- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Kız giden sigorta olsun bebişi yakalada canı saolsunDemeee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız giden sigorta olsun bebişi yakalada canı saolsunDemeee![]()
Bat ne zaman cnmKızlar hepinize bir yazıyorumben önceki aylarda Bu predictor earlyi'de de çok silik çizgi görmüştüm ama günler sonra regl olmuştum. Belki kimyasaldı bilmiyorum. Bat pazartesi. Normalde olsa da daha net bişiler çıkardı diye düşünüyorum da. Ne biliim çok hassas değeri yakalayıp sonra kimyasal muhabbeti de olabilir. Tırsma mod
karnım kasığımda ağırıyor, regl de göz kırpıyor
![]()
Valla o zaman daha yumurtalar hareket halinde diye oluyormuş oyleDemeee![]()
Merhaba benim bat 6 gün kaldı çatlatma ignesinin 10. Gunu test yapmamak icin zor duruyorumBugün çok sessiz buralar hamile olan kızlar ve batı yakın olanlar nerdesiniz belirtileriniz falan yokmu durumlarınız neler![]()
Yapma cnm bekle biraz daha çatlama ignesi olanlarda 12. Güne kadar iğne etkisi devam ediyormuş diye duydum ve burada arkadaslarda da gördük pozitif cikiyo sonra negatif olabilme ihtimali oluyo biraz daha bekle kesin sonuç için cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallahMerhaba benim bat 6 gün kaldı çatlatma ignesinin 10. Gunu test yapmamak icin zor duruyorum
Merak edip yapmışsın artık =) Bence bi kan vermeyi hakediyor. Aklında kalacağına laboratuvarda kalsın :)Kızlar hepinize bir yazıyorumben önceki aylarda Bu predictor earlyi'de de çok silik çizgi görmüştüm ama günler sonra regl olmuştum. Belki kimyasaldı bilmiyorum. Bat pazartesi. Normalde olsa da daha net bişiler çıkardı diye düşünüyorum da. Ne biliim çok hassas değeri yakalayıp sonra kimyasal muhabbeti de olabilir. Tırsma mod
karnım kasığımda ağırıyor, regl de göz kırpıyor
![]()
Teşekkür ederim insan sabırsızlanıyor ama en dogrusu bati beklemek kimsayal olunca insan cok uzuluyorYapma cnm bekle biraz daha çatlama ignesi olanlarda 12. Güne kadar iğne etkisi devam ediyormuş diye duydum ve burada arkadaslarda da gördük pozitif cikiyo sonra negatif olabilme ihtimali oluyo biraz daha bekle kesin sonuç için cnm Rabbim gönlüne göre versin inşallah![]()
12 si canım.Bat ne zaman cnm
Sorma o meraka yenik düşmekten nefret ediyorumMerak edip yapmışsın artık =) Bence bi kan vermeyi hakediyor. Aklında kalacağına laboratuvarda kalsın :)
Ama yenildin ve meydandasın12 si canım.
Sorma o meraka yenik düşmekten nefret ediyorum![]()
Ya 2 gün kalmış bence pozitif görünüyo hayırlısı iki gün daha bekle ve sonra koşa koşa git kan ver cnm12 si canım.
Sorma o meraka yenik düşmekten nefret ediyorum![]()
HshshaAma yenildin ve meydandasın![]()
Aynen cnm benim ben 2 hamilelik yaşadım ikisinde de adetimin üstünden 10 gün geçti test yaptım pozitif cıktı sabretmek sonradan hüsrana uğramaktan iyi cnmTeşekkür ederim insan sabırsızlanıyor ama en dogrusu bati beklemek kimsayal olunca insan cok uzuluyor
Kuzu burda bi muhabbet olmuştu ya geçen günlerde tam adet bitmeden ilişki olunca hamilelik oluyomuş falan diyeKızlar günaydıııın. Adetin 6.günüde hamile kalmam dimi herhaldedün benımkı adetin yeni bitti zaten dedi korunmadı
![]()
Var canım görünüyor. Bende de bu sekilde kaset test ama degerim 5 çıktı, pazartesi artarsa var. Artmazsa gebelik yok dedi doktor. Belki senin degerin daha yüksek çıkar, bat günündesinKızlar bat bugün. Ama benim bazen 2 gün oynuyor yani 12 sine kadar daha test yapmak istemiyorum. Geçen dayanamadım 8inde test yaptım sabah. Acelemiz vardı, aamaaan yoktur dedim lavabodan kalkarken çantama attım birdaha bakmadım. Şimdi ekmek almaya inerken elime geldi ikinci çizgi çıkmış. Ama bu kuruma olabilir mi anlayan varmı?
Testinde çıktı mı canım çizgiHshshakan için mecbur pazartesiyi beklicem canım. Sapancaya geldik burada kna verme mevzusuna giremem. Artık pzrtrsi regl olmazsam hastaneye giderim
![]()
Tam deneyelim birKızlar size yeni bilgi ile geldim. Daha önce kaset test altından flash açsak görünür belki demiştik Z zahrada saolsun denemişti ama açık kaset testte görememişti.
Şimdi bir video izledim. Kaset testi açmadan testi güneşe doğru tutunca görünmeyen çizgi görünür hale geldi. Z zahrada P pera__Zihra yeniler denerse gerçekten daha net görünüyor mu öğrenebiliriz.
Burası canlı bir laboratuvar gibi![]()