• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
en yakın acile git kuzum 2 saate çkıyor sağlık ocağında da kan verdim gece çıkmıştı sonuçç tebrikler valla ay ışığı gibi orada çizginizz
Canim regl 7 gün kala gördüm ya bugün gitmek doğru mu sence

Canim regl 7 gün kala gördüm ya bugün gitmek doğru mu sence
valla ben gittim bu kadar kala 14 tü değer senin daha yüksek çıkacak gibi benim daha silikti kaset sonra takip için 2 güne bir kan verdim ama kaset test yaparak koyuluğunu da izledim

Şimdi gebelik testi yaptım ekliyorum
İkinci olan elimin göründüğü HCG gebelik testi 7 gün var regl ye sabah ilk idrarla yaptım ama
Dün de ovulasyon yapmıştım onu da ekliyorum
Sol kasık ve bacağımda değişik bir ağrı var karnim sanki şiş regl olacak gibi hisler karin yumurtalık bölgesinde hissedilenden sormanın nedeni erken gebelik testi değil surelab marka
Çok guzel cok net cikmis bence kan ver bekleme baya net. Benim cok silik cikti ben de verecegim Allahim hayirlisini nasip etsin tebrik enderim harika 🥰

Çok guzel cok net cikmis bence kan ver bekleme baya net. Benim cok silik cikti ben de verecegim Allahim hayirlisini nasip etsin tebrik enderim harika 🥰
Canim bende seni tebrik ederim öncelikle sağlıkla diyorum bütün bekleyen annelere hep dua edeceğim herkese nasıp olsun

Buralar gene testlerle coştu... Sizden sonra gene bir sürü yapan olur. Ki bende bat 7 gün yakalanıyorsa 2 gün sonra başlarım :KK76:

Doktorum da merkezde.. Ayy her şeye üşenir oldum.. Olmadı sağlık ocağına gideyim öyle bekleyeyim pozitif de çıksa negatif de çıksa doktora gideceğim nasılsa en azından bilerek giderim bi de özelde doktorum zaten ona ekstra para vermem devir ekonomi devri arkadaş 😁😂
Mantıklı git sağlık ocağına yavrum 😘

Kızlar galiba hamileyim testime bakar misiniz doğru mu görüyorum inanamiyorummm başka gören var mi çizgiyi
Ooo cok sevindm eski topiklerden biliyirum sizi insallh saglkla kavusursun bebegine. Bariz gebelik canim kan testine kosssss

Ya kızlar s. Ocağına gideyim dedim ama yinr de aklıma takıldı akıntı ya da lekelenme biteli daha 1 gün belki oluyor kanda çıkar mı?

İkinci olan elimin göründüğü HCG gebelik testi 7 gün var regl ye sabah ilk idrarla yaptım ama
Sol kasık ve bacağımda değişik bir ağrı var karnim sanki şiş regl olacak gibi hisler karin yumurtalık bölgesinde hissedilenden sormanın nedeni erken gebelik testi değil surelab marka
Canm baska bir markayla yapip emin olup kan vermeye gidebilirsnz bence. Surelab beni yaniltmisti da. İnsallh vardir. Bir de ovulasyona bakmayin gebelikte adete yakin kizarir t cizgisi bir hafta kala silik olmasi normal

Merhaba benim bat 18 temmuz dün rahatsizlaninca acilde tedbir amacli beta baktilar sonuc 1.76. iliskiden sonra 7. Gün acaba yukselir mi diye düşünüyorum elimde olmadan hiç negatiften pozitife donen oldumu duyan yada

Merhaba benim bat 18 temmuz dün rahatsizlaninca acilde tedbir amacli beta baktilar sonuc 1.76. iliskiden sonra 7. Gün acaba yukselir mi diye düşünüyorum elimde olmadan hiç negatiften pozitife donen oldumu duyan yada
18 temmuzsa olsa çıkardı canım

Günaydınn kızlar, hastaneler mahşer yeri gibi, bayram üstü tüm doktorlar izne çıkmış. Bayılazam

Yumurtlama degerlendirdiginiz icin olabilir akinti dedi. Akinti agri kramp gpgus hassasiyeti kanama ve lekelenmeler yumurtlama sonrasida normalmis yumurtlama sonrasi 17.gun test yap dedi. Yani asayis berkemal olabilirmis 😀
Tamam, henüz yumurta yok 😁 teşekkürler senin bat ne zaman?

tebrik ederim net 2. çizgi çıkmış :) bence sağlık ocağı yerine acile gidin verin direk sağlık ocakları sonucu geç veriyor :KK48:

Back