Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öff yıldım valla. Demorilize de Nirvana 😒

Günaydın şekerim. Test yapsak ne olacak acaba🙄perdictor ve yalancı hayalet çizgisi 🥴 dünki testimde yoktu gerçi ama. Eki Görüntüle 2886080 Eki Görüntüle 2886079
bence çok yeni jkadsha böyle predictor hayalet çıkartmaz ona çok güveniyorum :KK70:
Kızlar size yeni bilgi ile geldim. Daha önce kaset test altından flash açsak görünür belki demiştik Z zahrada saolsun denemişti ama açık kaset testte görememişti.
Şimdi bir video izledim. Kaset testi açmadan testi güneşe doğru tutunca görünmeyen çizgi görünür hale geldi. Z zahrada @pera__ @Zihra yeniler denerse gerçekten daha net görünüyor mu öğrenebiliriz.
Burası canlı bir laboratuvar gibi:KK76:
yavru bi sandığa kilitledim tüöm testlerimi en siliği bulup yapıp atcammm
Ee o zaman covid asısında bi sıkıntı yok iyi bari. Ağustostada 2.dozum olcak benim. Senin kaçıncı dozundu?
benim doktor kalp atışını duyalım covid aşısı yapalım sana dedi biontechh
Ay bugünü yarini degerlendiriyorum o zaman 🤗🤗🤗
anamm kız yapmasan kaçacak değerlendiiir avokadonu ye yüzüstü yapp

Denizdeyim kuytu köşede test paketine iki damla idrarla ovü test yapıyorum çocuğum beni üzerse yazıklar olsun sana diyip bunları anlatıcam hahah🤣🤣🤣 havuç akşama kaldı artık 🤣 çatlama denen şey olduğunda zaten LH pik oluyormuş diyor eşim işte ondan kafam karıştı 👀
Kuzu burda yapanlarda çatlamadan önce pik oluyor sonra silikleşiyor 😂 of bende çarşamba başlıcam ve tatilde olucam nasıl yapıcam bende bilmiyorum kuytu köşeler aynen 🤣🤣 artık bi zahmet gelsinler şu eziyete 😂😂

bence çok yeni jkadsha böyle predictor hayalet çıkartmaz ona çok güveniyorum :KK70:

Hayırlısı bakalimmm herseyin yavrum 🤗🤗🤗

Selam kızlar bat bugündü ama gelen giden yok kaset test yaptım negatif büyük bir ihtimalle bugün yumurtam çatladı diye düşünüyorum. Belirtiler o yönde ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok..
Canım bat günunde yumurta catlamış olamaz heralde,2 döngu arası yumutlama catlama oluyo genelde regln duzenliyse ya gebelik belirtin vardır yada regl

merhaba, clife kullandigin ay mi gecikti reglin ? Ben de bu ay kullandim. Yumurtlamaya olumlu etkisi oldugunu dusunuyorum akintimdan anladim, diger aylara gore daha fazla uzayan daha kalin gibi idi sanki bilemiyorum bisey ifade ediyor mu bu ama geciktirmesinden korktum ben de bir kac boyle yorum okudum umarim kist olmamistir..
Ewet canim kullandigim ay gecikti yumurtlama akintisi gormedim her ay duzenli gordugum akintiyi goremedim kullanirken malesef oyuzden sanirim yumurtlamam olmafigindan adette olamadm kist olmadı ama bende bakin sizde ise yaramis yumurtlamayi gormussunuz demekki herkeste ayni degil demekki siz kac tane kullandiniz yumurtlamayi gorene kadr tahmini kasikli clifeminkullandiniz kullandiysaniz kac adet kullandiniz ben normal adet dongume gore hareket ettim belki bunun icin yanlis yaptim 8 tane kasigim vardi daha bnde yumurtlama donemim die biraktim halbuki o akisi gorene kadr kullanmak lazimmis

Kız senın nasıl gidiyor kan değerlerin

Kızlar pikten sonra 9 çatlamadan sonra 8. gün bugün,testim bomboş. Ogrenen oldu mu bu günlerde

Benimde bugun 9. Günüm sabah test yaptım negatif :KK43: 6 gün var daha inşallah sonuç değişir
değişit değişir ben negatif sanıyodum arkadaşlar pozitifi yakaladı anlattı işaretleye işaretleye öylelikle gördüm sabahında da predictor yaptım o daha netti bence elinizde predictor varsa sabah ilk idrarla bakın ama henüz çıkmasa da bu sonuç regl tarihine kadar değişebilir üzmeyin kendinizi sakııın regl olana kadar hep ümit varrr

Kızlar bat 7 temmuzdu

Tüm belirtileri yaşıyordum bilhassa diğer iki çocuğumda olduğu gibi gördüğüm rüya üstüne test yapmaya başladım silik pembeler gördüm benden başka kimse inanmadı bebeğime😄

3 Temmuz 0.100
6 Temmuz 0.250
10 Temmuz 16.54 betahcg tabiki geç döllenme😃

Herkese hayır haberler diliyorum hayır haber alanlara da tebriklerimi iletiyorum ❤️💐 Hali Hali

Back