Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani biraz ayarsız hormonlar hatırda kovalayabilirler benimde yumrtlama günüm yarın ama işime yaramayacak. İnşallah sizleri takip ediyorm güzel haberlerinizi alırım da sevinirim
Senin korunman gerekiyo diye öyle diyosun dimi canım? Yoksa muttlaka değerlendir hiiiç belli olmaz yumurtaların işi bu ay tutası gelir belki inşallahhh en kısa zamanda hepimizi bulsun inşallahh güzel haberler

canm benim bat 7 temmuzdu yeni bat 30 temmuz oldu eklemeye kapamadıysan beni yeniden ekler misin aynı ayda 2. kez olacak :) yaş 30 ve 7 aydır deniyoruz

Ben akıntıyla ilrrlemedim hiç kuzum ondan bakmadım valla bakalım bu ay tecrübe ile sabitleyelim

Çok tesekkür ederim canım. Darısı dileyen herkesin başına, bence gruptaki enerji iyi geliyor insanı motive ediyor. Benim kendimi umutsuz hissettiğim çok gün oldu. Buraya girip okufukca motive oldum. Hepimizin hikayesi ayrı ayrı bir dünya. Çok zor süreclerden gecenlerimiz de var. Allah en saglıklısını nasip etsin hepimize. Her gün aynı motivasyonda olamıyoruz maalesef, önemli olan yeni güne biraz da olsa umutla uyanmak

Kızlar yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti ama bende hiç belirti yok Herkes belirtiler ile gebe olup olmadığını soruyor. Bende hamile değil miyim o zaman diye sormak istiyorum Kendimi hazırladım ama gelecek ayı kaçırmayayım bari diyorum 2. Yumurtlama takibine geçsem mi ki? Sis takiptesiniz sizinle zevkli olur

Yahuuıu daha çok erken belirti için
Hem belirti olmak zorunda değil, sen rahatla ve olumlu düşün eğer ovülasyonşa takip edip değerlendiysen artık bol bol eğlenme kafa dağıtma faslıııııı

Çook teşekkür ederim bende güzel cümlelerin için daim olsun daha güzel haberlerini alalım inşallah içimizde umut sonsuz Allah büyük

Senin korunman gerekiyo diye öyle diyosun dimi canım?
Evet korunmasam da çok önemli değil doktor diyor da olsa zararı olmaz bencede. Çok üstüne düşmem yinede çok dışına çıkmak istemiyorum dediğinin ilaç alıyorum yumurtlma olmayabilirde demişti. Hertürlü önemsiz bat gelsin bakalım sonrası ne olur. Bayram sonrası tekrar test vereceğim ne oldu sütlerim bakalım

lütfen böyle düşünme
sen değerlendir mutlaka

Doktor çocuk yapma dedi ya bende korumakla korunmamak arasındayım ama ilaç yumrtlamanı engelleyebilir dedi yarın bir ovulasyon yapacağım. Ondan dedim bunu kuzum

Değerlendirdim hala değerlendirmedeyim ama zaman geçmiyor yoğun çalışıyor olmama rağmen aklımda sürekli kendime negatif diye hazırlamaya çalışıyorum zaten

Bu niyet girdi mi insana düşünmemek çok çok zor bat ne zaman?
22 temmuz Test bile yapsam hiç birşey çıkmayacak. Yürüş yapıyoruz eşimle akşamları oturunca bakıyorum ne kasık ağrısı ne karın ağrısı hiç bir şey yok Bu kadar yürümeye kesin ağrı olurdu diyorum ama ne gögüs ne mide ne kasık hiç birşey ipucu vermiyor Reglim de ağrısız son dk kadar böyle mi olacak diyorum

Benide eklermisin Hali 28 Temmuz, Yaş 28, 2 ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…