- 4 Mayıs 2021
- 151
- 220
- 23
- 36
İnşaallah cnm rabbim temmuz 2021 topiginin hepsini hamiş nasip etsinİnşallah vardır hayırlısı olsun hakkında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah cnm rabbim temmuz 2021 topiginin hepsini hamiş nasip etsinİnşallah vardır hayırlısı olsun hakkında
Benimkiler şişti de ne oldu anca canımı yakıyor gereksiz duygusal ruh halim bugün biraz azaldı ateşini ölçtün mü kuzucum?
Rica ederim canım.. Senin kimyasal gebelik kanaman kaç gün sürdü ve gelecek batı ilk günden itibaren mi hesapladın?Öyle yapacağım sanırım teşekkür ederim yorumunuz için
Bende öyle bir ağrı var ki regl olcam sanki ve en ağrılısından ve göğüslerime dokunamıyorum bile kist mi yaratıyor vücudum artık neyse bilmesem bu geceye regl olurum dicemAma ben de bi garip akinti var keşke testim olaydi yumurtluyor muyum acaba
Yüsra naptın canım bu ay da var mı kasık ağrısı belirtilerin falan :)Ya ben çoktan vardım şubatta ama yazmamak için hep tuttum sonra bu mart grubunda yoktu neyse ohh dedim valla dedim. Nisanda geldi gruba tekrar orada başladı herkesi almaya birşey desem şimdi dedim tuttum mayıs gurubunu açtım ohh be dedim gelmedi. Haziranı gitti açtı yok hamileyim diye kapattı tekrar açtı. Ee bizde anlaştık mayıs da devam ediyoruz hepimiz biliyorsun temmuz geldim msjları okuyorm artık yeter dedim neden bu kadar yalan neden dedim sonra çok kadın arkadaş ona üzülerek yazmış onları görünce yaa yeter dedim. Yani en sonda dayanamadım.
Selam canımm...saqelenge canım canımm son bir mi Nasılsınnnn?
Maalesef canım negatif bu ayda adet oldum 3 aydır letu kullanıyordum olmadı gebelik adet bitiminde hsg çekilecek
Adete mı son 1 gün canım? 2 aydır hep bakıyorum adet haftası benimde sarımtrak bu adet belirtisi demek heralde artık sizdede böyle oluyorsaSelam canımm...
Bugünü saymazsak son 1..
Bende dünden beri yazılanları okumaya çalışıyordum komşudayım çok bakamıyorum...
Senin mi sarı renkli akıntım vardı..
Benimde bugün sarımtrak akıntım var
Ay inşallah yerleşme ağrısıdırBende öyle bir ağrı var ki regl olcam sanki ve en ağrılısından ve göğüslerime dokunamıyorum bile kist mi yaratıyor vücudum artık neyse bilmesem bu geceye regl olurum dicem
Sol kasık mi yumurtalık mi ağrıyor sanki batıyor bu neden anlamış değilimKızlar cuma regl bitti bugün ovi testini yaptım resim ekledim
bu arada 6 da wc girdim sonra birşey içmedim 7 buçukta yaptım
Yok benim değil canım başka bi arkadaşındıı.Selam canımm...
Bugünü saymazsak son 1..
Bende dünden beri yazılanları okumaya çalışıyordum komşudayım çok bakamıyorum...
Senin mi sarı renkli akıntım vardı..
Benimde bugün sarımtrak akıntım var
Yumurtlama henüz yok görünüyor, siz ne olur ne olmaz 2 saat önce kesin sıvı alımını daha net çıkar sonucunuz..Kızlar cuma regl bitti bugün ovi testini yaptım resim ekledim
bu arada 6 da wc girdim sonra birşey içmedim 7 buçukta yaptım
Ben ve eşim de aşıyı erteledik hamilelik çalışmasını erteleme şansım yokEvet benim de kafam karışık, korunma olacağı için de bende eşimde biraz erteledik aşımızı, biraz daha bekleyelim dedik.. Gebelik düşünmesem yaptırırdım ama
Oyle bi durum mu var haberim yoktu benim patlattik asiyi bugun Ne kadar ertelememiz lazimmisBen ve eşim de aşıyı erteledik hamilelik çalışmasını erteleme şansım yok
Anladım, hayırlısı olsun inşallah hepimiz için beklediğimiz müjdeli habere bian önce kavuşalımBen ve eşim de aşıyı erteledik hamilelik çalışmasını erteleme şansım yok
Canım yarın işyerinde yapmam lazım 7 buçuk yolda oluyorum 6 gibi yapsam öyle devam etsem 4 den sonra birşey icmesemYumurtlama henüz yok görünüyor, siz ne olur ne olmaz 2 saat önce kesin sıvı alımını daha net çıkar sonucunuz..
Teste devam
Ya aslında belirli bir şey yok, bazı doktorlar 3 ay korunun,bazıları 1 ay bazıları da hiç korunmayın diyormuş..Oyle bi durum mu var haberim yoktu benim patlattik asiyi bugun Ne kadar ertelememiz lazimmis
Valla bende burda okudum sayfadan 2 3 ay bekleyin vs aşıdan sonra diye net bilmiyorum kızlar bilenler cevaplasınOyle bi durum mu var haberim yoktu benim patlattik asiyi bugun Ne kadar ertelememiz lazimmis