• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size imrendim bugun testleri gore göre bende yaptım kuruma çizgisi bile yok😁

Sabah adet sancım geldi ama olmadım sarı akıntıdan başka gelen giden yok. Geçen ay bat 8 hazirandı hala adet olmadım 5 gün olacak geçeli. bat günü test yaptım negatif çıktı. Bir daha test yapmadım Sizce bir daha yapayım mı gerek var mı olsa çıkardı herhalde demi kızlar?

Sabah adet sancım geldi ama olmadım sarı akıntıdan başka gelen giden yok. Geçen ay bat 8 hazirandı hala adet olmadım 5 gün olacak geçeli. bat günü test yaptım negatif çıktı. Bir daha test yapmadım Sizce bir daha yapayım mı gerek var mı olsa çıkardı herhalde demi kızlar?
Geçen bat günü test negatif çıktı 3 gün sonra pozitif çıktı kızlardan birinin

Sarı akıntı enfeksiyon gibi bir anlama gelebilir bence doktora gitaen daha iyi olur..

Kızlar size imrendim bugun testleri gore göre bende yaptım kuruma çizgisi bile yok😁
Al bendende o kadar cuma günü regl günüm gaza geldim bir koşu kaset test aldım yaptım negatif 😂😂 tek tesellim ilk ve beklemiş idrar olmamasıydı inşallah test yanılmıştr diyorum ama olanda çıkıyor valla günler öncesinden

Al bendende o kadar cuma günü regl günüm gaza geldim bir koşu kaset test aldım yaptım negatif 😂😂 tek tesellim ilk ve beklemiş idrar olmamasıydı inşallah test yanılmıştr diyorum ama olanda çıkıyor valla günler öncesinden
Belli olmaz cumaya daha 4 gun var😊 benim daha 1 hafta 10 gün var çıkmıycanı bile bile bide kaset test yinede yaptım valla delilik 🤣🤣

Ben de o erkenden çıkan kişilere içten içe gicik oluyorum 😅 bütün umudu alip götürüyorlar. Hani adet tarihinden 1 hafta sonra belli oluyordu 😒

Ben de o erkenden çıkan kişilere içten içe gicik oluyorum 😅 bütün umudu alip götürüyorlar. Hani adet tarihinden 1 hafta sonra belli oluyordu 😒
Doktorlara sorsan öyle 😂😂 yaktım gemileri ben günü gününe değerlendirdim gene olmadı ağustosta ne ovülasyon ne başka bişey yapıcam 😒😒 halbuki kızımda ilk ovülasyon denemesinde hamile kalmıştım 4. Ay oldu tık yok

Back