• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şu testleri bikaç kez sordum ama kafam çok karıştı geçen hafta salı pik oldu pazartesi bat ama benim testler hiç silikleşmiyo havuç yedim masajda yaptım ama çatlamıyo ya
Testleriniz minnak kurabiyeler sayfasından sanırım Sevgi Hanıma sormadınızmı sorduysanız ne dedi?

Kızlar şu testleri bikaç kez sordum ama kafam çok karıştı geçen hafta salı pik oldu pazartesi bat ama benim testler hiç silikleşmiyo havuç yedim masajda yaptım ama çatlamıyo ya
kuzu 2.testten sonra çatlamış gibi geldi bana bi hcg mi yapsan bi umutlandım şimdii

Kızlar hcg 5158 cıktı. Doktor yükselme gayet iyi dedi 5 mm bir şey görüyorum ama kese demek için 2 gün bekleyelim dedi. Ektopik gebelik belirtisi de bir şey yok tüpler yumurtalar temiz dedi. Ailede ikiz varsa bazen ikiz gebeliklerde hcg yüksek olup geç gözüküyorlar dedi. Ablam dahil tüm anne tarafım ikiz. Iki gün sonra tekrar ultrason ve hcg
Canım 2 gün sonra da güzel haberlerini alıcaz hiç merak etme gönlünü ferah tut😍 ailede çok ikiz varmış maşallah, gönlüne göre olsun senin de❤️

kuzu 2.testten sonra çatlamış gibi geldi bana bi hcg mi yapsan bi umutlandım şimdii
Bende onu çatlama sandım ama sonra devam ettim teste merak ettim yani iyi ki devam etmişim sonra yine koyulaştı. Yok ben umutlanmıyorum çatlama olmuyo demek ki bende ondan 1 yıldır bebek olmuyomuş demek ki

Bende onu çatlama sandım ama sonra devam ettim teste merak ettim yani iyi ki devam etmişim sonra yine koyulaştı. Yok ben umutlanmıyorum çatlama olmuyo demek ki bende ondan 1 yıldır bebek olmuyomuş demek ki
yani diğerleri koyu ama pik kadar değill ben de bilemedimki kızlar ovu ile hamileliği anlıyodu ya ordan geldi aklıma. hatta dün G gumus82 nin de ovu testleri böyleydi diye hatırlıyorum. ağustosa atmıştı

Back