Ben de ağustosa attım da orası çok cansız burdan devam edicem15. Döngü günü kızlar geliyor mu geldi mi ne dersiniz dün gece sol kasık ağrım vardı aslında benim yumurtlama ağrım olmaz ama kendini dinlediğim için mi hissettim acaba
Burda kal bu ay gelsin bebiş haberiBen de ağustosa attım da orası çok cansız burdan devam edicemsenin çok az kalmış gibi duruyo ama bence benim yolum daha uzun dimi bilen kızlar bana el sallasın
Yazıyormuş görmedim kusura bakma henüz erken ama iyi gidiyorBen de ağustosa attım da orası çok cansız burdan devam edicemsenin çok az kalmış gibi duruyo ama bence benim yolum daha uzun dimi bilen kızlar bana el sallasın
Çıktımı sonucunuz inşallah güzeldir değerinizBugun de böyle çıktı kızlar kan verdim sonuçları beklıyorum. Benim için dua eder misiniz sağlıklı bir gebelik için
Maşallah baya baya belli olmuş tebrikler kaç gün var bataKızlar bugün durum bu
Ağustos grubunda bi arkadaş da 2 güne pik olur demiş inşallah öyle olur cumadan tatilde olucam susuzluk ve çişle uğraşmamış olurumYazıyormuş görmedim kusura bakma henüz erken ama iyi gidiyor
Totem bu olsun mademBurda kal bu ay gelsin bebiş haberi
Biraz var daha ama gerçekten çok belli olmuyor dün benim silikti bugün belirdi yarın pik ya da çatlama gerçekleşebilir test ne kadar hassas bilemiyoruz çünkü..
Kaçıncı gündesin döngüde?
4 gün var canımMaşallah baya baya belli olmuş tebrikler kaç gün var bata
Maşallah benimde 3 gün var negatif4 gün var canım
Ohoooo ikizi yakaladın o zamn cnm sen üzülürken baksana 2 katı sevinç yaşayacaksın demek ki hadi hayırlı olsunKızlar hcg 5158 cıktı. Doktor yükselme gayet iyi dedi 5 mm bir şey görüyorum ama kese demek için 2 gün bekleyelim dedi. Ektopik gebelik belirtisi de bir şey yok tüpler yumurtalar temiz dedi. Ailede ikiz varsa bazen ikiz gebeliklerde hcg yüksek olup geç gözüküyorlar dedi. Ablam dahil tüm anne tarafım ikiz. Iki gün sonra tekrar ultrason ve hcg
4 gün var canım
Kızlar hcg 5158 cıktı. Doktor yükselme gayet iyi dedi 5 mm bir şey görüyorum ama kese demek için 2 gün bekleyelim dedi. Ektopik gebelik belirtisi de bir şey yok tüpler yumurtalar temiz dedi. Ailede ikiz varsa bazen ikiz gebeliklerde hcg yüksek olup geç gözüküyorlar dedi. Ablam dahil tüm anne tarafım ikiz. Iki gün sonra tekrar ultrason ve hcg
Umudumu kesme canım.Rabbim kucağını doldursunMaşallah benimde 3 gün var negatif
Ay hiç umitlenememOhoooo ikizi yakaladın o zamn cnm sen üzülürken baksana 2 katı sevinç yaşayacaksın demek ki hadi hayırlı olsun
Amin insallah. Tum hamişler göreve duaya lütfenmaşallah yüksek ihtimal öyledir. Doktor temkinli konuşuyor bir problem olmayacaktır
Amin İnşallahh kaçıncı denemenizUmudumu kesme canım.Rabbim kucağını doldursun
Ya bende ayni senin durumdayim kendim anlamaya calistim ne kadar dogru anlayabildiysem bilmiyorum bendede bitmeyen akınti goğus ucu hassas dokununca arada bi krampmi batmamı nedir kasikarimda sende ne gibi belirtiler var başkaOvulasyon kullanmıyorum kuzu kendim anlıyorum ama onu da not etmedim hatırlamıyorum şimdi bide zaten yumurtlamadan beri akıntım hiç kesilmedi 2 haftadır devam eden akıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?