• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen her an tetikte olmak gerekiyor. Adet düzeninizi de son 6-7 ay bakarak ortalama bir yumurtlama tarihi belirleyin. Benim 20. gün yumurtalama ve 21. gün çatlama oldu. Bu iş sabır istiyor :KK70: Z zahrada geç yumurtalayanlar hamile kalma şansı artıyor lafına güveniyorum :KK70: Ayşe Duman bizi eleştiriyor. Bırakın şu ovulasyonu diyor :KK70:

Ayşe Duman hocam 2 aydır yumurtlamadan önce full time çalışıp yumurtlama günü ve sonrasındaki günleri boş geçmemi de açıklasın 😂😂 2 aydır kıl payı gidiyorum valla kusura bakmasın bu ay ovulasyon benim bebeğimdir 😂😂😂

😍😌😌😌 dua edin yükselsin değerim💚
Tabi kii 😁 inşallah düzenli, normal bir hamilelikte olması gerektiği gibi yükselir ve çok rahat mutlu bir hamilelik geçirirsin sonunda da sağlıkla bebişini kucağına alırsın 😍 happymom ı indirdin mi? Oradan takip etmek çok zevkli oluyor 😁

Aynen her an tetikte olmak gerekiyor. Adet düzeninizi de son 6-7 ay bakarak ortalama bir yumurtlama tarihi belirleyin. Benim 20. gün yumurtalama ve 21. gün çatlama oldu. Bu iş sabır istiyor :D Z zahrada geç yumurtalayanlar hamile kalma şansı artıyor lafına güveniyorum :D Ayşe Duman bizi eleştiriyor. Bırakın şu ovulasyonu diyor :D

İnek öğrenci olduğumu burda bile gösterdim gerçekten resmen çalışıyoruz gene bi ise yaramiyor😅

Kızlar burda gözlerimle hayali birseyler uydurdum galiba Z zahrada kuzum bakar mısın ,tertemiz yine 😅

Eklentiler

• FE334908-5AB3-4BA6-A7B8-6F37D6926B60.jpeg
    FE334908-5AB3-4BA6-A7B8-6F37D6926B60.jpeg
    85,5 KB · Görüntüleme: 87
  • 41F487C0-9CF5-4332-BB02-4B5DB003A0F6.jpeg
    41F487C0-9CF5-4332-BB02-4B5DB003A0F6.jpeg
    140,5 KB · Görüntüleme: 86
kanki regl bitti test kısmına geldi yeni umutlar belirtiler yükleniyoooor şu duaların yarısı kabul olsa onuz falan doğurursunuz bu ay lkdjaskl
zuhahahha allahım 1 tane nasib etse yeter sag ol canım benım:)))

İşaretlediğin yerde bende gördüm sanki =)
Ayyy cidden olabilir mi acaba bugün kasıklarım çok ağırıdı bacaklarım çok ağırıdı ablam tamda hamilelik belirtisi dedi akşam esti öyle dedim keyfine yapıyım pek zannetmiyorum ama inş vardır cnm

Ayyy cidden olabilir mi acaba bugün kasıklarım çok ağırıdı bacaklarım çok ağırıdı ablam tamda hamilelik belirtisi dedi akşam esti öyle dedim keyfine yapıyım pek zannetmiyorum ama inş vardır cnm
Yarın sabah ilk idrarla da dene o zaman, daha belirgin hale gelebilir :)

Back