Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum bakalm bekliyorum
loboquick gebelik testlerinden var bende ama erken testlerden değilmiş, hiç boşuna yapmıyım dimi bat gününe kadarTest yapak mi
Pik altın günmüş çatlamaya spermler hazır olsun diyolar keşke çatlamanin saatini bilsekPik orta önemli çatlama çok önemli pik olduğu an değerlendirmek gerekiyor çatlama günüde dahil
Yok canim hala görmedim. Bugün yumurta akı kıvamında akıntı vardı ama test negatifti. Sende ne var ne yok ?C charlottes kuzu naptın sen yumurtlama gördün mü
Ben pik gördüm sabah 14ü bugün değerlendirme kaldı geriye sen görürsün 1 2 güne ben yumurtlamayi öne çektim erken geldiYok canim hala görmedim. Bugün yumurta akı kıvamında akıntı vardı ama test negatifti. Sende ne var ne yok ?
sperm sayısında problem yoksa pikten bi gün öncesi, pik ve çatlama günü arka arkaya değerlendirilebilir diyolar.. eğer varsa ya da henüz bilmiyosanız pikten önceki gün + çatlamaYa kızlar ilişki için pik mi önemli çatlama mi aklim çorba gibi
Evet ben de yakinda görmeyi bekliyorum. Ama artık biraz geyiğe bağladım. Bebek değil de yumurta peşinde gibiyim yumurta görmesi süper de çocuğu yapması da zor geliyor be anacımBen pik gördüm sabah 14ü bugün değerlendirme kaldı geriye sen görürsün 1 2 güne ben yumurtlamayi öne çektim erken geldi
Bizim için guzel bir gün olur inşallah hayırlı haberler alırız İnşALLAHYaaa benimde bat yarın hadi bakalım hayırlısı
Bu ay benim de çok oldu geçen ay yoktu örneğin, çarşamba da benim bat, cuma günü testim bembeyazdı çöm umutsuzlandım…Bende de aynı akıntı dan var. Benimde salı bat günüm..
Valla ben tek te oluyo zannediyodum çocuk ne zor şeymiş ya yumurtlamasiymis çatlamasıymıs derkenEvet ben de yakinda görmeyi bekliyorum. Ama artık biraz geyiğe bağladım. Bebek değil de yumurta peşinde gibiyim yumurta görmesi süper de çocuğu yapması da zor geliyor be anacım
Ayy sorma şekerim. Ben de alt tarafı bi kez korunmasiz sevişiriz olur diyordum 3 aydır deniyorum daha yumurtlamayi görünce ne zaman sevişeceğim anlamadimValla ben tek te oluyo zannediyodum çocuk ne zor şeymiş ya yumurtlamasiymis çatlamasıymıs derken
Bende de o var =/loboquick gebelik testlerinden var bende ama erken testlerden değilmiş, hiç boşuna yapmıyım dimi bat gününe kadar
çarşambaya kadar direnin aşklarım bende de aynısı var ama early predictor mu ne zıkkımsa ondan da var ben şimdi nefsimi köreltmek için ovulasyon yaptım D:Bende de o var =/
Atsana kiz ben de yok yoksa bend e yapardimçarşambaya kadar direnin aşklarım bende de aynısı var ama early predictor mu ne zıkkımsa ondan da var ben şimdi nefsimi köreltmek için ovulasyon yaptım D:
Bunu daha çözen olmadıAyy sorma şekerim. Ben de alt tarafı bi kez korunmasiz sevişiriz olur diyordum 3 aydır deniyorum daha yumurtlamayi görünce ne zaman sevişeceğim anlamadim
Simdi bisi derdim de denmiyorO bile tırt
Ovi testi eğlenceli gelmiştirEvet ben de yakinda görmeyi bekliyorum. Ama artık biraz geyiğe bağladım. Bebek değil de yumurta peşinde gibiyim yumurta görmesi süper de çocuğu yapması da zor geliyor be anacım