Hala regl olmadım testler negatif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala regl olmadım testler negatif
Kan sonucun cıktı mi?Varbihaller
Oohh ikiz geliyor ikizz yalelliiiKızlar hcg 5158 cıktı. Doktor yükselme gayet iyi dedi 5 mm bir şey görüyorum ama kese demek için 2 gün bekleyelim dedi. Ektopik gebelik belirtisi de bir şey yok tüpler yumurtalar temiz dedi. Ailede ikiz varsa bazen ikiz gebeliklerde hcg yüksek olup geç gözüküyorlar dedi. Ablam dahil tüm anne tarafım ikiz. Iki gün sonra tekrar ultrason ve hcg
Bi senedir deniyoruz canımAmin İnşallahh kaçıncı denemeni
Ovülasyon takibi yaptınızmı hangi günleri değerlendirdiniz peki 1 sene olmaması normal o zaman doktorların dediği gibiBi senedir deniyoruz canım
Benim böyle olduğunda ertesi gün pik görüyorum kuzumBen de ağustosa attım da orası çok cansız burdan devam edicemsenin çok az kalmış gibi duruyo ama bence benim yolum daha uzun dimi bilen kızlar bana el sallasın
![]()
Ahh çook sevindim cnm. Sağlıkla kucağına al inşallahhKızlar hcg 5158 cıktı. Doktor yükselme gayet iyi dedi 5 mm bir şey görüyorum ama kese demek için 2 gün bekleyelim dedi. Ektopik gebelik belirtisi de bir şey yok tüpler yumurtalar temiz dedi. Ailede ikiz varsa bazen ikiz gebeliklerde hcg yüksek olup geç gözüküyorlar dedi. Ablam dahil tüm anne tarafım ikiz. Iki gün sonra tekrar ultrason ve hcg
Aa senden çok umutluydumÇıktı çıktı negatif 1.20 canım. Tüm hormon değerlerim de normal dediğine göre yumurtlama dönemindeymişim nasıl olur anlamadım benim adet döneminde olmam gerekiyordu
hissettiğim ağrı da yumurta sancısı belli ki öyle dediğine göre..
![]()
Hâlâ bi icim rahat değil ama buna da şükür bakalım haberdar ederim yineAhh çook sevindim cnm. Sağlıkla kucağına al inşallahh
Nasip bakalımOohh ikiz geliyor ikizz yalelliii![]()
Inşallah bakalım çok teşekkür ediyorumAhh çook sevindim cnm. Sağlıkla kucağına al inşallahh
Hiç kötüyü düşünme o kdr iyi biliyorum ki endişeni inşallah kesesini görür kalp atışını duyarsın en kısa zamanda kuzum bekliyorum güzel haberiniHâlâ bi icim rahat değil ama buna da şükür bakalım haberdar ederim yine![]()
Inşallah sağolun tek tek yazicam inşallah hepinizeHiç kötüyü düşünme o kdr iyi biliyorum ki endişeni inşallah kesesini görür kalp atışını duyarsın en kısa zamanda kuzum bekliyorum güzel haberini
Ayy yok canım ben memnunum dicem ama Allahın gücüne gitmesin gelene kapımız açık yine de bile isteye bişey yapmadık henüz erken 2. İçinAa senden çok umutluydum
o zaman bu akşam güzel giyin süslen puslen mis gibi kok15 gün sonra güzel sonucu alalim
![]()
Amin insallahAyy yok canım ben memnunum dicem ama Allahın gücüne gitmesin gelene kapımız açık yine de bile isteye bişey yapmadık henüz erken 2. İçinAllah isteyen, layık olan herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın önce siz, bize de böyle kazara olursa nasip
![]()