Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm katılıyorum çok haklisin🤗ben bir topikte 3 kızım var şimdi yine istiyoruz bir bebek deyince orada bir arkadaş demişti bi ekonomide 4. Cocukmu helal olsun falan demişti ama veren Rabbim rizkiyla veriyo zaten çok şükür 🥰
Canım Allah ne zaman ol derse artık onun önüne geçemeyiz🤭🤭 veriyorsa rızkınıda verir🙏🏻🙏🏻

Ee peki korunacak mısın?? Kanıtlanmış bir şey yok ya hani🤔 benımde kolum kalkmıyor
Valla buraya sordum olup hamile kalan kızlar var, covid aşısı olup 1 hafta sonra aşılama yapan var doktorları da gebelik düşünenler yaptırabilir demiş, benim de takip ettiğim bi doktor vardı o da gebelik düşünenler yaptırın diyodu gebe olanlar için 14. Haftadan sonra diyodu bunları göz önüne alarak korunmayı düşünmüyorum 🤔 hemen de olmuyor ya zaten 😂

Aa cidden mi Melikeben Melikeben taktik istiyorum😂😂
Yukarıda yazmıştım 3 ay eşim ilişkiden hemen sonra kaldırdı banyoya gönderdi beni. Tam boşalacakken beni alttan ya yukarı kaldırdı yada işte çeşitli pozisyonlar hemen çıkıyordu mesela bi de. Kayganlaştırıcı kullanmış ben görmeden sürüyormuş. Gün aşırı ilişki öneriyorlar ya yumurtlama zamanımda günde iki kere üç kere yanıma geliyordu. Hani diyordum bu ara dikkat edelim mastürbasyon yaparım diyordu. Bu ay gün aşırı düzgün ilişkiye girdik ilişki sırasında belimin altina yastık koydum yarim saat yattım. Sukur nasip oldu. 😁

Yumurtlama mi şimdi kızlar bu peki ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 44
Yukarıda yazmıştım 3 ay eşim ilişkiden hemen sonra kaldırdı banyoya gönderdi beni. Tam boşalacakken beni alttan ya yukarı kaldırdı yada işte çeşitli pozisyonlar hemen çıkıyordu mesela bi de. Kayganlaştırıcı kullanmış ben görmeden sürüyormuş. Gün aşırı ilişki öneriyorlar ya yumurtlama zamanımda günde iki kere üç kere yanıma geliyordu. Hani diyordum bu ara dikkat edelim mastürbasyon yaparım diyordu. Bu ay gün aşırı düzgün ilişkiye girdik ilişki sırasında belimin altina yastık koydum yarim saat yattım. Sukur nasip oldu. 😁
Bende dün yan pozisyonda oldu korunmadan iliski. Hemen kalkıp wcye gittim. İyi bari doğru yapmısım o zaman. Tabi bunları istedigin kadar yap olcağı varsa olur gene de🤭 sagol canım bilgiler icin

Valla buraya sordum olup hamile kalan kızlar var, covid aşısı olup 1 hafta sonra aşılama yapan var doktorları da gebelik düşünenler yaptırabilir demiş, benim de takip ettiğim bi doktor vardı o da gebelik düşünenler yaptırın diyodu gebe olanlar için 14. Haftadan sonra diyodu bunları göz önüne alarak korunmayı düşünmüyorum 🤔 hemen de olmuyor ya zaten 😂
Ee o zaman covid asısında bi sıkıntı yok iyi bari. Ağustostada 2.dozum olcak benim. Senin kaçıncı dozundu?

Ay bugünü yarini degerlendiriyorum o zaman 🤗🤗🤗
Akşam 10 da tekrarlayın derim. Rengi baya koyu pik seviyesi de olabilir. Çatlamayı da gözlemlersiniz.

Benim akşam pik oldu. Sabah deney yaparken batmalar olunca 2 saat sıvı tüketmeden tekrar ettim. Net silikleşmeyi gördüm. Yeni odluğu için önceki yumurtlamasız günler gibi ince çizgi ama ama daha koyuydu. Hemen akşamını da misafirliğe gitmemize rağmen değerlendirdik :)

Back