• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiçbir şey anlamıyorum valla bi yorgunluk hali var sadece bi de regl ağrılarıı devam ediyoo...

olsun be balım geç olsun da uzun olsunnnn 2-3 gün sürsün sonra gelsin bebişşşş
Canım hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına al inşallah dualarında bizleri unutma ☺️🤲🏻 Adet sancıların nasıl birebir mi?

Ayni durumdayim sizinle ebru ceylana yazmistim cevap bekliuorum
Tamamdır, ben de sizden haber bekliyor olacağım. Benim akıntı biraz sulu ve iç çamaşırda net anlaşılır boyuttaydı femometer dan baktığımda ovülasyon gününün yaklaşması yazıyor, orta gebelik olasılığı diyor

Tamamdır, ben de sizden haber bekliyor olacağım. Benim akıntı biraz sulu ve iç çamaşırda net anlaşılır boyuttaydı femometer dan baktığımda ovülasyon gününün yaklaşması yazıyor, orta gebelik olasılığı diyor
Tabi ki yazarim. Aynen benimde ovulasyon donemimde nasilsa oyle yogun bi akinti soz konusu ama benim catlama gunumden 3 gun gecti tekrar mi yumurtlama oluyo anlamadim

Canım hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağına al inşallah dualarında bizleri unutma ☺️🤲🏻 Adet sancıların nasıl birebir mi?
çok teşekkür ederim kuzum dualarımda olmaz mısınızz hemen kabul olsun amiiiin.. aynen her an sanki kan gelecek gibiydi o şekil ağrılardı hala da ara ara aynı şekilde oluyor

Benimde bat yarın ama 2 haftadır bu sancıları çekiyorum göğsümde çok acıyor hep aktı sanıyorum bakıyorum beyaz akıntı.. 5 gün önce test yaptım negatifti şimdi de cesaret edemiyorum 🥺 aynı adet sancısı çünkü ama çok uzun sürdü

Benimde bat yarın ama 2 haftadır bu sancıları çekiyorum göğsümde çok acıyor hep aktı sanıyorum bakıyorum beyaz akıntı.. 5 gün önce test yaptım negatifti şimdi de cesaret edemiyorum 🥺 aynı adet sancısı çünkü ama çok uzun sürdü
bence bir adım att yarın olmazsannn bembeyaz akıntım vardı yoğun şekildee

Slm güzel bayanlar umarım herkes istediği müjdeli haberi alır bende 2 aydır deniyorum yarın bat tarihim bugün test yaptım ve silik bir çizgi çıktı anlayanlar yorumlayabilir mi yarn kan testi vericem

Eklentiler

• IMG-20210711-WA0000.jpeg
    IMG-20210711-WA0000.jpeg
    140,6 KB · Görüntüleme: 71
Slm güzel bayanlar umarım herkes istediği müjdeli haberi alır bende 2 aydır deniyorum yarın bat tarihim bugün test yaptım ve silik bir çizgi çıktı anlayanlar yorumlayabilir mi yarn kan testi vericem
Sen buna silik diyosan 😄😄 testin markası biraz şüpheli ama gayet net çizgi o yüzden başka test varsa elinde tekrarla öyle kan vermeye git bence 😊

Selam kızlar erken gebelik testi yaptım negatif regl de olmadım bu işte bir terslik var.🤦‍♀️🤦‍♀️

Erken gebelik testi galiba bende bunda test yapmıştım bu şekilde göründü beta yüksekti kan verin hayırlınolsun 🙏

Gayet gözüküyor canım kan ver yarın 🙃 darısı bekleyen arkadaşlara ve bana 🙈

Universitede su ile ilgili bir dr un kitabini okumustum. İsmini tam hatirlamiyorum. Kitabin son sayfalarinda bebeginizin cinsiyetini belirlemek elinizde gibi bi kisim vardı. Y kromozomu tasiyan sperm hucrelerinin bazik x kromozomu tasiyanlarin asidik oldugu ve annenin rahminin ph ı cocugun cinsiyetini belirledigini falan soyluyordu. Yani anne alkali beslenip alkali su icerse erkek cocugu olura getiriyordu. Sizin soylediginizde ayni seye geliyor. Anne rahmi asidik yapida X kromozomu tasiyan spermler ortama daha fazla dayandigi icin catlamaya kadar bekleyebiliyor.

Hayirlisi olsun. Kiz erkek farketmez. Yeterki saglikli olsun. 🤲🌼

Kitabın ismi :Suyun iyileştirici gücü/Mennan Aysan Kuzanlı ve Recai Yahyaoğlu
Teşekkür ederim canım

O doğru . Içinde x kromozomu varsa dna nin uzun ömürlü oluyor. Erkek sperm hemen ölüyor dollenmezse. Bu yolla hastanede mesai arkadasim vardı benim. 3. Çocuğunu erkek yaptı. Yumurtlama zamanı ultrasonla baktiriyordu her gun. Yumurtlama olduğunda ilişkiye giriyordu ki erkek olsun. Mesela yumurtlamadan önceki gün ilişkiye girdik ertesi gün yumurtan çatladı sonra dollendi cok yuksek ihtimal kız ölüyormuş.
Gerçekten enterasan. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaAllah.🤲

Back