- 15 Mart 2019
- 619
- 611
- 103
Allah isteyen herkese nasip etsinHerkeste gebe kaldı masallah
Kıskandım ama kötü kalpli değilim masallah hepinize![]()
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah isteyen herkese nasip etsinHerkeste gebe kaldı masallah
Kıskandım ama kötü kalpli değilim masallah hepinize![]()
Gecikme oluyordu canım ama son bir kaç aydır en kötü 2 gün atardı guatr var bende hapımı düzenli kullanmaya başladım o düzene sokmaya başlamıştı. Bilmiyorum ki valla ya işte sabah adet ağrısı yaşadım ama beyaz kremsi akıntı dan başka gelen giden yokCanım senin hiç gecikme oluyorr muydu? İlk kez mi oluyor? Yine de geç döllenme ihtimali olabilir ama bilemedim![]()
Ayy hadi inşallah gebeliktirrGecikme oluyordu canım ama son bir kaç aydır en kötü 2 gün atardı guatr var bende hapımı düzenli kullanmaya başladım o düzene sokmaya başlamıştı. Bilmiyorum ki valla ya işte sabah adet ağrısı yaşadım ama beyaz kremsi akıntı dan başka gelen giden yok
OvulasyonBu me testi beta hcg mi ovü mü??![]()
Hayırlı olsun canım tedavi mi gördün idrar testi yaptin mi oncesinde bir de belirti vs var miKızlar kan verdim 20.68 çok şükür![]()
Evet canim malesefKimyasalmı oldu sizin
Telefon öyle yazmış ya yap bence yazacaktım canim=)Tamam bence
Ama senin bat 11 Temmuz gorunuyorAyy keşke gebelik olsa canm değil daha ovulasyon testi
Canim senin beklenen adet tarihin yasin ve deneme süreniz.neydi şu an gebe.misin?Merhaba bende girmek istiyorum
Servet Meriç 10 +4 günlük
Bebem olunca bizSonunda başardık pozu değil mi kızlarhepimiz anladık artık o kadar da kolay değilmiş hemen isteyince olmuyomuş
![]()
Yarının güzel haberi senden gelir cnm inşallahTest yok elimde şuan yarın alıcam sabah adet ağrısı çektim aha geliyor dedim beyaz krem akıntıdan başka bir şey yok
Yok yapmadım canım yumurtlama günlerimde akıntım oluyor o zaman anlıyorum ben. Geçen hafta adetimden 5 gün önce 1 damla kahverengi lekem geldi bir gün sonra 1 damla daha geldi o zaman şüphe ettim yerleşme kanamasımı diye ama işte bat günü negatif çıkınca bir daha da üzülmemek için test yapmadım adeti bekliyorum bebek yoksa da gelse de bari rahatlasam :)Ayy hadi inşallah gebeliktirrovulasyon falan yapmış mıydın peki?
Valla inşallah canım da bilmiyorum ki test yapmaya korkanlardan biri de benim tek çizgiyi sevmiyorumYarının güzel haberi senden gelir cnm inşallah
Çift çizgi çıkarda şaşırtır canım seni belki kısmetValla inşallah canım da bilmiyorum ki test yapmaya korkanlardan biri de benim tek çizgiyi sevmiyorum![]()
İnşallah bakalım yarın test alayım en iyisi. Sabah idrarı beklememe gerek yok heralde artık demi 5 gün geçecek nerdeyseÇift çizgi çıkarda şaşırtır canım seni belki kısmet
Biz risk alıp dünde korunmadıkama ovu testi beni korkuttu suan