Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben eczacıyım. Bizim yurtdışı planımız zaten vardı. Riske atmak istemedim. Zaten çok kafaya takınca hiç bir şey çıkmıyor net gördüm
Oo yurtdışı planı mı? Alırım bir dal nereye gidiyorsunuz? Hem covid hem de kurların çıldırması nedeniyle 2 senedir çıkamadık. Şimdi de plan yok ama ya bi fırsat çıkarsa diye onu seçtik işte

Biz arabayla Bulgaristan üzerinden balkanlara gitmek istiyoruz. Kur açıkcası bizi de düşündürüyor ama kendi arabamızla dengeleyebiliriz gibi geliyor bakalım Bu gidişle gebelik olmazsa zaten doğum falan parasını harcamak çokta üzmeyecektir

Valla gezmek diyince bende akan sular durur. Keşke benim olsaa inşallah geziniz keyifli geçer.

İiyi geceler kuzular, yarın sabah doktor kontrolüm var yumurtanın gelişimine bakıp iğne verecekti. Ama bugün öğlenden beri kasık ağrılarım başladı çok fena, çatlıyor mu acaba dedim değerlendirdim. Ağrıdan hiçbir şey anlamadım ama neyse bakalım hayırlısı

Yumurtlama döneminde hiç ağrı falan hissetmiyorum ben. Sorun mu acaba

Yumurtlama döneminde hiç ağrı falan hissetmiyorum ben. Sorun mu acaba
Herkeste olan bir şey değil canım, benim evlenmeden önce de vardı ama klomen kullandıktan sonra daha çok ağrıyor, birden fazla yumurta geliştiği için baskı yapıyor sanırım

Ben hamilelik olayını takmadan önce regli günümde sancım olurdu kan gelirdi akşama geçerdi. Şimdi günler öncesinden sancılar. Bu ay 10 gündür sancım var hala regli olmadım bekliyorum. Bildiğin ağrıyor psikolojik falan da değil şaşırdım kaldım. Doktora gittim alttan muayene oldum bişi yok dedi. Bi sonra ki ay hormon testi yaptırdım yine temiz dedi. Döngümde uzun 40 günü buluyor Ne yapsam öneriniz var mı 5 aydır deniyoruz

Bende de regl bitti bugu bi dolu akinti geliyor valla değerlendirdim iyice kafa gitti ben de nolcaksa boyle

Hanımlar ben 2. aşılma için tedaviye başladım. Geçen ay birinciyi yaptırmıştım. aşılamanın 8. gününe kadar bence bebek vardı. ( Olsaydı 5. gebeliğim olacaktı. Tecrübeliyim bu konuda.) 9. gün sol kasığıma kramplar girdi ve tüm etkiler bir anda yok oldu. Sanırım rahim tam anlamıyla tutunma için hazır değildi. İnşallah bu ay her şey yolunda gider.

çok teşekkür ederim kuzum dualarımda olmaz mısınızz hemen kabul olsun amiiiin.. aynen her an sanki kan gelecek gibiydi o şekil ağrılardı hala da ara ara aynı şekilde oluyor
Z zahrada kuzum bu ağrıların tam olarak ne zaman başladı, gebeliği öğrenmeden önce var mıydı yani?Ağrıma da değil regl olacakmış gibi bir hissiyat yaşadın mı gebeliği öğrenmeden önce

ilk 6 kala yaptım bişey görür gibi olduk sonra ilk çişle 5 kala predictorla net gördük ama 14tü değer daha yeni olmuştu yani bebek
Aaa hamile misin çok sevindimmm seni haziran topiğinde okudum çok komik çok tatlısın sanki ben ya da kankilerim yazıyo gibiydi mesajları kanım kaynadıydı sana

Yumurtlama degerlendirdiginiz icin olabilir akinti dedi. Akinti agri kramp gpgus hassasiyeti kanama ve lekelenmeler yumurtlama sonrasida normalmis yumurtlama sonrasi 17.gun test yap dedi. Yani asayis berkemal olabilirmis

8 gün öncesinde başladı yavru reglden tam olarak dedim bu kadar erken başlamazdı wrken regl olcam yanlış yaptım ovulasyonu kesin diye düşünmüştüm göğüs hassasiyetim de yumurtlamadan 4 5 gün sonra başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…