- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Var cnm ama kuruma cizgisimidir bilmiyorum insAllah sende hamilesindir cnmKızlar bat bugün. Ama benim bazen 2 gün oynuyor yani 12 sine kadar daha test yapmak istemiyorum. Geçen dayanamadım 8inde test yaptım sabah. Acelemiz vardı, aamaaan yoktur dedim lavabodan kalkarken çantama attım birdaha bakmadım. Şimdi ekmek almaya inerken elime geldi ikinci çizgi çıkmış. Ama bu kuruma olabilir mi anlayan varmı?
Canim nasip 3 ayi bekler miii geleceği varsa gelir hazırlıklı olunnnnAsko o kadar 2 ay bekledim olmadı sigorta yaptırdım olursa bilmiyorum hayırlısıda yani 3 ay daha olmasa iyi olur
Ben ovulasyon yapıyorum hala bata 12 gün var belirti falan yok bakalımBugün çok sessiz buralar hamile olan kızlar ve batı yakın olanlar nerdesiniz belirtileriniz falan yokmu durumlarınız neler
Canım benim bildiğim birinci damla nezamanda ozaman ilk gün oluyorKızlar benim bir sorum daha olacak. Şimdi benim dün az bi leke geldi sonrasında takı şimdiye kadar hiçbirşey yoktu. Tam anlamıyla şimdi regl oldum. Şimdi regl günü olarak 1. Günü dinden mi başlayıp sayıcam yoksa bugün mü 1. Gün oluyor bilen varsa cvp verirse sevinirim. Takvim uygulamam var çünkü.
Belli olmaz cnm belirtisinde hamile olduğunu öğrenen var cnm hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallahBen ovulasyon yapıyorum hala bata 12 gün var belirti falan yok bakalım
Korkumdan ovulasyon testi yaptımCanim nasip 3 ayi bekler miii geleceği varsa gelir hazırlıklı olunnnn
Orası öyleee balımKız giden sigorta olsun bebişi yakalada canı saolsun
Neey dedin seenKuzu burda bi muhabbet olmuştu ya geçen günlerde tam adet bitmeden ilişki olunca hamilelik oluyomuş falan diyesen bi tırssan mı acabaa her an her şey olabilirr
Ben boyle oldugunda kimyasal gecirdigimden supheleniyorum malesef ki bence tekrar edin bugun 2 3 saat sivi almayi kesip oyle deneyinKızlar bat bugün. Ama benim bazen 2 gün oynuyor yani 12 sine kadar daha test yapmak istemiyorum. Geçen dayanamadım 8inde test yaptım sabah. Acelemiz vardı, aamaaan yoktur dedim lavabodan kalkarken çantama attım birdaha bakmadım. Şimdi ekmek almaya inerken elime geldi ikinci çizgi çıkmış. Ama bu kuruma olabilir mi anlayan varmı?
Çizginin koyuluğu da fena değil haniKorkumdan ovulasyon testi yaptım
hahahahha tepkimi söylemek isterdim ama forum kurallarına aykırıÇizginin koyuluğu da fena değil haniSpermler 3 gün yaşayabiliyor. Sen bu testi 3 gün tekrarla :)
Öyle yapıcam canım inşallahBen boyle oldugunda kimyasal gecirdigimden supheleniyorum malesef ki bence tekrar edin bugun 2 3 saat sivi almayi kesip oyle deneyin
Canım Allah ne zaman ol derse artık onun önüne geçemeyiz
Dün pikmiş bugün silikleşmiş oluyomuş falanNeey dedin seenovulasyon testi yaptım dün yapmamıstım ama
Hahahahahhah 6.günde de pik olursa olsun zaten vardır onda bi hayırDün pikmiş bugün silikleşmiş oluyomuş falanzorla seni hamile yapıcaz ahahaha
hahahahha tepkimi söylemek isterdim ama forum kurallarına aykırıevet ben bunu tekrarlıyım çift çizgiyi tam görene kadar icim rahat etmeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?