- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Cnm bi de hcg yapsanaKızlar şu testleri bikaç kez sordum ama kafam çok karıştı geçen hafta salı pik oldu pazartesi bat ama benim testler hiç silikleşmiyo havuç yedim masajda yaptım ama çatlamıyo ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bi de hcg yapsanaKızlar şu testleri bikaç kez sordum ama kafam çok karıştı geçen hafta salı pik oldu pazartesi bat ama benim testler hiç silikleşmiyo havuç yedim masajda yaptım ama çatlamıyo ya
Kesin bişi diyemem ama ben etkilemez diye biliyorum sen yap testini olmadı gece yine yaparsınKıxlar ovulasyon testi yapmak için 2 saat falan susuz kalmak gerekiyor ya, ben bu süre içinde uyumuşum. Yeni uyandım, uyku testi etkiler mi? @Esrakcshn M mavili_yeshll Margee Hali @- Janna - Sheraaa
Melikeben
Testleriniz minnak kurabiyeler sayfasından sanırım Sevgi Hanıma sormadınızmı sorduysanız ne dedi?Kızlar şu testleri bikaç kez sordum ama kafam çok karıştı geçen hafta salı pik oldu pazartesi bat ama benim testler hiç silikleşmiyo havuç yedim masajda yaptım ama çatlamıyo ya
kuzu 2.testten sonra çatlamış gibi geldi bana bi hcg mi yapsan bi umutlandım şimdiiKızlar şu testleri bikaç kez sordum ama kafam çok karıştı geçen hafta salı pik oldu pazartesi bat ama benim testler hiç silikleşmiyo havuç yedim masajda yaptım ama çatlamıyo ya
Daha çok var bat a yemin etmiştim battan önce yapmıcam diye aldığım yerede yazdım bakalım ne dicek ya bide çatlamada önemli değerlendirmek için onuda kaçırmak istemiyorumCnm bi de hcg yapsana
Ewet ordan yazdım ama cevap gelmedi henüzTestleriniz minnak kurabiyeler sayfasından sanırım Sevgi Hanıma sormadınızmı sorduysanız ne dedi?
Yok canım 2 saat susuz kaldın sonuçta geçen ben 1 saat susuzlukta bile koyu gördüm hatta yazın malum çok susuz da kalamıyorum unutuyorum sıvı bişeyler tüketiyorum hep:)Kıxlar ovulasyon testi yapmak için 2 saat falan susuz kalmak gerekiyor ya, ben bu süre içinde uyumuşum. Yeni uyandım, uyku testi etkiler mi? @Esrakcshn M mavili_yeshll Margee Hali @- Janna - Sheraaa
Melikeben
Evet çatlama önemli cnm testi bırakma kesinlikle devam etDaha çok var bat a yemin etmiştim battan önce yapmıcam diye aldığım yerede yazdım bakalım ne dicek ya bide çatlamada önemli değerlendirmek için onuda kaçırmak istemiyorum
Canım 2 gün sonra da güzel haberlerini alıcaz hiç merak etme gönlünü ferah tut ailede çok ikiz varmış maşallah, gönlüne göre olsun senin deKızlar hcg 5158 cıktı. Doktor yükselme gayet iyi dedi 5 mm bir şey görüyorum ama kese demek için 2 gün bekleyelim dedi. Ektopik gebelik belirtisi de bir şey yok tüpler yumurtalar temiz dedi. Ailede ikiz varsa bazen ikiz gebeliklerde hcg yüksek olup geç gözüküyorlar dedi. Ablam dahil tüm anne tarafım ikiz. Iki gün sonra tekrar ultrason ve hcg
öyle mii erken yumurtlicam o zaman dünde buna yakındı çünkü ben de ilk kez yapıyorum nasıl seyredicek bilemiyorum o yüzden ama zevkliymişBenim böyle olduğunda ertesi gün pik görüyorum kuzum
Bende onu çatlama sandım ama sonra devam ettim teste merak ettim yani iyi ki devam etmişim sonra yine koyulaştı. Yok ben umutlanmıyorum çatlama olmuyo demek ki bende ondan 1 yıldır bebek olmuyomuş demek kikuzu 2.testten sonra çatlamış gibi geldi bana bi hcg mi yapsan bi umutlandım şimdii
Hamile olabilirain gebelik testi yapppKızlar şu testleri bikaç kez sordum ama kafam çok karıştı geçen hafta salı pik oldu pazartesi bat ama benim testler hiç silikleşmiyo havuç yedim masajda yaptım ama çatlamıyo ya
Inşallah bakalım hepimizin umarımCanım 2 gün sonra da güzel haberlerini alıcaz hiç merak etme gönlünü ferah tut ailede çok ikiz varmış maşallah, gönlüne göre olsun senin de
Bikaç tane test kaldı elimdeEvet çatlama önemli cnm testi bırakma kesinlikle devam et
Sorun olmaz. Susuzluk önemli... 3-4 saat kadar uyuduysan daha da konsantre görebilirsin. Eğer yumurtlamaya yakınsa emin olmak için akşam bir daha yaparsın...Kıxlar ovulasyon testi yapmak için 2 saat falan susuz kalmak gerekiyor ya, ben bu süre içinde uyumuşum. Yeni uyandım, uyku testi etkiler mi? @Esrakcshn M mavili_yeshll Margee Hali @- Janna - Sheraaa
Melikeben
Yok daha 1 hafta var olsada çıkmaz bide beklicem bat a kadar ben çatlaması ne yapabilirim masaj ve havuç dışındaHamile olabilirain gebelik testi yappp
yani diğerleri koyu ama pik kadar değill ben de bilemedimki kızlar ovu ile hamileliği anlıyodu ya ordan geldi aklıma. hatta dün G gumus82 nin de ovu testleri böyleydi diye hatırlıyorum. ağustosa atmıştıBende onu çatlama sandım ama sonra devam ettim teste merak ettim yani iyi ki devam etmişim sonra yine koyulaştı. Yok ben umutlanmıyorum çatlama olmuyo demek ki bende ondan 1 yıldır bebek olmuyomuş demek ki
Hadi yaBikaç tane test kaldı elimde
Bence bhcg yapmalısın... Çok gebelik gibi duruyor. Çatlama var. Sonrası inişli çıkışlı.. Böyle devam edersen senden de bir ikiz haberi alabilirizBikaç tane test kaldı elimde
Bak benim silikken nasil pik oldu ovulasyon hatta dun aksam da nasil catladigini da atayimöyle mii erken yumurtlicam o zaman dünde buna yakındı çünkü ben de ilk kez yapıyorum nasıl seyredicek bilemiyorum o yüzden ama zevkliymiş