• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çıkar tabiki :))) bekleyemeceksen benim gibi özele git
Doktorum da merkezde.. Ayy her şeye üşenir oldum.. Olmadı sağlık ocağına gideyim öyle bekleyeyim pozitif de çıksa negatif de çıksa doktora gideceğim nasılsa en azından bilerek giderim bi de özelde doktorum zaten ona ekstra para vermem devir ekonomi devri arkadaş 😁😂

Teşekkür ederim cevap verdiğin için daha regl günü gelmedi ya sağlık ocağı yapar mı yapmaz mı randevu aldım ama biraz daha beklesem mi ki
Regl gününüze daha var bekleyebilirsiniz. Hem koyulaşma olacak mı görürsünüz de... Sağlık ocakları sabah 10 a kadar kan tahlili alıyor...

Kızlar bende size birşey soracağım. B12 değerlerim düşük çıktı ve baş dönmesi olduğu için doktor ampul verdi. Gün aşırı vurman lazım dedi. Ovulasyonun üstünden 3 gün geçti. Gün aşırı 5 ampul yani 10 gün iğne vurulacağım. B12 gebelik kategorisi c sınıfında, olup olmamak noktasında kararsız kaldım. Biontech aşısını da dün olmuştum :D

Ben de şişkinlik de kalmadı o şişkinlik hissi de dün birazcık oldu kısa sürdü şu an sanki adet olmuşum da bitmiş rahatlamışım gibi.. Peçeteye bile gelmiyor birşey.. Kafayı yicem . 😁
Belki o senın vücut yapınla alakalıdır ben adet sökülemezse şiş kalıyorum genelde adete yakın 2 kilo fazla cıkarım falan😂
Normal idrar gebelik testi yaptın mı?

Kızlar galiba hamileyim testime bakar misiniz doğru mu görüyorum inanamiyorummm başka gören var mi çizgiyi

Eklentiler

• 20210712_073807.jpg
    20210712_073807.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 96
Teşekkür ederim cevap verdiğin için daha regl günü gelmedi ya sağlık ocağı yapar mı yapmaz mı randevu aldım ama biraz daha beklesem mi ki
en yakın acile git kuzum 2 saate çkıyor sağlık ocağında da kan verdim gece çıkmıştı sonuçç tebrikler valla ay ışığı gibi orada çizginizz

Back