Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok sakın yanlış anlamayın vallahi ben çok istiyordum çok çabaladım. Hastalık olsa dersin tedavisi var. Benim eşimin suratı beş karış . Erkek istemem kız olursa belki severim diyor o da belkiymis.
Cnm ben sana demedim selizay yazmış ya 3 tane üst üste olmuş korunmalarına rağmen. Biz çok istiyoruz diye olmuyor belki diyorum😂 seninki hayrlı olsun sağlıkla kucağına al insallah. Esin de çocuk doğsun cokkkk pişman olur başka bir duygu ya

Cnm ben sana demedim selizay yazmış ya 3 tane üst üste olmuş korunmalarına rağmen. Biz çok istiyoruz diye olmuyor belki diyorum😂 seninki hayrlı olsun sağlıkla kucağına al insallah. Esin de çocuk doğsun cokkkk pişman olur başka bir duygu ya
Hı yanlış anlamanızı istemem inşallah sizlere de nasip olsun isteyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bilmem inşallah sever bakalim😂

Hı yanlış anlamanızı istemem inşallah sizlere de nasip olsun isteyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bilmem inşallah sever bakalim😂
Çatlamadan sonraki ilk belirtilerin nelerdi. Akıntı kaşık agrısı sol bacakta çekilme falan😊

İnşallah bakalım bugün değerlendircem ve yarın
Ama şunu merak ediyorum kızlar eşim doktor olmasına rağmen ona soramıyorum takıyorum diye kızdığı için 🤣🤣 şimdi pikken mi döllenme oluyor yoksa pik silikleştiği gün mü çünkü gün aşırı ilişki yapıyoduk dün yapmadık atıyorum sperm hala içerdeyken pik olduğunda mı döllüyor yoksa silikleşince mi döllenme oluyor bunda net değilim 🙄 çünkü silikleşince çatladı deniyor ama eşimin dediğine göre yumurta çatlayıp salınıyomuş o zaman pik oluyomuş
Ayyy ne güzel sormuşsunnnn ben hiç anlamıyorum kızlar yazsında bende öğreniyim🌸

Al benden de o kadar varya hic sanki umrumda değil dünya 😂 zahradanin zorlamasıyla yapıyorum bir şeyler işte dün calisiyordum erteledim ovulasyonu sürekli isten geldim dedim hadi patlatayim bir tane yumurtlama gunummus megersem 🤭 Allaha emanet gidiyor şuan
🤫🤣🤣 değerlendir o zaman 3 gün boyunca 🙏🤗

Kızlar günaydıııın. Adetin 6.günüde hamile kalmam dimi herhalde :KK70: dün benımkı adetin yeni bitti zaten dedi korunmadı:KK70:
Biliyorsun ki yumurtlamaya bağlı.. 21 günde veya daha az zamanda olanlarda öyle durumlar yaşanıyormuş :)

Kızlar günaydıııın. Adetin 6.günüde hamile kalmam dimi herhalde :KK70: dün benımkı adetin yeni bitti zaten dedi korunmadı:KK70:
Ben tam adet bitimi ovulasyona baslamistim geçen ay ilk gün biraz daha t cizgisi belirgindi bilemedim canım hemen kalktiysan falan birde olmaz yinede Allah nasip ederse olmaz diye bir sey yok biliyorsun 🤭

Biliyorsun ki yumurtlamaya bağlı.. 21 günde veya daha az zamanda olanlarda öyle durumlar yaşanıyormuş :)
Anam bugün bi ovu testi yapıyım bari😂😂😂
Ben tam adet bitimi ovulasyona baslamistim geçen ay ilk gün biraz daha t cizgisi belirgindi bilemedim canım hemen kalktiysan falan birde olmaz yinede Allah nasip ederse olmaz diye bir sey yok biliyorsun 🤭
Hemen kalktım wcye koştum :KK70:

Inşallah moralinizi bozmayın. Benim iki sene olcak evleneli. Ilk sene ders çalışıyorum istemedim. Bu sene esim ders calisiyordu istemedi. e yas geçiyor 9 ay doğum süreci var. Neler yaptı olmasin diye. İlişkiden sonra beni hemen banyoya gönderdi baktım kalkmamak gerekiyor. Tam boşalacakken pozisyon değiştirmeler, kayganlaştırıcı kullanmalar. Sırf olmasin diyeymis. Gün aşırı ilişki öneriyorlar ya eşim yumurtlama zamanımı biliyor doktor o da günde iki kere bazen üç kere. Yapmayalim diyordum masturbasyon yaparim diyordu😂 3 4 ay böyle geçti. Bu ay biraz agladim sizladim da bir ay tek denerim dedi allah yuzume bakti da
Sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. En iyisini yapmışsınız ben hata yaptim bu konuda eşim hic istemedi gezelim tozalim dedi bende o istemeden sorlamayla olmaz dedim hep ara ara konustum ama israr etmedim simdi 5 senelik evliyiz cocuk istemeye basladi esim 40 ben 33 yasindayim 5 ay denedik bir kimyasal doktor artık hizlandirmak lazim dedi klomen catlatma denedik bu ay
Yani yaş ilerledikçe daha zor oluyor en guzelini yapmışsınız tebrikler tekrar

Kızlar polikistik over belirtisi en net adet düzensizliği midir? Benim göğüslerimde çok tüylenme olmaya başladı internetten baktım menopoz belirtisi falan diyor kafayı yerim öyle bişey varsa :kızgın:
Kız benim öyle regl 49 gün olduğu oluyodu göğüs arası uç çevresinde tüy problemi var ama bebek oldu kendine sorun aramaaa pcos olunca da bişey olmuyor bebek oluyor yanii içine hiç sinmiyorsa doktora git regl 3. Günü her testini yapsın bir de sen delirdin mi kızım hadi yallah git çocuk dene desin gör gününü ahajjsjs

Yok sakın yanlış anlamayın vallahi ben çok istiyordum çok çabaladım. Hastalık olsa dersin tedavisi var. Benim eşimin suratı beş karış . Erkek istemem kız olursa belki severim diyor o da belkiymis.
Hele hayırlısıyla saglikla bi dogsun o zaman nasılda sever cnm merak etme evlat bu sevilmez mi benim eşim sarışın sarı saçlı yeşil gözlü beyaz tenli ben esmerim buğday tenliyim kahverengi gozluyum kahverengi sacliyım eşimin ailesi hepsi sarışın ablasının çocukları da hep sarışınlar evlenmeden önce demiş benim cocuklarim ablamınki gibi olmazsa asla sevmem benim biri tek birde ikiz kızlarım var büyük kızım esmer bir tane kumral biride beyaz ama büyük kızım için herşeyi yapiyo babası yani lafın gelişi söylerler hele bi doğsun biraz şişkinlikler yapmaya başlasın o zaman çok daha fazla sever

Hı yanlış anlamanızı istemem inşallah sizlere de nasip olsun isteyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bilmem inşallah sever bakalim
Çatlamadan sonraki ilk belirtilerin nelerdi. Akıntı kaşık agrısı sol bacakta çekilme falan😊
Ben çatlama ne zaman falan bilmiyorum ki bat i bile iki gün önce ne demek burda öğrendim 😂 ama akintim ve kasigima batmalar oldu böyle ani giren hemen GeceN agrilar.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. En iyisini yapmışsınız ben hata yaptim bu konuda eşim hic istemedi gezelim tozalim dedi bende o istemeden sorlamayla olmaz dedim hep ara ara konustum ama israr etmedim simdi 5 senelik evliyiz cocuk istemeye basladi esim 40 ben 33 yasindayim 5 ay denedik bir kimyasal doktor artık hizlandirmak lazim dedi klomen catlatma denedik bu ay
Yani yaş ilerledikçe daha zor oluyor en guzelini yapmışsınız tebrikler tekrar
Yani daha erken 35 e kadar riskli kabul edilmiyor artık ama yine de ne kadar çabuk okadar iyi. Benim eşim 30 ben 28 yaşındayım. Bakalım zor geçicek gibi bana hamilelik ama 🤷‍♀️😁 doğunca sever insallah😂 teşekkür ediyorum.

Hele hayırlısıyla saglikla bi dogsun o zaman nasılda sever cnm merak etme evlat bu sevilmez mi benim eşim sarışın sarı saçlı yeşil gözlü beyaz tenli ben esmerim buğday tenliyim kahverengi gozluyum kahverengi sacliyım eşimin ailesi hepsi sarışın ablasının çocukları da hep sarışınlar evlenmeden önce demiş benim cocuklarim ablamınki gibi olmazsa asla sevmem benim biri tek birde ikiz kızlarım var büyük kızım esmer bir tane kumral biride beyaz ama büyük kızım için herşeyi yapiyo babası yani lafın gelişi söylerler hele bi doğsun biraz şişkinlikler yapmaya başlasın o zaman çok daha fazla sever
Abla ben okumuştum yazdiginizi daha önce siz de zor zamanlar geçirmişsiniz. Allahım tekrarını yaşarmasın bu arada. 😔

Zaten şüphem yok abla benim eşim çocukları çok sever inan ben sadece yeğenimi seviyorum ne yalan söyleyeyim😁 çok yufka yürekli çok pimpirikli. Ogrendiginden beri is yapma yemek yapma soyleriz ben yaparim tasincaz simdi sen yapma tutarız birilerini. Onu yeme kola içme yedi beni 4 gündür. Ama olana kadar eziyet etcek bana yani belli😂 diyor ki bana çocuk 50 yasına gelse bir hata yapsa derim ki senin yüzünden yaptık bu çocuğu 😂

Back