Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel haberlerini alacağız canım hayırlısıyla moral bozmak yok

Hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah

Canım dur sakin ol düzenli artış oldu mu betanda? Ben dış gebelik geçirdim öncelikle çok şiddetli sol kasık ağrısı yaşadım sol tüpümde meydana gelmişti. ve değerim düzensiz arttı başta belli etti kendini zaten sakın üzme kendini inşallah değildir kalbimden geçen hiç ihtimal vermiyorum ben güzelim

Çok hızlı artıyor. Bat günümde 199du. 2 gün sonra 599 4 gün sonra 4333. Sadece bel agrım var. Bilmiyorum.

Canım moral çok önemli ben ilk hamileliğimin ilk gününden 11. Haftaya kadar hep kanama yaşadım progestan kullanıyordum hatta bi ara o kadar çok oldu ki kanamam hem serum hem iğne hem de hap olarak progestan aldım ama çok şükür şimdi 2 yaşında oğlum
Sen de moralini yüksek tut kese bazen hemen gözükmeyebiliyor

Aslında yarın tam 5 haftalık olucam. Ama bu değere de gözükmesi lazım dedi doktor. Yerleşme kanaması yaşadım damla damla üç gün onun dışında bir şey de olmamıştı. Bakalım belirsizlik insani mahvediyor.

Sağol canım sen neden korınuyorsunn

Tam kafam dinleyeyim dedim adet beklerken oldum doktora gittim aşılama için rapor filan çıkacaktı ki hormonumun birinde kudurma olmuş prolaktin yükselmiş doktorda ben ilaç başlamam lazım bununla da aşılama yapamam ilaç başladı düşürmek için. Hadi yumrtlama oldu o kadar masraf yapacağım bu ayı ziyan edip riske atamam dedi. Şöyle durum oldu 2.gün aç verdiğim için 41 çıkan hormon 5.gün tekrar istendi 28 çıktı tabi yüksek. İşte ilaç kullanıyorsun hamile kalmıyorsun dedi çok da kalıyormuşum gibi. Korunmayla uğraşmak istemedim ama yumrtlama yakın günlerde ilişkim olmadığına göre korunmuş sayılırım diye düşünüyorm. Bayram sonrası tekrar doktor muayenesine gideceğim bu sefer neler olacak bakalm aşılama yolunda

Arkadaşlar merhaba ovitrelle yaptırdım 11. Gün bugün bazı arkadaşlarda belirti kasık ağrısı olmuş bende şu an herhangi bi agri veya belirti yok sizler neler yaşadınız belirti vermeden hamile kalaniniz oldu mu merak ediyorum yoksa bu ay da bebek yok diye üzülmeye başladım şimdiden bat a 7 günüm var

Kızlar beni bilen biliyor diyeceğim ama azıcık anlatayım adetten 4 gün önce başlayan 3 gün süren pembe akıntı ve gelmeyen adetten sonra dün kan verdim s. Ocağında daha çıkmadı sonuç beni de bastı tabi basanlar.. Şimdi sağ kasığıma hafif hafif kramplar giriyor hala gelen giden yok sonuç da yok.. Farklı bişey midir hamilelik midir? Bekliyorum ama yazayım dedim yapacak bişey olmayınca

Amin Sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsin

Sonuçtan mutlaka haberdar et bizi, bekliyorum valla takipteyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…