Valla ikiz olursa eşim kalp krizi geçirirEvet cnm küçük anne olmak güzelbenimde kayinvalidemin yani teyzemin ikizleri varmış düşmüş biri iki gorumceminde ikizleri olmus dusmusler birde köylülerimizin hep ikiz çocukları var belli olmaz kısmet cnm hcg dusuk olup ikiz olanda var hcg yuksek olup tek bebek olanda var
Öff yıldım valla. Demorilize de NirvanaAz önce arkadaşım aradı, iki çocuğu var ikisi de yakın yaşlarda birisi 3 diğeri 1 yaşında henüz, bugün tekrar hamile olduğunu öğrenmiş. %100 prezervatifle korunduk nasıl oldu anlamadım diyorbiz de hala tarih bekleyek. Bırahtım ben yia
Günaydın şekerim. Test yapsak ne olacak acabaGünaydın cicilerr kalktım bemen bakayım test mest var mı dedim yok yazıklar olsunbatı yaklaşanlar geçenler hala bekleyenlerr tık tık tıkkkk haydiii çişler testee
Yok cnm herşey kısmet bizim sülale hep akraba evliliği yapmış ve halada yapılıyo kimsenin çocuğunda çok şükür öyle sıkıntılar yok herşey insanın kısmeti imtihanı benimde kızım doğdu sapasağlamdı hicbir sorunumuz yoktu sonra bir buçuk yaşında horlamaya başladı bizde geç fark ettik kbb ye götürdük doktor demiş dil felci olabilir sonra araştırdık baktık ki geniz eti tümöre dönüşmüş tümör büyümüş soluk borusunu ve yemek borusunu kapatmış dil sinirine dayanmış dilini felç etmiş biz çok geç fark ettik yani kısmet yaşaman gerekiyorsa yaşıyorsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınEşim acil de doktor burda akraba evliliginden çok hasta çocuk var. Kız kardeşi dedim ya dayı oğluyla evli. 5 senedir 2 doğum yaptı birer gün yaşadı öldü. 1 düşük 1 kürtajı var. Genetik bir rahatsızlığı var çocuğun. O yüzden de çok kafasına takıyor bakalım. Rabbim hayırlısını versin hiç kötü düşünmüyorum
Valla ikiz olursa eşim kalp krizi geçirirbakalım 15 inde kese için gitcem bi sürpriz var mi haber ederim
Ben renkli olanda net çizgi görüyorum. Silikte olsa var sonuçtaÖff yıldım valla. Demorilize de Nirvana
Günaydın şekerim. Test yapsak ne olacak acabaperdictor ve yalancı hayalet çizgisi dünki testimde yoktu gerçi ama. Eki Görüntüle 2886080 Eki Görüntüle 2886079
Valla burda silik çizgi görünüyo cnm hadi insAllah hamilesindir cnmÖff yıldım valla. Demorilize de Nirvana
Günaydın şekerim. Test yapsak ne olacak acabaperdictor ve yalancı hayalet çizgisi dünki testimde yoktu gerçi ama. Eki Görüntüle 2886080 Eki Görüntüle 2886079
Çok zor ya. Atlatmış olmanıza rağmen yazarken zorlandığınızi hissediyorum okurken benim için darlandi vallahi. Allahım herkese sağlık versin inşallah amin.Yok cnm herşey kısmet bizim sülale hep akraba evliliği yapmış ve halada yapılıyo kimsenin çocuğunda çok şükür öyle sıkıntılar yok herşey insanın kısmeti imtihanı benimde kızım doğdu sapasağlamdı hicbir sorunumuz yoktu sonra bir buçuk yaşında horlamaya başladı bizde geç fark ettik kbb ye götürdük doktor demiş dil felci olabilir sonra araştırdık baktık ki geniz eti tümöre dönüşmüş tümör büyümüş soluk borusunu ve yemek borusunu kapatmış dil sinirine dayanmış dilini felç etmiş biz çok geç fark ettik yani kısmet yaşaman gerekiyorsa yaşıyorsun Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Normal bu test hamilelik varsa t cizgisi c cizgiisnden cok daha koyu cikmasi lazimSanırım bilen yok
Şu nedirÖff yıldım valla. Demorilize de Nirvana
Amin cnm benim evet bazen soruyorlar anlatırken tıkamıyorum boğazım dugumleniyo ağlıyorum çok şükür 2 yıldır atlatmışız ama hala anlatırken yazarken o anları yaşıyorum gibi bu hafta kızım köyde babaannesinin yanında kaldı anlatamam sana eve geldim ağlaya ağlaya gözlerim şişti tramva olmuş bende ondan ayrı olduğum zaman eski şeyler aklıma geliyo çünkü hastalığında ameliyat olduğunda hiç yanında olamadım 2,5 yıl o benden ben ondan ayrıydım şimdi ayrı kalamiyorumÇok zor ya. Atlatmış olmanıza rağmen yazarken zorlandığınızi hissediyorum okurken benim için darlandi vallahi. Allahım herkese sağlık versin inşallah amin.
Aynen bende gordumŞu nedirben bi çizgi görüyorum orda
Allahım sizi evlatlarinizin basindan eksik etmesin. Geçti gitti şükür düsünmeyin siz de allahım size tekrar bağışlamış çocuğunuzu. Keyfini tadını çıkartın.Amin cnm benim evet bazen soruyorlar anlatırken tıkamıyorum boğazım dugumleniyo ağlıyorum çok şükür 2 yıldır atlatmışız ama hala anlatırken yazarken o anları yaşıyorum gibi bu hafta kızım köyde babaannesinin yanında kaldı anlatamam sana eve geldim ağlaya ağlaya gözlerim şişti tramva olmuş bende ondan ayrı olduğum zaman eski şeyler aklıma geliyo çünkü hastalığında ameliyat olduğunda hiç yanında olamadım 2,5 yıl o benden ben ondan ayrıydım şimdi ayrı kalamiyorum
Aynen cnm çok şükürAllahım sizi evlatlarinizin basindan eksik etmesin. Geçti gitti şükür düsünmeyin siz de allahım size tekrar bağışlamış çocuğunuzu. Keyfini tadını çıkartın.
Icin rahat olsun olmaz deriz olurAnam bugün bi ovu testi yapıyım bari
Hemen kalktım wcye koştum
Kız o prodoctor bunda yalan olmadı sanırım çok hadi inşallahÖff yıldım valla. Demorilize de Nirvana
Ben renkli olanda net çizgi görüyorum. Silikte olsa var sonuçta
Valla burda silik çizgi görünüyo cnm hadi insAllah hamilesindir cnm
Şu nedirben bi çizgi görüyorum orda
Kızlar hepinize bir yazıyorumKız o prodoctor bunda yalan olmadı sanırım çok hadi inşallah
Asko o kadar 2 ay bekledim olmadı sigorta yaptırdım olursa bilmiyorum hayırlısıda yani 3 ay daha olmasa iyi olurIcin rahat olsun olmaz deriz olurolur deriz olmaz Allah bilir kuzum en iyi seyler en beklenmedik zamanlarda olur ama bilemiiiiciiim
DemeeeValla cnm olabilme ihtimali var çok duydum adetin son günü hamile kalani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?