- 3 Ağustos 2020
- 426
- 281
- 53
- 34
GünaaydınnHayırlı Sabahlar hatunlar![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaaydınnHayırlı Sabahlar hatunlar![]()
Regl gününde geçti ise test yapman lazımSelamımı da verdiğime göre hemen konuya gireyimkızlar benim 4 gündür süren pembe akıntı neredeyse bitti her gün bir damla bir damla geliyor hamilelik düşük bir ihtimalse başka ne olabilir sizce? Bu arada hiç ağrım yok ve adet günümden 4gün önce başladı bugün 5. Gün yani dün adet olmam gerekiyordu sökülemedim bir tüşü. Dün bir sürü yürüyüş yaptım gezdim tozdum. Ama yokk gelmiyoor hiç gelmemişş...
Regl gününde geçti ise test yapman lazımNe dersek diyelim sonu teste çıkacak
![]()
Ovulasyon takibi yapmadığınız için belki geç döllenmedir bekleyin istersenizHaklısın.. Dün sabah kaset test yaptım negatifti erken gebelik de elimde yok. Hemen mi yapmak gerekir yoksa bir iki gün bekleyeyim mi?? Zırt pırt gidip test almak istemiyorum kocam deliriyor sonra
![]()
Evet takip yapmıyorum.. Ne kadar beklemeliyim bir fikriniz var mı? Haftaya bayram ve ailem cümbür cemaat bize gelecekler uzun süreliğine o yüzden dr a gitmem gerekirse çok sonraya da bırakmak istemiyorumOvulasyon takibi yapmadığınız için belki geç döllenmedir bekleyin isterseniz
Kan testi kesin sonuççSelamımı da verdiğime göre hemen konuya gireyimkızlar benim 4 gündür süren pembe akıntı neredeyse bitti her gün bir damla bir damla geliyor hamilelik düşük bir ihtimalse başka ne olabilir sizce? Bu arada hiç ağrım yok ve adet günümden 4gün önce başladı bugün 5. Gün yani dün adet olmam gerekiyordu sökülemedim bir tüşü. Dün bir sürü yürüyüş yaptım gezdim tozdum. Ama yokk gelmiyoor hiç gelmemişş...
Bugün versem çıkar mı doğru sonuç? Amaan sağlık ocağında da sonuçlar anca yarın çıkar...Kan testi kesin sonuçç
Çıkar tabiki :))) bekleyemeceksen benim gibi özele gitBugün versem çıkar mı doğru sonuç? Amaan sağlık ocağında da sonuçlar anca yarın çıkar...![]()
Merhaba testiniz negatif cıkıyorsa umudunuzu söndürmek istemem ama bende haziran ayında adetimi aynı dediğiniz gibi yaşadım. Sadece lekelenme pede bile gelmedi. Wcye cıktıkca silerken az az geldi hep. Bu ay rahatça söküldüm şişlerim indi. Yoksa hepsi kalmıstı.Selamımı da verdiğime göre hemen konuya gireyimkızlar benim 4 gündür süren pembe akıntı neredeyse bitti her gün bir damla bir damla geliyor hamilelik düşük bir ihtimalse başka ne olabilir sizce? Bu arada hiç ağrım yok ve adet günümden 4gün önce başladı bugün 5. Gün yani dün adet olmam gerekiyordu sökülemedim bir tüşü. Dün bir sürü yürüyüş yaptım gezdim tozdum. Ama yokk gelmiyoor hiç gelmemişş...
Haftada bi ilişkiyle çok umudum olmasada şuan aynı belirtileri yaşıyorum delirmediysem tabi8 gün öncesinde başladı yavru reglden tam olarak dedim bu kadar erken başlamazdı wrken regl olcam yanlış yaptım ovulasyonu kesin diye düşünmüştüm göğüs hassasiyetim de yumurtlamadan 4 5 gün sonra başladı
Regl 7 gün varken bu kadar net çıkar mı? Bence hemen koşup kan vermelisinizŞimdi gebelik testi yaptım ekliyorum
İkinci olan elimin göründüğü HCG gebelik testi 7 gün var regl ye sabah ilk idrarla yaptım ama
Dün de ovulasyon yapmıştım onu da ekliyorum
Sol kasık ve bacağımda değişik bir ağrı var karnim sanki şiş regl olacak gibi hisler karin yumurtalık bölgesinde hissedilenden sormanın nedeni erken gebelik testi değil surelab marka
Bu arada surelab kendini erken gebelik testi olarak tanımlıyorç. 5-50 tespit aralığı..Regl 7 gün varken bu kadar net çıkar mı? Bence hemen koşup kan vermelisinizOvulasyon testini kıstas almayın bence
Ben de şişkinlik de kalmadı o şişkinlik hissi de dün birazcık oldu kısa sürdü şu an sanki adet olmuşum da bitmiş rahatlamışım gibi.. Peçeteye bile gelmiyor birşey.. Kafayı yicem .Merhaba testiniz negatif cıkıyorsa umudunuzu söndürmek istemem ama bende haziran ayında adetimi aynı dediğiniz gibi yaşadım. Sadece lekelenme pede bile gelmedi. Wcye cıktıkca silerken az az geldi hep. Bu ay rahatça söküldüm şişlerim indi. Yoksa hepsi kalmıstı.
günaydın bu arada kızlarr![]()
Teşekkür ederim cevap verdiğin için daha regl günü gelmedi ya sağlık ocağı yapar mı yapmaz mı randevu aldım ama biraz daha beklesem mi kiRegl 7 gün varken bu kadar net çıkar mı? Bence hemen koşup kan vermelisinizOvulasyon testini kıstas almayın bence
Karanlık olduğu için belki de ben göremedimKızlar günaydııııııınnn siz çok ince bir çizgi görüyor musunuz Eki Görüntüle 2886949