş birşey olmayacaktır da… Yarın ilk idrarda yap bakalım ne kadar net çıkacak
Evde yatılı misafirlerim var çok uzun zamandır o kadar zor oluyoki değerlendirmek umarım değerlendirebilirizDeğerlendirmeye değer
Ben bişi izlerken eşim çok yapar bana birden türkü falan açıyo ordan aklıma gelmişti benimde tabii yapabildim mi hayırrrrrrrVaov çok beğendim bunu bir yere yazayım
Yusra’cım çok inanıyorum kısmetiyle gelen bir Bebişin olacakDemi lazım olur iyi fikir aklıma gelmezdi böyle birşey ama videoyu da kendisi yapabilir tlfndan açabilirilk saçma şeyler derdim sinir ederdim sonunda güm batsın bu dünya bir nasip olmadı ki düşünmesi bile havalara uçuruyor insanı
Evde yatılı misafirlerim var çok uzun zamandır o kadar zor oluyoki değerlendirmek umarım değerlendirebiliriz
Ilk hamileligimde o kadar çok kavga ettim eşimle hatta evi terk etme kararı aldım. Esim.baya uzuldu . Is yerinde test yaptım pozitif cikti. Eve geldim eşime ben bosanmaktan vazgeçtim dedim. Oda yoksa gebe misin demistiKızlar ben daha kimseye haber vermedim eşim bile bilmyo daha nasıl söyliceğimi de bilmiyorum bana bi akıl verin
Seni anlayabiliyorum bende 6 ay önce 16 haftalık kaybettimCok korkulu ve burugum aslında. 2 ay önce aralik anneleri gurubundaydim. 3 aylik bebegimin kalbi durdu. Kurtaj olmuştum. Deli gibi korkuyorjm su anda
Ahh ahhh ne hayallerimiz var ama neyseeeee bi gün nasip olur yaparız bizde böyle şeylerDemi lazım olur iyi fikir aklıma gelmezdi böyle birşey ama videoyu da kendisi yapabilir tlfndan açabilirilk saçma şeyler derdim sinir ederdim sonunda güm batsın bu dünya bir nasip olmadı ki düşünmesi bile havalara uçuruyor insanı
Bi gebe kalalım hep birlikte daha da fantastiğini buluruz canıııımmm ben çok inanıyorum sana hayırlı bir anda karşına pat diye çıkacakDemi lazım olur iyi fikir aklıma gelmezdi böyle birşey ama videoyu da kendisi yapabilir tlfndan açabilirilk saçma şeyler derdim sinir ederdim sonunda güm batsın bu dünya bir nasip olmadı ki düşünmesi bile havalara uçuruyor insanı
Yusra’cım çok inanıyorum kısmetiyle gelen bir Bebişin olacak
Cennet meleklerimizSeni anlayabiliyorum bende 6 ay önce 16 haftalık kaybettimRabbim bida yaşatmasın inşallah.
Cok zor o tedirginligi suan ben de yasiyorum sizi cok iyi anlıyorum. Ama kendimi ailemi uzmekten başka bir işe yaramıyor düşünüp durmak. Şükredip yarına bakıcaz artık.O bebegim bir yıl istedikten sonra olmustu. Allah kimseyi aratmasın. Buda insallah vardir. Bazi testlerde bu çizgi hep cikiyor. Bir yıl boyunca test yapmaktan her ihtimal geliyor insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?