- 3 Ağustos 2020
- 426
- 281
- 53
- 34
Doktorum da merkezde.. Ayy her şeye üşenir oldum.. Olmadı sağlık ocağına gideyim öyle bekleyeyim pozitif de çıksa negatif de çıksa doktora gideceğim nasılsa en azından bilerek giderim bi de özelde doktorum zaten ona ekstra para vermem devir ekonomi devri arkadaşÇıkar tabiki :))) bekleyemeceksen benim gibi özele git
Regl gününüze daha var bekleyebilirsiniz. Hem koyulaşma olacak mı görürsünüz de... Sağlık ocakları sabah 10 a kadar kan tahlili alıyor...Teşekkür ederim cevap verdiğin için daha regl günü gelmedi ya sağlık ocağı yapar mı yapmaz mı randevu aldım ama biraz daha beklesem mi ki
Canim söylediğin çok iyi olduRegl gününüze daha var bekleyebilirsiniz. Hem koyulaşma olacak mı görürsünüz de... Sağlık ocakları sabah 10 a kadar kan tahlili alıyor...
Belki o senın vücut yapınla alakalıdır ben adet sökülemezse şiş kalıyorum genelde adete yakın 2 kilo fazla cıkarım falanBen de şişkinlik de kalmadı o şişkinlik hissi de dün birazcık oldu kısa sürdü şu an sanki adet olmuşum da bitmiş rahatlamışım gibi.. Peçeteye bile gelmiyor birşey.. Kafayı yicem .
Canim yazdığın rakamlar nedirBu arada surelab kendini erken gebelik testi olarak tanımlıyorç. 5-50 tespit aralığı..
Yaptım canm dün sabah negatifti normal testi erken gebelik testi değilBelki o senın vücut yapınla alakalıdır ben adet sökülemezse şiş kalıyorum genelde adete yakın 2 kilo fazla cıkarım falan
Normal idrar gebelik testi yaptın mı?
Hayırlı olsunBugun de böyle çıktı kızlar inşallah kan vemeye gidicem
Silik çizgi var bat tarihi ne ZamanKızlar galiba hamileyim testime bakar misiniz doğru mu görüyorum inanamiyorummm başka gören var mi çizgiyi
Aynı anda atmışız ben gördüm ama çok silik bir kaç gün daha bekle bence tekrar yapKızlar galiba hamileyim testime bakar misiniz doğru mu görüyorum inanamiyorummm başka gören var mi çizgiyi
Bat 19 temmuz araliginda olacak daha cok var ama hayalet cizgi cikti dun yaptim yoktu bu testi daha once de 4 kez kullandim ilk kez cıktı şoktayim var mi sizceSilik çizgi var bat tarihi ne Zaman
Adetin kaç gün geçti peki kuzum?Yaptım canm dün sabah negatifti normal testi erken gebelik testi değil
Hayirlisi olsun senin cok net cikmis massallah saglikla ilerlesinAynı anda atmışız ben gördüm ama çok silik bir kaç gün daha bekle bence tekrar yap
7 ye göre yine iyi çıkmış.. Benim 4 gün var bataHayirlisi olsun senin cok net cikmis massallah saglikla ilerlesinbenim bata 7 gun var daha
Silikte olsa görünüyor bence =)Kızlar galiba hamileyim testime bakar misiniz doğru mu görüyorum inanamiyorummm başka gören var mi çizgiyi
1 ya da 2 gün geçti cmrtesi ya d apazar olmam gerekiyordu ama işte 4 gün öncesinde böyle bir durum başladı dün öğle itibariyle de tamamen kesildi bir damla bile yok artık..Adetin kaç gün geçti peki kuzum?
en yakın acile git kuzum 2 saate çkıyor sağlık ocağında da kan verdim gece çıkmıştı sonuçç tebrikler valla ay ışığı gibi orada çizginizzTeşekkür ederim cevap verdiğin için daha regl günü gelmedi ya sağlık ocağı yapar mı yapmaz mı randevu aldım ama biraz daha beklesem mi ki
beta hcg değerleriCanim yazdığın rakamlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?