• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkiler şişti de ne oldu anca canımı yakıyor 😩 gereksiz duygusal ruh halim bugün biraz azaldı ☺️ ateşini ölçtün mü kuzucum?

Yok ölçemedim ya almadım ölçeri yarın nasipse gideceğim arkadaşım dediği yerden alacağım 😇 acıma varda şişme yok ilginç durum 😁adet olurum diye umuyorum 🤣🤣

Ama ben de bi garip akinti var keşke testim olaydi yumurtluyor muyum acaba
Bende öyle bir ağrı var ki regl olcam sanki ve en ağrılısından ve göğüslerime dokunamıyorum bile kist mi yaratıyor vücudum artık neyse bilmesem bu geceye regl olurum dicem

Ya ben çoktan vardım şubatta ama yazmamak için hep tuttum sonra bu mart grubunda yoktu neyse ohh dedim valla dedim. Nisanda geldi gruba tekrar orada başladı herkesi almaya birşey desem şimdi dedim tuttum mayıs gurubunu açtım ohh be dedim gelmedi. Haziranı gitti açtı yok hamileyim diye kapattı tekrar açtı. Ee bizde anlaştık mayıs da devam ediyoruz hepimiz biliyorsun temmuz geldim msjları okuyorm artık yeter dedim neden bu kadar yalan neden dedim sonra çok kadın arkadaş ona üzülerek yazmış onları görünce yaa yeter dedim. Yani en sonda dayanamadım.
Yüsra naptın canım bu ay da var mı kasık ağrısı belirtilerin falan :)

Selam canımm...
Bugünü saymazsak son 1.. :KK17:
Bende dünden beri yazılanları okumaya çalışıyordum komşudayım çok bakamıyorum...
Senin mi sarı renkli akıntım vardı..
Benimde bugün sarımtrak akıntım var
Adete mı son 1 gün canım? 2 aydır hep bakıyorum adet haftası benimde sarımtrak bu adet belirtisi demek heralde artık sizdede böyle oluyorsa

Kızlar cuma regl bitti bugün ovi testini yaptım resim ekledim
bu arada 6 da wc girdim sonra birşey içmedim 7 buçukta yaptım

Eklentiler

• IMG_20210627_195843.jpg
    IMG_20210627_195843.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 40
Selam canımm...
Bugünü saymazsak son 1.. :KK17:
Bende dünden beri yazılanları okumaya çalışıyordum komşudayım çok bakamıyorum...
Senin mi sarı renkli akıntım vardı..
Benimde bugün sarımtrak akıntım var
Yok benim değil canım başka bi arkadaşındıı.
Benim beyaz akıntım var normal ama çok değil🤔
Mide yanmam vardı bugün çokca dün geceden beri ama hafifledi baya, bide gaz ağrısı gibi ağrılarım oluyor 😊

Kızlar cuma regl bitti bugün ovi testini yaptım resim ekledim
bu arada 6 da wc girdim sonra birşey içmedim 7 buçukta yaptım
Yumurtlama henüz yok görünüyor, siz ne olur ne olmaz 2 saat önce kesin sıvı alımını daha net çıkar sonucunuz..
Teste devam👍🏻

Yumurtlama henüz yok görünüyor, siz ne olur ne olmaz 2 saat önce kesin sıvı alımını daha net çıkar sonucunuz..
Teste devam👍🏻
Canım yarın işyerinde yapmam lazım 7 buçuk yolda oluyorum 6 gibi yapsam öyle devam etsem 4 den sonra birşey icmesem
Hergün 6 da yapmaya devam etsem diyorum

Oyle bi durum mu var haberim yoktu benim patlattik asiyi bugun 😁 Ne kadar ertelememiz lazimmis
Ya aslında belirli bir şey yok, bazı doktorlar 3 ay korunun,bazıları 1 ay bazıları da hiç korunmayın diyormuş..
Karışıklık olduğu için ben vurunmak istemedim zaten doktor değişikliği de yaptım kendi doktoruma sorma gibi bir şansım da yok 😊😊

Back