Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pai 4g 5g yazan homozigotHangi genlerinde vardi mutasyon bana 0,4luk oksapar dedi dr ama hematoloğada gittim doz yeterlimi die onlar daha iyi ayarliyo sanırım
Kan verdim 0 çıktıDur kız doktor kaçında bak dediyse o zaman bak![]()
23 yaşındayım bir aydır :)Canım sen kaç yaşındasın ne kadar zamandır istiyorsun?
Benim bata 7 gun var sizin yumurtlama geç olmustur belki ondan deger azdır artışi takip edinKaç gün geçti adetiniz acaba benim 1,2 gün geçti bugün değerim 21 çıktı
Teşekkür ederim tedavi olarak geçen sene dermoid yumurtalik kisti ameliyati olmuştum her iki taraftan. Belirti çok aradim ama olmadi sadece hep regl olacakmisim gibi rahatsizlik hissi vardi yumurtlamadan beri. Catlamanin 10. Gununde kaset testte gölge gördüm ama başkası göremiyor gercekten kim olsa testi yok der atardi. Hemen arkasından erken test yaptim hayalet cizgi çıktı. Akşamina kan verdim 20.68 çıktı. Son 1 gundur belirti olarak anlık kramp gibi elektrik carpmis gibi minik minik tarif edemediğim birşeyler oluyor. Rahimin oralarda bu agri ve rahatsızlık hisleri dışında hic belirti olmadiHayırlı olsun canım tedavi mi gördün idrar testi yaptin mi oncesinde bir de belirti vs var mi
Bence var gibi ama kesin sonucu kan verirKızlar hepinize hayırlı geceler dilerim rabbım ısteyen haber bekleyen herkesım en mutlu haberını almasınj nasıp etsın gebe olanlar da saglıkla afıyetle zamanında kucagınıza alsın ınsallah bn konuya şap dıye dalmıs gıbı olmak ıstemem ama bnde geri cekılerek korunmaya calısıyorum fakat reglme 12 gun varlen bı test yaptım asırı silik vardı sora reglıme 9 gun varken bı test yaptım bıraz daha bellı gıbı cıktı ama anlayamadım suan size atsam bı bakarmısınız varmı ıkıncı cızgı kısmında bı olusum yoksa kuruma cızgısı dedıklerı olay mı anlayamadım tesekkur ederim smdıden![]()
Canım benimde 8 temmuzdu yumurtlama bat 21 temmuz aynı şey bendede var kasıklara birden kramp girme pelvik bölgede rahatsızlık hissi ve bol akıntı var bende anlamadım bekleyip görcez inşallah hayırlısı olsun.Kızlar yarın batıma 10 gün kalıyo 9 temmuz yumurtlamam görunuyordu degerlendırdım yumurtlaöa öncesı ve hala devam edıyorum bazen hergun bazen gun asırı en erken ne zaman öğreniliyor acaba 7 gün kala fln mi akıntım devam ediyor takvıme gore 4 gun gectı yumurtlamadan neden devam ediyor acaba
Hadi güzel haberler gelsin kızlarrrCanım benimde 8 temmuzdu yumurtlama bat 21 temmuz aynı şey bendede var kasıklara birden kramp girme pelvik bölgede rahatsızlık hissi ve bol akıntı var bende anlamadım bekleyip görcez inşallah hayırlısı olsun.
Bnce sabah olması şart değil çok geçmiş zatenİnşallah bakalım yarın test alayım en iyisi. Sabah idrarı beklememe gerek yok heralde artık demi 5 gün geçecek nerdeyse
Ben göremedim belki çekim ile alakalı.. çok silik olduğu için netleşene kadar her gün yap benceKızlar günaydın ben gözlerinle kesin uyduruyorum ama ilk defa ayyy ne güzel bu sefer beyaz ama sanki çizgi
Benim de 0.1 0.25 çıktı 4 gün sonra 16.54 12 gün sonra 68.5Kan verdim 0 çıktı![]()
Bende göremedim canım dahakoyulaşır inşallah bata kaç gün varKızlar günaydın ben gözlerinle kesin uyduruyorum ama ilk defa ayyy ne güzel bu sefer beyaz ama sanki çizgi