Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam bence

Bende yarın test yapacağım insallah yarın evlilik yıl dönümümüz
İnşallah Çok değişik
İndirdim ama 3haftalık gözüktü. Doktorun söylemesine göre de çok daha yeni 3 hafta bile değilmiş şuan. O yüzden duruma göre tekrar indircem onu
Güzel dileklerin içinde teşekkürler inşallah yükselir

Canım kızında yumurtlama günü mü ilişki olmuştu pik günü mü daha öncesımı hatırlıyor musun

Canım kızında yumurtlama günü mü ilişki olmuştu pik günü mü daha öncesımı hatırlıyor musun
Evet hatırlıyorum testlerimi bile hala saklıyorum 11.12.yumurtlama 13 gün çatlama olmuş ben 11.12 gün gece 14.gün sabah değerlendirdim misyoner pozisyonda 4 aydır ters pozisyon deniyorum ondanmı olmuyor acaba dicem ama herkeste o pozisyonu tavsiye ediyor anlamış değilim

Koku kaşıntı yoksa o zaman normal tamam biraz daha bekleyin perşembeye kadar adet olmazsanız kan verirsiniz
Valla aynenn 4 gün geçti batı. Hadi 1 2 gün ileri atsa 4 gün çok 1 hafta olacak nerdeyse. Perşembeyi bekleyim mi. Bir de ilişkiden sonra azıcık meni içinde kahverengi leke vardı neden olmuş olabilir

Merhaba bende girmek istiyorum
Servet Meriç 10 +4 günlük

Teşekkürler canım

Kızlar bugün hastanede acilde iğne beklerken bir kız geldi aceleyle, kanaması varmış geçen hafta gebe olduğunu öğrenmiş kan testi vermiş. Sonucu çıktı ben oradayken doktor kimyasal gebelik dedi gitti. Kız sonra için için ağlamaya başladı, o kadar içim üzüldü ki

Kızlaarr önerilerinizle bende ovulasyon testi almaya karar vermiştim bugün elime ulaştı Regl yarın bitmiş olacak artık gün gün takip edeceğim çok heyecanlıyım ilk defa takip ediyorum hayırlısı olsun Uğur getirsin inşallah

Allah yardımcısı olsun en kısa zamanda kalır İnşallah

Aslında en güzeli regl geçtikten 10 gün sonra test yapmak en azından hayal kırıklığı olmaz bu şekilde bu konuda görümceme hayranım 3. Bebeğine gebe hep testlerini 10 gün sonra yapıyor bide 2 tanesi yanlışlıkla olmuş hatta 3. Nasıl oldu kocasıda kendisinde şoktolar

Canım senin hiç gecikme oluyorr muydu? İlk kez mi oluyor? Yine de geç döllenme ihtimali olabilir ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…