Güzel haberlerini alacağız canım hayırlısıyla moral bozmak yokDeğerim olması gerekenden yüksek gibi çok arttı anlamadim. bugün 4+6 dayım 4333 çıktı. Testleri verdim bakalım
zaten vajinal ultrason yaptı. 3 mm bir sey gördü ama tam kese diyemiyorum dedi. Bugun 3 e doğru radyoloji doktoru bakacak.
Hakkında hayırlısı olsun cnm inşallahDeğerim olması gerekenden yüksek gibi çok arttı anlamadim. bugün 4+6 dayım 4333 çıktı. Testleri verdim bakalım
zaten vajinal ultrason yaptı. 3 mm bir sey gördü ama tam kese diyemiyorum dedi. Bugun 3 e doğru radyoloji doktoru bakacak.
Karından bakti göremedi vajinal vakti sonra.kuzu bozma hiç moralini bak benimki de 4 mm karından mı baktılar vajinal mı
Canım dur sakin ol düzenli artış oldu mu betanda? Ben dış gebelik geçirdim öncelikle çok şiddetli sol kasık ağrısı yaşadım sol tüpümde meydana gelmişti. ve değerim düzensiz arttı başta belli etti kendini zaten sakın üzme kendini inşallah değildir kalbimden geçen hiç ihtimal vermiyorum ben güzelimGünaydın kızlar moralim çok bozuk. Dün bir damla açık pembe akintim geldi diye doktora geldim. Hcg 4333 cıktı kese gozukmedi. 3mm bir şey varmış sadece Diş gebelik olabilir dediler. Tekrar kan hormon vermeye geldim
Bakalım inşallah dua edinGüzel haberlerini alacağız canım hayırlısıyla moral bozmak yok
Çok hızlı artıyor. Bat günümde 199du. 2 gün sonra 599 4 gün sonra 4333. Sadece bel agrım var. Bilmiyorum.Canım dur sakin ol düzenli artış oldu mu betanda? Ben dış gebelik geçirdim öncelikle çok şiddetli sol kasık ağrısı yaşadım sol tüpümde meydana gelmişti. ve değerim düzensiz arttı başta belli etti kendini zaten sakın üzme kendini inşallah değildir kalbimden geçen hiç ihtimal vermiyorum ben güzelim
Canım moral çok önemli ben ilk hamileliğimin ilk gününden 11. Haftaya kadar hep kanama yaşadım progestan kullanıyordum hatta bi ara o kadar çok oldu ki kanamam hem serum hem iğne hem de hap olarak progestan aldım ama çok şükür şimdi 2 yaşında oğlumGünaydın kızlar moralim çok bozuk. Dün bir damla açık pembe akintim geldi diye doktora geldim. Hcg 4333 cıktı kese gozukmedi. 3mm bir şey varmış sadece Diş gebelik olabilir dediler. Tekrar kan hormon vermeye geldim
Amin hepimizinHakkında hayırlısı olsun cnm inşallah
Aslında yarın tam 5 haftalık olucam. Ama bu değere de gözükmesi lazım dedi doktor. Yerleşme kanaması yaşadım damla damla üç gün onun dışında bir şey de olmamıştı. Bakalım belirsizlik insani mahvediyor.Canım moral çok önemli ben ilk hamileliğimin ilk gününden 11. Haftaya kadar hep kanama yaşadım progestan kullanıyordum hatta bi ara o kadar çok oldu ki kanamam hem serum hem iğne hem de hap olarak progestan aldım ama çok şükür şimdi 2 yaşında oğlum
Sen de moralini yüksek tut kese bazen hemen gözükmeyebiliyor
Sağol canım sen neden korınuyorsunn
Bu arada zaten görmüş 3mm kese mi emin olamıyorum demiş dr lar genelde kalp atışı duyulana kadar temkinli konuşurlar o yüzden moralini bozma tatlım ya..Amin hepimizin
Çok teşekkur ederim yusracim bu aya nasipmiş en kisa zamanda darisi başınaLavi12 bebişin hayırlı olsun senin adına çok mutluyum bebişinin sağlıklı sıhhatli her anını yaşamak nasip olsun canım
Ne yaptın noldu sonuçTesekkur ederim cnm cevbn içn
Amin Sağlıklı evlatlar kucağımıza almayı nasip etsinAmin canım hepimiz için hayırlısı olsun. Hemen olsun diye dua etmekten çekiniyorum. Bizim için hayırlı bir zamanda olsun. 6 ay önce kötü şeyler yaşadım 16 haftalık gebelik kaybım var aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Rabbim gönlümüzden geçeni bizim için hayırlı kılsın.
Sonuçtan mutlaka haberdar et bizi, bekliyorum valla takipteyim seniAslında yarın tam 5 haftalık olucam. Ama bu değere de gözükmesi lazım dedi doktor. Yerleşme kanaması yaşadım damla damla üç gün onun dışında bir şey de olmamıştı. Bakalım belirsizlik insani mahvediyor.
Adetim bitmek üzere kuzu psikolojik olarak en zorlandığın ay oldu hala atlatamadım ovu ile ilk denememdi nedense çok hayal kırıklığına uğradım .. Rahim filmi çektiricem yarın@Jou @Zumrayas @yildizyildizyildizyildizz @tuen0737 @greengirl1 @Ozgurkus M moreandmore @Motiksa @-adre- kızlar gununuz gecmıs durumlar nedir?
1500den sonra görülür diyor ya her yerde ne bileyim. Progesteron um da 14 çıkmışBu arada zaten görmüş 3mm kese mi emin olamıyorum demiş dr lar genelde kalp atışı duyulana kadar temkinli konuşurlar o yüzden moralini bozma tatlım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?