Canım biri istemişti senden gezecek yer söyle diye bende istemiştim tavsiye. Ama bizim planlar değiştikaradeniz turu bidahaki seneye kaldı
Yumurta çatlaması için incir kürünü öneriyorlar ben uygulamadım ama saraçoğlundan dinlemiştim istersen bir araştırKızlar nihayet testim silikleşmeye başladı zaten bugün beyaz süt gibi akıntımda oldu çatladı yani yumurtlamadan 9 gün sonra6 ay doktora gittim senin yumurtan çatlamıyo demedi bata 6 gün kaldı değerlendirsem işe yarar mı ki
Yumurta çatlaması için incir kürünü öneriyorlar ben uygulamadım ama saraçoğlundan dinlemiştim istersen bir araştır
Ay çok pardon ben çatlamıyor dedi doktor diye okudumKızlar nihayet testim silikleşmeye başladı zaten bugün beyaz süt gibi akıntımda oldu çatladı yani yumurtlamadan 9 gün sonra6 ay doktora gittim senin yumurtan çatlamıyo demedi bata 6 gün kaldı değerlendirsem işe yarar mı ki
Yeni yapmışsın sanırım biraz dağılsın gene Çek olur mu?
Benimkini doktor yaptı canım ben yapmadım. Karından. Benim şimdiden kasıklar ağrıyor hayırlısı
Benim bu ayki tecrübeme göre de aynı bu şekilde akıntı yumurtlama günü olmadı, 3 gün öncesi oldu. Tabi enfeksiyon vs varsa farklı olabilir bu durum.Ben artık çözdüm akıntı gelince 2 gün sonrasında falan oluyo yumurtlamaben de şu ebru ceylanın yumurtlama masajını yaptım yaptıktan sonra sağ tarafımda bi ağrı oldu ama iyi mi kötü mü bilemedim
Benim bu ayki tecrübeme göre de aynı bu şekilde akıntı yumurtlama günü olmadı, 3 gün öncesi oldu. Tabi enfeksiyon vs varsa farklı olabilir bu durum.
Bat 24 temmuz ama İlaçtan dolayı atar, 26,27 falan muhtemelenAyy senin ağrılarını sevsinler inşallah güzel şeyler olur kuzummmbat ne zaman peki? Seninle aynı olmalıyız
Valla benim 6 gün sürüyor 3 u yoğun 3 u damla son 2 gün yaptım zaten karnım ağrıyordu anlamadım bisi varsa da ama ağrın varsa bence yumurtlama agrisidirAdetten hemen sonra yapılması gerekiyomuş ama ben bugün başladım bilmemki etkisi olur mu? Sende ağrı oldu mu yaptıktan sonra? Yaparken ağrı olursa bırakın diyo ama yaparken ağrımadı benim yarım saat 1 saat sonra falan bi ağrı hissettim
Kesinlikle benim tecrübem de öyle dedi bu ayCanlarım size diyeyim bilgi olarak zaten akıntı olduğu gün yumurtlama olmaz akıntı olduğu gün bilin ki 1 veya 3 gün arasında yumrtlama gerçekleşecek demektirben tecrübeyle sabit denedim araştırdım onayladım L Larissa K kizkizakiz
Bat 24 temmuz ama İlaçtan dolayı atar, 26,27 falan muhtemelen
Aynen canım benim de geçen ay öyle olduBenim bu ayki tecrübeme göre de aynı bu şekilde akıntı yumurtlama günü olmadı, 3 gün öncesi oldu. Tabi enfeksiyon vs varsa farklı olabilir bu durum.
K kizkizakiz aynennn ben de geçen ay deli gibi takvime not almıştım her şeyi ordan anladım akıntıdan 2 gün sonra yumurtlama olmuş 3 de olabilir yusracım senin güzel hatrın içinCanlarım size diyeyim bilgi olarak zaten akıntı olduğu gün yumurtlama olmaz akıntı olduğu gün bilin ki 1 veya 3 gün arasında yumrtlama gerçekleşecek demektirben tecrübeyle sabit denedim araştırdım onayladım L Larissa K kizkizakiz
Aynen canım benim de geçen ay öyle oldu
K kizkizakiz aynennn ben de geçen ay deli gibi takvime not almıştım her şeyi ordan anladım akıntıdan 2 gün sonra yumurtlama olmuş 3 de olabilir yusracım senin güzel hatrın için
lütfen böyle düşünmeYani biraz ayarsız hormonlar hatırda kovalayabilirlerbenimde yumrtlama günüm yarın ama işime yaramayacak. İnşallah sizleri takip ediyorm güzel haberlerinizi alırım da sevinirim
İnşallah canım inşallahAtarsa bir çift çizgili test için atsın inşalalh
ayyy hadi inşallaahh:)) ayın kaçında kanda beta bakıcaksın senBenimkini doktor yaptı canım ben yapmadım. Karından. Benim şimdiden kasıklar ağrıyor hayırlısı
ayy inşallah canım hayırlısıyla :)Evet canım pkoyum doktor kontrolündeyim üç aydır deniyorum klomeni ilk ay çatlatma iğnesi oldum geçen ay doktorum ikikez çağırdı yumurta takibine yumurtam kendiliğinden çatladığı için iğneyi gerek duymadı. Cuma günü yine yumurta takibim var inşallah bu son olur. Hepimiz kavuşuruz meleklerimize
Yanı bat geçtiği zaman idrarda bakarım, idrarda çıkarsa kan veririm canım.ayyy hadi inşallaahh:)) ayın kaçında kanda beta bakıcaksın sen
Araştırıyım ben hiç bilmiyodum çatlamadığınıYumurta çatlaması için incir kürünü öneriyorlar ben uygulamadım ama saraçoğlundan dinlemiştim istersen bir araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?