Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun tekrar sagliklaTeşekkür ederim tedavi olarak geçen sene dermoid yumurtalik kisti ameliyati olmuştum her iki taraftan. Belirti çok aradim ama olmadi sadece hep regl olacakmisim gibi rahatsizlik hissi vardi yumurtlamadan beri. Catlamanin 10. Gununde kaset testte gölge gördüm ama başkası göremiyor gercekten kim olsa testi yok der atardi. Hemen arkasından erken test yaptim hayalet cizgi çıktı. Akşamina kan verdim 20.68 çıktı. Son 1 gundur belirti olarak anlık kramp gibi elektrik carpmis gibi minik minik tarif edemediğim birşeyler oluyor. Rahimin oralarda bu agri ve rahatsızlık hisleri dışında hic belirti olmadi
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun. Hemen olsun diye dua etmekten çekiniyorum. Bizim için hayırlı bir zamanda olsun. 6 ay önce kötü şeyler yaşadım 16 haftalık gebelik kaybım var aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Rabbim gönlümüzden geçeni bizim için hayırlı kılsın.Hadi güzel haberler gelsin kızlarrr
İnşallah hayırlısı olsunPai 4g 5g yazan homozigot
Mthfr yazan heterezigot benimkiler bende o zaman gelsin hematoloji giderim inşallah Bi belli olsun da tam olarak sağlıklı gebelik olduğu
Canım iyiiiyim asıl sen nasılsın ?? hoşgeldiiinNasılsın canım? Neden korunma var merak ettim?
Bana da bu ay korunma var
Daha baya var cnm heycan yarattım kendime bu ay belliki yokBende göremedim canım dahakoyulaşır inşallah bata kaç gün var
Gebelik diye umitlerinmiştim ben de neyse olsun malum olmuştur inşallah 15 20 gün sonra beta testi pozitif olurOvulasyon
Doktorum korunmanıza gerek yok dedi benim de eşim 2. doz biontech oldu cumartesi günü yumurtlama haftam değerlendiriyoruz her gün.. Hatta instagramda bir gebenin günlüğünde okudum dün, eşi aşı olmuş biri 1 ay içinde hamile kalmış kısırlık filan yapmıyor merak etmeyin diye açıklamışlardı .Ya kızlar eşim biontech olacak gebelik için beklemek gerekir mi nette herkes farklı bir şey yazmış bilen var mı?
Canım iyiiiyim asıl sen nasılsın ?? hoşgeldiiin
Hem covid asısı oldumm hemde sigorta yaptırdım dogum icin. Sigortada aralık ayında hamile kalabilirsin diyor
Kızlar günaydın ben gözlerinle kesin uyduruyorum ama ilk defa ayyy ne güzel bu sefer beyaz ama sanki çizgi
Tesekkur ederim cnm cevbn içnBence var gibi ama kesin sonucu kan verir
Teşekkürler ben gebelik olmadan yaptırmak istemiyorum. Fakat eşim mecbur 3 dozu olacak. Ben kısırlık yapmasından ziyade belirli bir süre beklememiz gerekir diye korkmuştum. Korunmamıza gerek yoksa içim baya rahatladıDoktorum korunmanıza gerek yok dedi benim de eşim 2. doz biontech oldu cumartesi günü yumurtlama haftam değerlendiriyoruz her gün.. Hatta instagramda bir gebenin günlüğünde okudum dün, eşi aşı olmuş biri 1 ay içinde hamile kalmış kısırlık filan yapmıyor merak etmeyin diye açıklamışlardı .
İnş cnm kasıklarımda anıden böyle birseyler batıyo hemen cekiliyo geri bazen bekliyoruz hayırlı haberler alırız inşCanım benimde 8 temmuzdu yumurtlama bat 21 temmuz aynı şey bendede var kasıklara birden kramp girme pelvik bölgede rahatsızlık hissi ve bol akıntı var bende anlamadım bekleyip görcez inşallah hayırlısı olsun.
İnş cnm tez zamanda inş hepimiz hamiş kalalımGünaydın sana da kuzum eğer çizgi dümdüz beyaz ise o testin oyunu olblr bende çok oluyor geçen ay da oldu ama silik şekilde çizgi ise görünmeyen o zaman diyebiliriz hamişlik inşallah hamilesindir
Hayirli olsun tekrar saglikla
Bende biontech aşısı oldum. Ovuldan 2 gün sonra oldum. Eğer gebelik gerçekleşirse bende durumu aktarırım =) ama doktor ile görüştüö b12 iğneleri vurduğum için implantasyon yani yerleşme olmadığı için sıkıntı olmas dedi. Eğer olursa da düşük ile sonlanır dedi. Benim içimde rahatDoktorum korunmanıza gerek yok dedi benim de eşim 2. doz biontech oldu cumartesi günü yumurtlama haftam değerlendiriyoruz her gün.. Hatta instagramda bir gebenin günlüğünde okudum dün, eşi aşı olmuş biri 1 ay içinde hamile kalmış kısırlık filan yapmıyor merak etmeyin diye açıklamışlardı .