Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat bugün. Ama benim bazen 2 gün oynuyor yani 12 sine kadar daha test yapmak istemiyorum. Geçen dayanamadım 8inde test yaptım sabah. Acelemiz vardı, aamaaan yoktur dedim lavabodan kalkarken çantama attım birdaha bakmadım. Şimdi ekmek almaya inerken elime geldi ikinci çizgi çıkmış. Ama bu kuruma olabilir mi anlayan varmı?
Var cnm ama kuruma cizgisimidir bilmiyorum insAllah sende hamilesindir cnm🥰🤲

Kızlar benim bir sorum daha olacak. Şimdi benim dün az bi leke geldi sonrasında takı şimdiye kadar hiçbirşey yoktu. Tam anlamıyla şimdi regl oldum. Şimdi regl günü olarak 1. Günü dinden mi başlayıp sayıcam yoksa bugün mü 1. Gün oluyor bilen varsa cvp verirse sevinirim. Takvim uygulamam var çünkü.🙏🏼

Kızlar benim bir sorum daha olacak. Şimdi benim dün az bi leke geldi sonrasında takı şimdiye kadar hiçbirşey yoktu. Tam anlamıyla şimdi regl oldum. Şimdi regl günü olarak 1. Günü dinden mi başlayıp sayıcam yoksa bugün mü 1. Gün oluyor bilen varsa cvp verirse sevinirim. Takvim uygulamam var çünkü.🙏🏼
Canım benim bildiğim birinci damla nezamanda ozaman ilk gün oluyor

Eklentiler

• 308439CE-69CA-4ABA-BE00-489B86D23370.jpeg
    308439CE-69CA-4ABA-BE00-489B86D23370.jpeg
    145,9 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bat bugün. Ama benim bazen 2 gün oynuyor yani 12 sine kadar daha test yapmak istemiyorum. Geçen dayanamadım 8inde test yaptım sabah. Acelemiz vardı, aamaaan yoktur dedim lavabodan kalkarken çantama attım birdaha bakmadım. Şimdi ekmek almaya inerken elime geldi ikinci çizgi çıkmış. Ama bu kuruma olabilir mi anlayan varmı?
Ben boyle oldugunda kimyasal gecirdigimden supheleniyorum malesef ki bence tekrar edin bugun 2 3 saat sivi almayi kesip oyle deneyin

Çizginin koyuluğu da fena değil hani :KK70: Spermler 3 gün yaşayabiliyor. Sen bu testi 3 gün tekrarla :)
hahahahha tepkimi söylemek isterdim ama forum kurallarına aykırı :KK70: evet ben bunu tekrarlıyım çift çizgiyi tam görene kadar icim rahat etmeyecek🤣🤣

Çıplak gözle baktıgımda bu test her an pik olcakmış gibi duruyo

Eklentiler

• DC0FD109-B089-4CF8-ABBC-6C32F342CC87.jpeg
    DC0FD109-B089-4CF8-ABBC-6C32F342CC87.jpeg
    168,7 KB · Görüntüleme: 29
Back