• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar dün ve bugün yumurtlama günüm. Bugün özellikle kasığımda feci derecede ağrı var yürümekte bile zorlanıyorum. Yumurtlamam dönemi başına gelen oldu mu bu derece şiddetli ağrı.
Çatlıyorum ben de oluyor ama 1 gün sadece

Olsun aslında bugün çatladığı için bi şey kaybetmiş olmuyosun kuzu dünden bugüne hala şansın var bence. Çatlamadan sayıyolar galiba 14 gün. Senin döngün baya uzadı bu durumda 🤔
Bilet bulabilirsek memlekete gidicez uzaması işime gelir rahat ederim🙈

Dün değerim 5158 çıktı. Kese iki gün önce 3 mm. Dün 5 mm di. Yarın tekrar beta verip ultrasona gireceğim. Yarın 5 hafta 1 günlük olcak hcg degerim haftama göre çok yüksek. Bakalım yarın keseyi net ve büyümüş görürsek sorun yok dedi doktor. Ben de korkuyorum açıkçası herkesin 1500 den sonra görünmüş. Ama gittiğimde ben 4+6 idim🤷‍♀️ dua ediyorum işte.
Görünür bence ya korkma ❤️
Güzel haberler bekliyoruz 🙏

L Larissa kuzum ben yumurtlamamış ım ya neyse yarın devamkee 😂 kendi kendime işte dert arıyorum 😂😂

Eklentiler

• IMG_20210714_201644.webp
    IMG_20210714_201644.webp
    9 KB · Görüntüleme: 32
L Larissa kuzum ben yumurtlamamış ım ya neyse yarın devamkee 😂 kendi kendime işte dert arıyorum 😂😂
Ben artık çözdüm akıntı gelince 2 gün sonrasında falan oluyo yumurtlama 😂 ben de şu ebru ceylanın yumurtlama masajını yaptım yaptıktan sonra sağ tarafımda bi ağrı oldu ama iyi mi kötü mü bilemedim😄

Ben artık çözdüm akıntı gelince 2 gün sonrasında falan oluyo yumurtlama 😂 ben de şu ebru ceylanın yumurtlama masajını yaptım yaptıktan sonra sağ tarafımda bi ağrı oldu ama iyi mi kötü mü bilemedim😄
Ben de yaptım valla 2 3 gün yeter

Yaa teşekkür ederim canım 🤍 ben üşütmüş olamam diye düşünüyorum bu sıcaktA 😂 ama çok feci gerçekten. Ovu testim de baya koyu çıktı bu sefer
Benimde bir kere ağrı ve ağrıdan oturup ağladım. Elim sıcak su yaptı kaç kere iki büklüm uyuya kaldım Ki ben regl ağrısı falan hiç yaşamam. Bazen olabiliyormuş. Vücudumuzu dinlediğimiz için bence hassaslaşıyoruz 😌

Ben de yaptım valla 2 3 gün yeter
Adetten hemen sonra yapılması gerekiyomuş ama ben bugün başladım bilmemki etkisi olur mu? Sende ağrı oldu mu yaptıktan sonra? Yaparken ağrı olursa bırakın diyo ama yaparken ağrımadı benim yarım saat 1 saat sonra falan bi ağrı hissettim

Ay ağrı olursa devam etmeyin diyordu o yapma sen o zaman 🤔

Back