- 5 Temmuz 2021
- 2.502
- 5.968
- 108
- 31
Tamam yazarım inşallahSonuçtan mutlaka haberdar et bizi, bekliyorum valla takipteyim seni![]()
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yazarım inşallahSonuçtan mutlaka haberdar et bizi, bekliyorum valla takipteyim seni![]()
Kuzum dış gebelik böyle bişey değil ki yani tabi ki doktor daha iyi bilir ama senin beta artışın çok çok düzenli maşallah. benim ilk düzenli arttı sonra 1200 den 2 gün sonra 1400 oldu zaten kese yoktu bir de sol kasıkta şiddetli ağrı anormal bir şişlik ve çok fazla gaz sancısı oluştu nefesimi kesiyordu. İnşallah doktor görememiş olsun sağlıkla ilerlesin cnm bnm sakin ol Hiç kötüyü düşünmeÇok hızlı artıyor. Bat günümde 199du. 2 gün sonra 599 4 gün sonra 4333. Sadece bel agrım var. Bilmiyorum.
Merhabalar verilen ilaç munorol tarzı bir ilaç ise bunlar antibiyotik veya antiseptik olarak geçerler. Amaç akşam içtikten sonra mesanede birikerek mesanenin ve idrar yollarının temizlenmesidir. İçeriğindeki antibiyotik bakteri duvarını parçalayan türden bir antibiyotiktir. Bizim vücudumuzdaki hücrelerde böyle bir duvar yapısı olmadığı için bize etkileri neredeyse hiç yoktur. Doktorunuz gebeliğe rağmen verdi ise korkmadan kullanabilirsiniz. Enfeksiyonun artması aksine gebelik için daha zararlıdır.Geçen hafta idrar yolu enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanıyordum. Dün gebeliği öğrenince bıraktım. Şimdi doktora gittim enfeksiyonun yüksek olduğu için o ilaçları bırak başka bir ilaç vericem 1 tane sadece gece içilcek dedi. Ama korkuyorum daha önce enfeksiyonlu gebelik yaşayan oldumu![]()
Ben aslında realist yaklaşmak istiyorum yani belirsizlik beni rahatsız ediyor. Olmaddiysa olmadı nasibimde varsa olur ama annemler kayinvalidemler falan cok uzulcek ailemden uzaktayim vallahi onlari düşünüyorum bakalim bir iki gune belli olur. Bi saate beta degerim de cikar bakalim.Kuzum dış gebelik böyle bişey değil ki yani tabi ki doktor daha iyi bilir ama senin beta artışın çok çok düzenli maşallah. benim ilk düzenli arttı sonra 1200 den 2 gün sonra 1400 oldu zaten kese yoktu bir de sol kasıkta şiddetli ağrı anormal bir şişlik ve çok fazla gaz sancısı oluştu nefesimi kesiyordu. İnşallah doktor görememiş olsun sağlıkla ilerlesin cnm bnm sakin ol Hiç kötüyü düşünme
Benim arkadaşımda ilk gittiğinde doktor keseyi görememiş dış gebelik olabilir deyip baya korkutmuş. 6. hafta kese görünmüş ama bu seferde gebelik olmayabilir boş görünüyor demiş. 7. haftaya doğru tam olarak gebeliği anlaşıldı. Hemen stres yapma kuzum. Bekle bakalım sonuçlar nasıl olacak..1500den sonra görülür diyor ya her yerde ne bileyim. Progesteron um da 14 çıkmış
Doğru diyorsunuz bakalım haberdar ederim çok teşekkür ederim. Hicbirinizi tanımıyorum ama sizi çok seviyorum vallahi. Allah razı olsun hepinizden.Benim arkadaşımda ilk gittiğinde doktor keseyi görememiş dış gebelik olabilir deyip baya korkutmuş. 6. hafta kese görünmüş ama bu seferde gebelik olmayabilir boş görünüyor demiş. 7. haftaya doğru tam olarak gebeliği anlaşıldı. Hemen stres yapma kuzum. Bekle bakalım sonuçlar nasıl olacak..
Canım cumartesı ıstanbula dönucem suands ıstanbul dısındayım esimin memlektıne zıyatete geldk suanda hıc bısey yapamıyorum alabılırsem bı kast test daha alıcam bakalım :) zaten cumartesi pazRda regl gunım bakalımNe yaptın noldu sonuç
Hamilelikte progesteron yükselmesi normal süt hormonu sonuçta.. Benim ist daki doktorum kesryi gördüğü halde bana kalp atışını duyana kadar hayırlı olsun demeyeceğim demişti doktorlar temkinliler inşallah olumlu olacak sonuç1500den sonra görülür diyor ya her yerde ne bileyim. Progesteron um da 14 çıkmış
10 un altında olunca dış gebelik diyorlarmis zaten. Bakalım inşallahHamilelikte progesteron yükselmesi normal süt hormonu sonuçta.. Benim ist daki doktorum kesryi gördüğü halde bana kalp atışını duyana kadar hayırlı olsun demeyeceğim demişti doktorlar temkinliler inşallah olumlu olacak sonuç![]()
Batı yanlış yazmışım 19 uydu benimBelirti var mı hiç benimde 15 i bat
Ovulasyon kullanmıyorum kuzu kendim anlıyorum ama onu da not etmedim hatırlamıyorum şimdi bide zaten yumurtlamadan beri akıntım hiç kesilmedi 2 haftadır devam eden akıntım varCanım yumurtlama takibi yaptıysan yumurtlamadan itibaren 14-16 gün sonra adet olursun.
Regl oldum ben gecikmeli
Bundan 2 ay önce kimyasal da yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadım o zaman ağrım olmamıştı canımKızlar yerleşme kanamasından sonra sağ kasığınıza ya da kasıklarınıza kramplar girdi mi?? Benim sağ kasığımda ağrı gibi kramplar var hafif hafif??
Bence siz artık bi test yapınKızlar yerleşme kanamasından sonra sağ kasığınıza ya da kasıklarınıza kramplar girdi mi?? Benim sağ kasığımda ağrı gibi kramplar var hafif hafif??
Sağol canm benim kimyasal mı gebelik mi daha bilmiyorum aslında sonucum çıkmadı henüz yerleşme gibi bişey yaşadım ama ne bilmiyorum bugün de ağrım oluyor bilemedim..Bundan 2 ay önce kimyasal da yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadım o zaman ağrım olmamıştı canım
Değildir inşallah öyle düşünmeyin ben yaşadığım için o yüzden örmek verdim umarım çokca sağlıklı bir gebeliktirSağol canm benim kimyasal mı gebelik mi daha bilmiyorum aslında sonucum çıkmadı henüz yerleşme gibi bişey yaşadım ama ne bilmiyorum bugün de ağrım oluyor bilemedim..
Dün kan verdim canım sağlık ocağından sonuç bekliyorum hala çık adı öğleden sonra dediler erken gebelik de almadım kan kesin sonuç diye.. Bekliyorum öyle yattımBence siz artık bi test yapınbu öyle belirtiyle anlaşılcak bi şey değil bence burda her belirtiyi yaşayıp hamile olmayanlar, hiç belrti yaşamayıp hamile olanlar var
hem sizin merakınız gider hem biziim hatta kan verseniz daha kesin sonuç olur hergün hamile miyim diye düşünmekten iyidir
![]()
İnşallah gebelikse de sağlıklıdır kist vs gibi şeylerle de uğraşmak istemiyorum hamilelik işime gelirDeğildir inşallah öyle düşünmeyin ben yaşadığım için o yüzden örmek verdim umarım çokca sağlıklı bir gebeliktir![]()