• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamımı da verdiğime göre hemen konuya gireyim 😁 kızlar benim 4 gündür süren pembe akıntı neredeyse bitti her gün bir damla bir damla geliyor hamilelik düşük bir ihtimalse başka ne olabilir sizce? Bu arada hiç ağrım yok ve adet günümden 4gün önce başladı bugün 5. Gün yani dün adet olmam gerekiyordu sökülemedim bir tüşü. Dün bir sürü yürüyüş yaptım gezdim tozdum. Ama yokk gelmiyoor hiç gelmemişş...

Selamımı da verdiğime göre hemen konuya gireyim 😁 kızlar benim 4 gündür süren pembe akıntı neredeyse bitti her gün bir damla bir damla geliyor hamilelik düşük bir ihtimalse başka ne olabilir sizce? Bu arada hiç ağrım yok ve adet günümden 4gün önce başladı bugün 5. Gün yani dün adet olmam gerekiyordu sökülemedim bir tüşü. Dün bir sürü yürüyüş yaptım gezdim tozdum. Ama yokk gelmiyoor hiç gelmemişş...
Regl gününde geçti ise test yapman lazım 😁 Ne dersek diyelim sonu teste çıkacak😃

Regl gününde geçti ise test yapman lazım 😁 Ne dersek diyelim sonu teste çıkacak😃
😁Haklısın.. Dün sabah kaset test yaptım negatifti erken gebelik de elimde yok. Hemen mi yapmak gerekir yoksa bir iki gün bekleyeyim mi?? Zırt pırt gidip test almak istemiyorum kocam deliriyor sonra 😂

😁Haklısın.. Dün sabah kaset test yaptım negatifti erken gebelik de elimde yok. Hemen mi yapmak gerekir yoksa bir iki gün bekleyeyim mi?? Zırt pırt gidip test almak istemiyorum kocam deliriyor sonra 😂
Ovulasyon takibi yapmadığınız için belki geç döllenmedir bekleyin isterseniz

Ovulasyon takibi yapmadığınız için belki geç döllenmedir bekleyin isterseniz
Evet takip yapmıyorum.. Ne kadar beklemeliyim bir fikriniz var mı? Haftaya bayram ve ailem cümbür cemaat bize gelecekler uzun süreliğine o yüzden dr a gitmem gerekirse çok sonraya da bırakmak istemiyorum 🙄

Kan testi kesin sonuçç

Merhaba testiniz negatif cıkıyorsa umudunuzu söndürmek istemem ama bende haziran ayında adetimi aynı dediğiniz gibi yaşadım. Sadece lekelenme pede bile gelmedi. Wcye cıktıkca silerken az az geldi hep. Bu ay rahatça söküldüm şişlerim indi. Yoksa hepsi kalmıstı.

günaydın bu arada kızlarr☺️

8 gün öncesinde başladı yavru reglden tam olarak dedim bu kadar erken başlamazdı wrken regl olcam yanlış yaptım ovulasyonu kesin diye düşünmüştüm göğüs hassasiyetim de yumurtlamadan 4 5 gün sonra başladı
Haftada bi ilişkiyle çok umudum olmasada şuan aynı belirtileri yaşıyorum delirmediysem tabi🤣

Şimdi gebelik testi yaptım ekliyorum
İkinci olan elimin göründüğü HCG gebelik testi 7 gün var regl ye sabah ilk idrarla yaptım ama
Dün de ovulasyon yapmıştım onu da ekliyorum
Sol kasık ve bacağımda değişik bir ağrı var karnim sanki şiş regl olacak gibi hisler karin yumurtalık bölgesinde hissedilenden sormanın nedeni erken gebelik testi değil surelab marka

Eklentiler

• IMG_20210711_122226.jpg
    IMG_20210711_122226.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20210712_080951.jpg
    IMG_20210712_080951.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 85
Şimdi gebelik testi yaptım ekliyorum
İkinci olan elimin göründüğü HCG gebelik testi 7 gün var regl ye sabah ilk idrarla yaptım ama
Dün de ovulasyon yapmıştım onu da ekliyorum
Sol kasık ve bacağımda değişik bir ağrı var karnim sanki şiş regl olacak gibi hisler karin yumurtalık bölgesinde hissedilenden sormanın nedeni erken gebelik testi değil surelab marka
Regl 7 gün varken bu kadar net çıkar mı? Bence hemen koşup kan vermelisiniz :D Ovulasyon testini kıstas almayın bence

Merhaba testiniz negatif cıkıyorsa umudunuzu söndürmek istemem ama bende haziran ayında adetimi aynı dediğiniz gibi yaşadım. Sadece lekelenme pede bile gelmedi. Wcye cıktıkca silerken az az geldi hep. Bu ay rahatça söküldüm şişlerim indi. Yoksa hepsi kalmıstı.

günaydın bu arada kızlarr☺️
Ben de şişkinlik de kalmadı o şişkinlik hissi de dün birazcık oldu kısa sürdü şu an sanki adet olmuşum da bitmiş rahatlamışım gibi.. Peçeteye bile gelmiyor birşey.. Kafayı yicem . 😁

Regl 7 gün varken bu kadar net çıkar mı? Bence hemen koşup kan vermelisiniz :KK70: Ovulasyon testini kıstas almayın bence
Teşekkür ederim cevap verdiğin için daha regl günü gelmedi ya sağlık ocağı yapar mı yapmaz mı randevu aldım ama biraz daha beklesem mi ki

Back