• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız çok aktif olamadım ama hep sizlerleyim okudum mesajları gebelik haberi alan arkadaşlar hayırlı olsun tamamına ersin inşallah sağsağlim.. Ben yeniden çalışmalara başladım.. ❤️ Bugün reglimin 12.günü ve ovulasyon testine başladım fakat lh çizgisi hiç yok gibi siz böyle bir durum yaşamışmıydınız..
Selam
Bu hangi marka açaba ? Benimkilerde aynı gibi 👀

Ben aslında realist yaklaşmak istiyorum yani belirsizlik beni rahatsız ediyor. Olmaddiysa olmadı nasibimde varsa olur ama annemler kayinvalidemler falan cok uzulcek ailemden uzaktayim vallahi onlari düşünüyorum bakalim bir iki gune belli olur. Bi saate beta degerim de cikar bakalim.
Tabi ki cnm sağlıksız bile olsa en azından gebe kalabildiğini tecrübe ediyorsun Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah cnm

15. Döngü günü kızlar geliyor mu geldi mi ne dersiniz dün gece sol kasık ağrım vardı aslında benim yumurtlama ağrım olmaz ama kendini dinlediğim için mi hissettim acaba 🤷‍♀️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 49
  • image.jpg
    image.jpg
    156,1 KB · Görüntüleme: 59
Merhabalar verilen ilaç munorol tarzı bir ilaç ise bunlar antibiyotik veya antiseptik olarak geçerler. Amaç akşam içtikten sonra mesanede birikerek mesanenin ve idrar yollarının temizlenmesidir. İçeriğindeki antibiyotik bakteri duvarını parçalayan türden bir antibiyotiktir. Bizim vücudumuzdaki hücrelerde böyle bir duvar yapısı olmadığı için bize etkileri neredeyse hiç yoktur. Doktorunuz gebeliğe rağmen verdi ise korkmadan kullanabilirsiniz. Enfeksiyonun artması aksine gebelik için daha zararlıdır.
UROCARE ilacın ismi. Dediğiniz gibi geceden içicem sabah idrara çıkıcam. Çok sağolun rahatlattınız ❤️

15. Döngü günü kızlar geliyor mu geldi mi ne dersiniz dün gece sol kasık ağrım vardı aslında benim yumurtlama ağrım olmaz ama kendini dinlediğim için mi hissettim acaba 🤷‍♀️
Aynen yarın da pik yapabilir bir sonraki günde tetikte ol😁

Z zahrada kendimi sana benzettim şuan yumurtlama işimi sevdim vallahi oyun gibi oldu bu 😁😁😁 bu versiyon senin için kuzum😁😁😁

Eklentiler

• C403C442-C6F6-4D8E-ACDE-08FE8583ADC6.jpeg
    C403C442-C6F6-4D8E-ACDE-08FE8583ADC6.jpeg
    111,1 KB · Görüntüleme: 57
Back