• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler ben gebelik olmadan yaptırmak istemiyorum. Fakat eşim mecbur 3 dozu olacak. Ben kısırlık yapmasından ziyade belirli bir süre beklememiz gerekir diye korkmuştum. Korunmamıza gerek yoksa içim baya rahatladı
Yok canım gerek yok ben bile 2. doz olduğum ay çalışmalara başladım olmadı o ayrı:)

Günaydın kızlar moralim çok bozuk. Dün bir damla açık pembe akintim geldi diye doktora geldim. Hcg 4333 cıktı kese gozukmedi. 3mm bir şey varmış sadece Diş gebelik olabilir dediler. Tekrar kan hormon vermeye geldim 😔

Günaydın kızlar moralim çok bozuk. Dün bir damla açık pembe akintim geldi diye doktora geldim. Hcg 4333 cıktı kese gozukmedi. 3mm bir şey varmış sadece Diş gebelik olabilir dediler. Tekrar kan hormon vermeye geldim 😔
Belki ters rahim felansa Alttan muayene de görünür bi arkadaşımda öyle olmuştu

Hemen moralini bozmaa canım bi dur bakalım tetkiklerden sonra anlaşılır az çok ne olduğu. Her kanama kötü değil diye biliyorum zaten her gebelikte başta bu ihtimaller var değil mi? içini ferah tut stres ve üzüntü en çok etkileyen şeyler biliyosun 🙏🏼

Benim bata 7 gun var sizin yumurtlama geç olmustur belki ondan deger azdır artışi takip edin
Geçen hafta idrar yolu enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanıyordum. Dün gebeliği öğrenince bıraktım. Şimdi doktora gittim enfeksiyonun yüksek olduğu için o ilaçları bırak başka bir ilaç vericem 1 tane sadece gece içilcek dedi. Ama korkuyorum daha önce enfeksiyonlu gebelik yaşayan oldumu😥😥😥

kuzu bozma hiç moralini bak benimki de 4 mm karından mı baktılar vajinal mı

Geçen hafta idrar yolu enfeksiyonum vardı antibiyotik kullanıyordum. Dün gebeliği öğrenince bıraktım. Şimdi doktora gittim enfeksiyonun yüksek olduğu için o ilaçları bırak başka bir ilaç vericem 1 tane sadece gece içilcek dedi. Ama korkuyorum daha önce enfeksiyonlu gebelik yaşayan oldumu😥😥😥
benim idrar tahlil sonuçlarında kuduruyo enfeksiyon bakteri komasında vücut :D 13.30da gitcem doktor ne dicek söylerim sana da birbirimizi rahatlatırız bi durum olsa derdi ilacını kullan içini rahat tutt

benim idrar tahlil sonuçlarında kuduruyo enfeksiyon bakteri komasında vücut :KK70: 13.30da gitcem doktor ne dicek söylerim sana da birbirimizi rahatlatırız bi durum olsa derdi ilacını kullan içini rahat tutt
😂😂 gebemisiniz sizde 🌸
Haberlerinizi bekliyorum

HErkese teşekkür ederim umarım artış olur beta hcg değerinde herşey yolunda gider.. İnşallah sizlerde en kısa zamanda güzel haberler alırsınız. Kucağınız dolsun bebişlerinizle

İyiyim çok şükür Hoş buldum canım.
Aralık da var yine dikkat et o zaman yanmasın sigortan hamiş kalırsan da can sağlığı dünyayı versek olmayacak şey olmuş olur 🤗 inşallah hakkında hayırlısı olur.
Sağol canım sen neden korınuyorsunn

Belki ters rahim felansa Alttan muayene de görünür bi arkadaşımda öyle olmuştu
Değerim olması gerekenden yüksek gibi çok arttı anlamadim. bugün 4+6 dayım 4333 çıktı. Testleri verdim bakalım
zaten vajinal ultrason yaptı. 3 mm bir sey gördü ama tam kese diyemiyorum dedi. Bugun 3 e doğru radyoloji doktoru bakacak.

Sabah adet sancım geldi ama olmadım sarı akıntıdan başka gelen giden yok. Geçen ay bat 8 hazirandı hala adet olmadım 5 gün olacak geçeli. bat günü test yaptım negatif çıktı. Bir daha test yapmadım Sizce bir daha yapayım mı gerek var mı olsa çıkardı herhalde demi kızlar?
Canım yumurtlama takibi yaptıysan yumurtlamadan itibaren 14-16 gün sonra adet olursun.

Kızlar 10.gün gene dayanamadım sırf meraktan bi ovu testi patlattım :KK70:

Eklentiler

• E9E83DD5-1F45-425C-96F5-06CAD9E0A8CC.jpeg
    E9E83DD5-1F45-425C-96F5-06CAD9E0A8CC.jpeg
    259,8 KB · Görüntüleme: 37
Belirti var mı hiç benimde 15 i bat
Benim geçen ay kimyasal geçirdiğimde belirtim çoktu hatta battan 3 gün önce kaset testte çıkmıştı. Şuan hafif bel sırt ağrısı ve kasıkta ara ara batma yaşıyorum. Belli olmaz tabi daha çok var🌸

Back