Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende şimdilik beklemedeyim sonra ki aylar bakicaz aslında olmak istiyoruz da kararsız kaldım

Canım yarın işyerinde yapmam lazım 7 buçuk yolda oluyorum 6 gibi yapsam öyle devam etsem 4 den sonra birşey icmesem
Hergün 6 da yapmaya devam etsem diyorum
Eğer sürekli devam edecekseniz her gün aynı saatlerde yapmaya özen gösterin ben yumurtlamayı verimli olarak öğlen 13.00 da yaptığım testte görmüştüm kişiden kişiye göre de değişebilir tabi bu durum. Ama saat farkı olunca kaçırılabileceği söylentisi var. Bugün daha ilk günün yarın 6 da yapabilirsin daha sonraki günler de 6 olarak devam edersin..

Abooo ise bak kendi kendime ambargo koydum yani Eh napalim sagliklisi neyse onu yapmak lazim.. Hayir bide bugun bat gunum hala gelen giden yok ustune birde asi oldum sansima gel

Hayırdır niye doktor değişikliği yaptın özel mi doktor sakıncası yoksa nereye gidiyorsun

Canim eğer öğlen bir iyi ise diyor öyle devam ederim birşey bildiğim yok sizlere soruyorum

Abooo ise bak kendi kendime ambargo koydum yani Eh napalim sagliklisi neyse onu yapmak lazim.. Hayir bide bugun bat gunum hala gelen giden yok ustune birde asi oldum sansima gel
Bir şey olmaz Allahın izniyle canım ya bir çok araştırma yapılmış hamile anneye yapılan aşıdan antikorlu doğduğu bile söyleniyor bebeğin.. Çok yeni bir aşı olduğu için kararsısız aslında hepimiz eğer planlama yapmasak bende olurdum..

Hamile oldun bilmeden ilk dozda birşey olmaz heralde doktora sorarsın o zaman
Kan testi ver madem günün geçti

Evet benim de kafam karışık, korunma olacağı için de bende eşimde biraz erteledik aşımızı, biraz daha bekleyelim dedik.. Gebelik düşünmesem yaptırırdım ama
Aşılar ile ilgili bu tür söylemlerde bulunmak şuan için çok mümkün değil. Söyleyen hiç kimseninde net olarak ortaya koyduğu bir kanıt yok. Zaten kanıt ortaya koyabilmeleri içinde vurulduğu gibi ben kısır kaldım. Vurulduğum gibi amh değerlerim sınıflandı gibi bir ifade ortaya atılması lazım ki. Bunların hepsi gerçek dışı.. Bu dedikoduyu ABD ortaya atan doktorda genel sıradan bir doktor. Sansasyon üzerinden besleniyor herkes. Biz burada o kadar uğraşan insan görüyoruz. Yumurtlamayı görmemize rağmen gebelik oluşmuş. Bunu aşı ile birebir ilişkilendirmek şuan için mümkün değil. Sigaranın ve alkolun direk etkisi biliniyor olmasına rağmen sigarayı ve alkolu bırakmayan milletimiz mesele aşı olunca daha çok reaksiyon gösteriyor. Bu kara cahillikten geliyor. Yanlış anlamayın bunu sizin için değil, aşı karşılıtı olan ve bu konularda akademik anlamda doğru bilgiye ulaşabilecek olmasına rağmen bundan nemalanan ve bunun üzerinden prim sağlamaya çalışan tv culara sözüm...
Benim alanım ciddi anlamda yaptığım araştırmalarda böyle bir bilgi yok. Firmanın yaptığı deneylerin sonuçlarında da yok. İnsan bilgisine ulaşmak için ise daha en az 2-3 yıllık bir süreç gerekiyor.

Yüsra naptın canım bu ay da var mı kasık ağrısı belirtilerin falan :)

Geçen ay ki kasık ağrım bu ay oldu ama yumrtlama da sonra olmadı akıntım tabiki herzman ki gibi var. Pek belirti gibi şeylerim yok senden naber canım?

Hayırdır niye doktor değişikliği yaptın özel mi doktor sakıncası yoksa nereye gidiyorsun
Canım ben önceki ay kimyasal gebelik yaşadım.. Ama doktorumun eski hastaları ile görüştüm ben şehirden uzaktayım ilçe de o merkezde yaşadığım ilçede beta baktırıp ona rapor ediyordum.. Kimyasal bu dedi bana evet haklıydı ama söylediğim değerleri hatırlamayıp direk metotrexat yapmak istedi.. Ben değerleri hatırlattığımda(22-29-66-233) a normal gebelik de olabilir yapmayalım iğne şimdilik dedi. Eski hastası arkadaşım beta değeri 1075 iken ona da iğne yapmak istemiş kız istememiş, apar topar doktor değiştirdi şuan 8 haftalık gebe kalp atışını duydu bebeğin.. O yüzden soru işareti yaşadım..

Açıklaman çok güzel canım fakat kısırlık yaptığı ile ilgili bir kavram da bulunduğumu hatırlamıyorum. Sadece korunma gerektirdiği için ertelemek istedim. Diğer türlü gebelik düşünmesem olacaktım zaten.. Teşekkür ederim açıklaman için anladım demek istediğini ama senin de söylediğin gibi cahil kelimesini üzerime alınmıyorum..

Insallah Allah buyuk zaten olacagi varsa asi masi onemli degil

Hamile oldun bilmeden ilk dozda birşey olmaz heralde doktora sorarsın o zaman
Kan testi ver madem günün geçti
Okuduguma gore 2.dozu dogum sonrasi yapiyolarmis ne kadar dogru bilemiyorum Bakalim 2 3 gune olmazsam yaptiricam insallah

Canim eğer öğlen bir iyi ise diyor öyle devam ederim birşey bildiğim yok sizlere soruyorum
Ben kendim için denediğini söylüyorum canım kesin net bir bilgi değil sana kafa karışıklığı yapmasın ama uygun saat olduğu söyleniyor.. Sen bide kızların önerilerini dinle ona göre devam edersin inşallah

Okuduguma gore 2.dozu dogum sonrasi yapiyolarmis ne kadar dogru bilemiyorum Bakalim 2 3 gune olmazsam yaptiricam insallah
İşini garantiye al kan testi yaptır doktora sor inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur

Kızlar ovulasyon testini saat kaçta yapalım ve kaç saat önce birşey içme vs kesilecek ???

Ben 6 da wc gittim sonra tekrar birşey yeme içme yapmadan 7 buçukta test yaptım sonuç ekledim

Bu arada regl cuma günü bitti bugün basliyim dedim işte

Eklentiler

• IMG_20210627_195843.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 25
İşini garantiye al kan testi yaptır doktora sor inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur
Adet olcakmisim gibi geliyo ondan beklemek istiyorum yakin zamanda test yapmistim negatif cikmisti ama dediginiz gibi nolur sanki en fazla kan vermis olurum

Adete mı son 1 gün canım? 2 aydır hep bakıyorum adet haftası benimde sarımtrak bu adet belirtisi demek heralde artık sizdede böyle oluyorsa
Bende adet öncesi olmazdı hiç ama belli olmaz tabi Herşeyin bir ilki vardır
Benimde az akıntım canım azıcık...
Midemde birşey yok ama gaz bende adet öncesi çok olur şuan yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…