Pikler gelmiş bileKızlar 10.gün gene dayanamadım sırf meraktan bi ovu testi patlattım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pikler gelmiş bileKızlar 10.gün gene dayanamadım sırf meraktan bi ovu testi patlattım
İçini ferah tut senÇok hızlı artıyor. Bat günümde 199du. 2 gün sonra 599 4 gün sonra 4333. Sadece bel agrım var. Bilmiyorum.
SelamSelam kızlar nasılsınız çok aktif olamadım ama hep sizlerleyim okudum mesajları gebelik haberi alan arkadaşlar hayırlı olsun tamamına ersin inşallah sağsağlim.. Ben yeniden çalışmalara başladım.. Bugün reglimin 12.günü ve ovulasyon testine başladım fakat lh çizgisi hiç yok gibi siz böyle bir durum yaşamışmıydınız..
aayyy çok heyecanlııı o zamaaannn hadi güzel sonuçlar gelsinDün kan verdim canım sağlık ocağından sonuç bekliyorum hala çık adı öğleden sonra dediler erken gebelik de almadım kan kesin sonuç diye.. Bekliyorum öyle yattım
Artımed canımSelam
Bu hangi marka açaba ? Benimkilerde aynı gibi
Tabi ki cnm sağlıksız bile olsa en azından gebe kalabildiğini tecrübe ediyorsun Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah cnmBen aslında realist yaklaşmak istiyorum yani belirsizlik beni rahatsız ediyor. Olmaddiysa olmadı nasibimde varsa olur ama annemler kayinvalidemler falan cok uzulcek ailemden uzaktayim vallahi onlari düşünüyorum bakalim bir iki gune belli olur. Bi saate beta degerim de cikar bakalim.
Saat 2 gibi ya da sonrasında belli olur çıkar heralde....aayyy çok heyecanlııı o zamaaannn hadi güzel sonuçlar gelsin
Kendi kullandığıma benzettim ama değilmiş ben freely kullanıyorumArtımed canım
UROCARE ilacın ismi. Dediğiniz gibi geceden içicem sabah idrara çıkıcam. Çok sağolun rahatlattınızMerhabalar verilen ilaç munorol tarzı bir ilaç ise bunlar antibiyotik veya antiseptik olarak geçerler. Amaç akşam içtikten sonra mesanede birikerek mesanenin ve idrar yollarının temizlenmesidir. İçeriğindeki antibiyotik bakteri duvarını parçalayan türden bir antibiyotiktir. Bizim vücudumuzdaki hücrelerde böyle bir duvar yapısı olmadığı için bize etkileri neredeyse hiç yoktur. Doktorunuz gebeliğe rağmen verdi ise korkmadan kullanabilirsiniz. Enfeksiyonun artması aksine gebelik için daha zararlıdır.
Bence geliyor gelmekte olan15. Döngü günü kızlar geliyor mu geldi mi ne dersiniz dün gece sol kasık ağrım vardı aslında benim yumurtlama ağrım olmaz ama kendini dinlediğim için mi hissettim acaba
Ben de öyle düşündüm bugün ya da yarın olacak sanırım verimli olsun inşallahBence geliyor gelmekte olan
Aynen Munorul muadili aynı ilaç sıkıntısız kullanabilirsinizUROCARE ilacın ismi. Dediğiniz gibi geceden içicem sabah idrara çıkıcam. Çok sağolun rahatlattınız
Aynen yarın da pik yapabilir bir sonraki günde tetikte ol15. Döngü günü kızlar geliyor mu geldi mi ne dersiniz dün gece sol kasık ağrım vardı aslında benim yumurtlama ağrım olmaz ama kendini dinlediğim için mi hissettim acaba
Hayırlı olsun canım :) Rahat 100 üstü gelir sonuçlarBugun de böyle çıktı kızlar kan verdim sonuçları beklıyorum. Benim için dua eder misiniz sağlıklı bir gebelik için
Dualarım seninle olacak gönlüne göre olsunBugun de böyle çıktı kızlar kan verdim sonuçları beklıyorum. Benim için dua eder misiniz sağlıklı bir gebelik için
İnşallah canım sağol beklıyorum bakalımHayırlı olsun canım :) Rahat 100 üstü gelir sonuçlar
Aynen Munorul muadili aynı ilaç sıkıntısız kullanabilirsiniz