- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Canım Allah ne zaman ol derse artık onun önüne geçemeyizveriyorsa rızkınıda verir
Ben de dün oldum biraz ağrı var pis bi ağrıİşin kötü tarafı dün covid biontech birinci dozumu oldum
Ee peki korunacak mısın?? Kanıtlanmış bir şey yok ya haniBen de dün oldum biraz ağrı var pis bi ağrı
Umarım çatlamamıştır ahahaKorkumdan ovulasyon testi yaptım
Valla buraya sordum olup hamile kalan kızlar var, covid aşısı olup 1 hafta sonra aşılama yapan var doktorları da gebelik düşünenler yaptırabilir demiş, benim de takip ettiğim bi doktor vardı o da gebelik düşünenler yaptırın diyodu gebe olanlar için 14. Haftadan sonra diyodu bunları göz önüne alarak korunmayı düşünmüyorumEe peki korunacak mısın?? Kanıtlanmış bir şey yok ya hanibenımde kolum kalkmıyor
Yukarıda yazmıştım 3 ay eşim ilişkiden hemen sonra kaldırdı banyoya gönderdi beni. Tam boşalacakken beni alttan ya yukarı kaldırdı yada işte çeşitli pozisyonlar hemen çıkıyordu mesela bi de. Kayganlaştırıcı kullanmış ben görmeden sürüyormuş. Gün aşırı ilişki öneriyorlar ya yumurtlama zamanımda günde iki kere üç kere yanıma geliyordu. Hani diyordum bu ara dikkat edelim mastürbasyon yaparım diyordu. Bu ay gün aşırı düzgün ilişkiye girdik ilişki sırasında belimin altina yastık koydum yarim saat yattım. Sukur nasip oldu.
Bak dün aklıma girdin dün yapmadim bugün yapim dedim ovulasyonuDeğerlendirdik canım da pek umudum yok yinede
Bende dün yan pozisyonda oldu korunmadan iliski. Hemen kalkıp wcye gittim. İyi bari doğru yapmısım o zaman. Tabi bunları istedigin kadar yap olcağı varsa olur gene deYukarıda yazmıştım 3 ay eşim ilişkiden hemen sonra kaldırdı banyoya gönderdi beni. Tam boşalacakken beni alttan ya yukarı kaldırdı yada işte çeşitli pozisyonlar hemen çıkıyordu mesela bi de. Kayganlaştırıcı kullanmış ben görmeden sürüyormuş. Gün aşırı ilişki öneriyorlar ya yumurtlama zamanımda günde iki kere üç kere yanıma geliyordu. Hani diyordum bu ara dikkat edelim mastürbasyon yaparım diyordu. Bu ay gün aşırı düzgün ilişkiye girdik ilişki sırasında belimin altina yastık koydum yarim saat yattım. Sukur nasip oldu.
Ee o zaman covid asısında bi sıkıntı yok iyi bari. Ağustostada 2.dozum olcak benim. Senin kaçıncı dozundu?Valla buraya sordum olup hamile kalan kızlar var, covid aşısı olup 1 hafta sonra aşılama yapan var doktorları da gebelik düşünenler yaptırabilir demiş, benim de takip ettiğim bi doktor vardı o da gebelik düşünenler yaptırın diyodu gebe olanlar için 14. Haftadan sonra diyodu bunları göz önüne alarak korunmayı düşünmüyorumhemen de olmuyor ya zaten
Aynen hayirlisini dilerim allahtan sizin içinBende dün yan pozisyonda oldu korunmadan iliski. Hemen kalkıp wcye gittim. İyi bari doğru yapmısım o zaman. Tabi bunları istedigin kadar yap olcağı varsa olur gene desagol canım bilgiler icin
Net yumurtlama =)Yumurtlama mi şimdi kızlar bu peki ?
Gördüm vallaCanım çok bişi ifade etmeyen hayalet bi çizgi kuzum. Senden gaza geldim sabah yaptım. Ama seninki kadar belirgin değildi. Bilmiyorum canım.Eki Görüntüle 2886127
Evet yumurtlama bu kuzuYumurtlama mi şimdi kızlar bu peki ?
Akşam 10 da tekrarlayın derim. Rengi baya koyu pik seviyesi de olabilir. Çatlamayı da gözlemlersiniz.Ay bugünü yarini degerlendiriyorum o zaman
Kizzzzzz ya kacirsaydinnnn neden yapmadın benim hatirlatmami mi bekledinnnnAy bugünü yarini degerlendiriyorum o zaman
Dün degerlendirmedik iyi oldu yaaa bugünü degerlendiririz barı yarınıdaEvet yumurtlama bu kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?