- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Oo yurtdışı planı mı? Alırım bir dalBen eczacıyım. Bizim yurtdışı planımız zaten vardı. Riske atmak istemedim. Zaten çok kafaya takınca hiç bir şey çıkmıyor net gördüm![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
![Zany face :zany_face: 🤪](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo yurtdışı planı mı? Alırım bir dalBen eczacıyım. Bizim yurtdışı planımız zaten vardı. Riske atmak istemedim. Zaten çok kafaya takınca hiç bir şey çıkmıyor net gördüm![]()
Biz arabayla Bulgaristan üzerinden balkanlara gitmek istiyoruz. Kur açıkcası bizi de düşündürüyorOo yurtdışı planı mı? Alırım bir dalnereye gidiyorsunuz? Hem covid hem de kurların çıldırması nedeniyle 2 senedir çıkamadık. Şimdi de plan yok ama ya bi fırsat çıkarsa diye onu seçtik işte
![]()
Valla gezmek diyince bende akan sular durur. Keşke benim olsaaBiz arabayla Bulgaristan üzerinden balkanlara gitmek istiyoruz. Kur açıkcası bizi de düşündürüyorama kendi arabamızla dengeleyebiliriz gibi geliyor bakalım
Bu gidişle gebelik olmazsa zaten doğum falan parasını harcamak çokta üzmeyecektir
![]()
Yumurtlama döneminde hiç ağrı falan hissetmiyorum ben. Sorun mu acabaİiyi geceler kuzular, yarın sabah doktor kontrolüm var yumurtanın gelişimine bakıp iğne verecekti. Ama bugün öğlenden beri kasık ağrılarım başladı çok fena, çatlıyor mu acaba dedim değerlendirdim. Ağrıdan hiçbir şey anlamadım ama neyse bakalım hayırlısı![]()
Herkeste olan bir şey değil canım, benim evlenmeden önce de vardı ama klomen kullandıktan sonra daha çok ağrıyor, birden fazla yumurta geliştiği için baskı yapıyor sanırımYumurtlama döneminde hiç ağrı falan hissetmiyorum ben. Sorun mu acaba![]()
Tamam canim hayırlısı olsun
Üstüne mi gördün acabaBenim 10gundur karnım ağrıyor regl oldum 6gun oldu bitti simdi hala ağrıyor cildircim
Bunu bende yaşadım bu markada hemde dsha koydu ama gebe değildim hemen kan verdim çünkü 0 dıPredictor early de benim bu şekilde çıkmıştı ama hamile değildim.
Z zahrada kuzum bu ağrıların tam olarak ne zaman başladı, gebeliği öğrenmeden önce var mıydı yani?Ağrıma da değil regl olacakmış gibi bir hissiyat yaşadın mı gebeliği öğrenmeden önceçok teşekkür ederim kuzum dualarımda olmaz mısınızz hemen kabul olsun amiiiin.. aynen her an sanki kan gelecek gibiydi o şekil ağrılardı hala da ara ara aynı şekilde oluyor
Aman testte yapmicam ovu testiyle devam varsa çıkardı ya kafayı yicem yoksaÜstüne mi gördün acaba
Aaa hamile misin çok sevindimmm seni haziran topiğinde okudum çok komik çok tatlısın sanki ben ya da kankilerim yazıyo gibiydi mesajları kanım kaynadıydı sanailk 6 kala yaptım bişey görür gibi olduk sonra ilk çişle 5 kala predictorla net gördük ama 14tü değer daha yeni olmuştu yani bebek
Yumurtlama degerlendirdiginiz icin olabilir akinti dedi. Akinti agri kramp gpgus hassasiyeti kanama ve lekelenmeler yumurtlama sonrasida normalmis yumurtlama sonrasi 17.gun test yap dedi. Yani asayis berkemal olabilirmisTamamdır, ben de sizden haber bekliyor olacağım. Benim akıntı biraz sulu ve iç çamaşırda net anlaşılır boyuttaydı femometer dan baktığımda ovülasyon gününün yaklaşması yazıyor, orta gebelik olasılığı diyor
8 gün öncesinde başladı yavru reglden tam olarak dedim bu kadar erken başlamazdı wrken regl olcam yanlış yaptım ovulasyonu kesin diye düşünmüştüm göğüs hassasiyetim de yumurtlamadan 4 5 gün sonra başladı