Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm küçük anne olmak güzel🥰 benimde kayinvalidemin yani teyzemin ikizleri varmış düşmüş biri iki gorumceminde ikizleri olmus dusmusler birde köylülerimizin hep ikiz çocukları var🤗belli olmaz kısmet cnm hcg dusuk olup ikiz olanda var hcg yuksek olup tek bebek olanda var 🤗
Valla ikiz olursa eşim kalp krizi geçirir 😂😂 bakalım 15 inde kese için gitcem bi sürpriz var mi haber ederim😂

Az önce arkadaşım aradı, iki çocuğu var ikisi de yakın yaşlarda birisi 3 diğeri 1 yaşında henüz, bugün tekrar hamile olduğunu öğrenmiş. %100 prezervatifle korunduk nasıl oldu anlamadım diyor 😂😂 biz de hala tarih bekleyek. Bırahtım ben yia
Öff yıldım valla. Demorilize de Nirvana 😒
Günaydın cicilerr kalktım bemen bakayım test mest var mı dedim yok yazıklar olsun 😂😂😂 batı yaklaşanlar geçenler hala bekleyenlerr tık tık tıkkkk haydiii çişler testee
Günaydın şekerim. Test yapsak ne olacak acaba🙄perdictor ve yalancı hayalet çizgisi 🥴 dünki testimde yoktu gerçi ama. IMG_20210710_094431.jpg IMG_20210710_094620.jpg

Eşim acil de doktor burda akraba evliliginden çok hasta çocuk var. Kız kardeşi dedim ya dayı oğluyla evli. 5 senedir 2 doğum yaptı birer gün yaşadı öldü. 1 düşük 1 kürtajı var. Genetik bir rahatsızlığı var çocuğun. O yüzden de çok kafasına takıyor bakalım. Rabbim hayırlısını versin hiç kötü düşünmüyorum🤷‍♀️
Yok cnm herşey kısmet bizim sülale hep akraba evliliği yapmış ve halada yapılıyo kimsenin çocuğunda çok şükür öyle sıkıntılar yok herşey insanın kısmeti imtihanı benimde kızım doğdu sapasağlamdı hicbir sorunumuz yoktu sonra bir buçuk yaşında horlamaya başladı bizde geç fark ettik kbb ye götürdük doktor demiş dil felci olabilir sonra araştırdık baktık ki geniz eti tümöre dönüşmüş tümör büyümüş soluk borusunu ve yemek borusunu kapatmış dil sinirine dayanmış dilini felç etmiş biz çok geç fark ettik yani kısmet yaşaman gerekiyorsa yaşıyorsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 😓🤲

Yok cnm herşey kısmet bizim sülale hep akraba evliliği yapmış ve halada yapılıyo kimsenin çocuğunda çok şükür öyle sıkıntılar yok herşey insanın kısmeti imtihanı benimde kızım doğdu sapasağlamdı hicbir sorunumuz yoktu sonra bir buçuk yaşında horlamaya başladı bizde geç fark ettik kbb ye götürdük doktor demiş dil felci olabilir sonra araştırdık baktık ki geniz eti tümöre dönüşmüş tümör büyümüş soluk borusunu ve yemek borusunu kapatmış dil sinirine dayanmış dilini felç etmiş biz çok geç fark ettik yani kısmet yaşaman gerekiyorsa yaşıyorsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 😓🤲
Çok zor ya. Atlatmış olmanıza rağmen yazarken zorlandığınızi hissediyorum okurken benim için darlandi vallahi. Allahım herkese sağlık versin inşallah amin.🤗

Eklentiler

• 7380D1CD-BBF5-4C13-B231-344DB9548EF7.jpeg
    7380D1CD-BBF5-4C13-B231-344DB9548EF7.jpeg
    68,7 KB · Görüntüleme: 36
Çok zor ya. Atlatmış olmanıza rağmen yazarken zorlandığınızi hissediyorum okurken benim için darlandi vallahi. Allahım herkese sağlık versin inşallah amin.🤗
Amin cnm benim evet bazen soruyorlar anlatırken tıkamıyorum boğazım dugumleniyo ağlıyorum çok şükür 2 yıldır atlatmışız ama hala anlatırken yazarken o anları yaşıyorum gibi bu hafta kızım köyde babaannesinin yanında kaldı anlatamam sana eve geldim ağlaya ağlaya gözlerim şişti tramva olmuş bende ondan ayrı olduğum zaman eski şeyler aklıma geliyo çünkü hastalığında ameliyat olduğunda hiç yanında olamadım 2,5 yıl o benden ben ondan ayrıydım şimdi ayrı kalamiyorum

Amin cnm benim evet bazen soruyorlar anlatırken tıkamıyorum boğazım dugumleniyo ağlıyorum çok şükür 2 yıldır atlatmışız ama hala anlatırken yazarken o anları yaşıyorum gibi bu hafta kızım köyde babaannesinin yanında kaldı anlatamam sana eve geldim ağlaya ağlaya gözlerim şişti tramva olmuş bende ondan ayrı olduğum zaman eski şeyler aklıma geliyo çünkü hastalığında ameliyat olduğunda hiç yanında olamadım 2,5 yıl o benden ben ondan ayrıydım şimdi ayrı kalamiyorum
Allahım sizi evlatlarinizin basindan eksik etmesin. Geçti gitti şükür düsünmeyin siz de allahım size tekrar bağışlamış çocuğunuzu. Keyfini tadını çıkartın.

Allahım sizi evlatlarinizin basindan eksik etmesin. Geçti gitti şükür düsünmeyin siz de allahım size tekrar bağışlamış çocuğunuzu. Keyfini tadını çıkartın.
Aynen cnm çok şükür 🤲Rabbim kimseye yasatmasin🤲

Bugün çok sessiz buralar hamile olan kızlar ve batı yakın olanlar nerdesiniz belirtileriniz falan yokmu durumlarınız neler🥰

Günaydın kızlar sabah sabah regl sancısıyla uyandım kendi topiğime yol alma vaktidir 2 güne gelir benimkiler bayramdan önce gelip bitcek uzun zaman sonra genelde bayramda regl olurdum bi tık mutlu olmadım değil 🙃

Ben renkli olanda net çizgi görüyorum. Silikte olsa var sonuçta :KK70:

Valla burda silik çizgi görünüyo cnm hadi insAllah hamilesindir cnm🤲

Şu nedir 🤔🤔 ben bi çizgi görüyorum orda 😳

Kız o prodoctor bunda yalan olmadı sanırım çok hadi inşallah 😂
Kızlar hepinize bir yazıyorum 😄 ben önceki aylarda Bu predictor earlyi'de de çok silik çizgi görmüştüm ama günler sonra regl olmuştum. Belki kimyasaldı bilmiyorum. Bat pazartesi. Normalde olsa da daha net bişiler çıkardı diye düşünüyorum da. Ne biliim çok hassas değeri yakalayıp sonra kimyasal muhabbeti de olabilir. Tırsma mod😳 karnım kasığımda ağırıyor, regl de göz kırpıyor 🥴

Icin rahat olsun olmaz deriz olur 🤭 olur deriz olmaz Allah bilir kuzum 😂 en iyi seyler en beklenmedik zamanlarda olur ama bilemiiiiciiim 😂
Asko o kadar 2 ay bekledim olmadı sigorta yaptırdım olursa bilmiyorum hayırlısıda yani 3 ay daha olmasa iyi olur😂😂

Back