Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım biri istemişti senden gezecek yer söyle diye bende istemiştim tavsiye. Ama bizim planlar değişti karadeniz turu bidahaki seneye kaldı

Tmam doğru hatırladım birisi daha vardı ona söyledim İkinciyi hatırlamakla meşguldum buldum senmişsin nasip seneye bebişle tur atarsınız belli mi olur

Yumurta çatlaması için incir kürünü öneriyorlar ben uygulamadım ama saraçoğlundan dinlemiştim istersen bir araştır

Yumurta çatlaması için incir kürünü öneriyorlar ben uygulamadım ama saraçoğlundan dinlemiştim istersen bir araştır
Ay çok pardon ben çatlamıyor dedi doktor diye okudum

Benim bu ayki tecrübeme göre de aynı bu şekilde akıntı yumurtlama günü olmadı, 3 gün öncesi oldu. Tabi enfeksiyon vs varsa farklı olabilir bu durum.

Benim bu ayki tecrübeme göre de aynı bu şekilde akıntı yumurtlama günü olmadı, 3 gün öncesi oldu. Tabi enfeksiyon vs varsa farklı olabilir bu durum.

Canlarım size diyeyim bilgi olarak zaten akıntı olduğu gün yumurtlama olmaz akıntı olduğu gün bilin ki 1 veya 3 gün arasında yumrtlama gerçekleşecek demektir ben tecrübeyle sabit denedim araştırdım onayladım L Larissa K kizkizakiz

Valla benim 6 gün sürüyor 3 u yoğun 3 u damla son 2 gün yaptım zaten karnım ağrıyordu anlamadım bisi varsa da ama ağrın varsa bence yumurtlama agrisidir

Aynen canım benim de geçen ay öyle oldu
K kizkizakiz aynennn ben de geçen ay deli gibi takvime not almıştım her şeyi ordan anladım akıntıdan 2 gün sonra yumurtlama olmuş 3 de olabilir yusracım senin güzel hatrın için

Yani biraz ayarsız hormonlar hatırda kovalayabilirler benimde yumrtlama günüm yarın ama işime yaramayacak. İnşallah sizleri takip ediyorm güzel haberlerinizi alırım da sevinirim

ayy inşallah canım hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…