Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin hiç gecikme oluyorr muydu? İlk kez mi oluyor? Yine de geç döllenme ihtimali olabilir ama bilemedim
Gecikme oluyordu canım ama son bir kaç aydır en kötü 2 gün atardı guatr var bende hapımı düzenli kullanmaya başladım o düzene sokmaya başlamıştı. Bilmiyorum ki valla ya işte sabah adet ağrısı yaşadım ama beyaz kremsi akıntı dan başka gelen giden yok

Ayy hadi inşallah gebeliktirr ovulasyon falan yapmış mıydın peki?

Kızlar tatlı tatlı batmalar var bide belim ağrıyor biraz test bakalım iki gün sonra koyulaşacakmı

Kızlar yarın batıma 10 gün kalıyo 9 temmuz yumurtlamam görunuyordu degerlendırdım yumurtlaöa öncesı ve hala devam edıyorum bazen hergun bazen gun asırı en erken ne zaman öğreniliyor acaba 7 gün kala fln mi akıntım devam ediyor takvıme gore 4 gun gectı yumurtlamadan neden devam ediyor acaba

Ayy hadi inşallah gebeliktirr ovulasyon falan yapmış mıydın peki?
Yok yapmadım canım yumurtlama günlerimde akıntım oluyor o zaman anlıyorum ben. Geçen hafta adetimden 5 gün önce 1 damla kahverengi lekem geldi bir gün sonra 1 damla daha geldi o zaman şüphe ettim yerleşme kanamasımı diye ama işte bat günü negatif çıkınca bir daha da üzülmemek için test yapmadım adeti bekliyorum bebek yoksa da gelse de bari rahatlasam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…