- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
6 da değil 12-16 arası ve ya 20-22 arası yap canımCanım yarın işyerinde yapmam lazım 7 buçuk yolda oluyorum 6 gibi yapsam öyle devam etsem 4 den sonra birşey icmesem
Hergün 6 da yapmaya devam etsem diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 da değil 12-16 arası ve ya 20-22 arası yap canımCanım yarın işyerinde yapmam lazım 7 buçuk yolda oluyorum 6 gibi yapsam öyle devam etsem 4 den sonra birşey icmesem
Hergün 6 da yapmaya devam etsem diyorum
İnşallah adet olucam diye beklerken hamileyim çığlıkları atarsın kuzum aminnnnYok ölçemedim ya almadım ölçeri yarın nasipse gideceğim arkadaşım dediği yerden alacağım acıma varda şişme yok ilginç durum adet olurum diye umuyorum
Yaa kızlar benim de sarımtırak akıntım var hatta iki gündür normalde benim adete yakın kahverengi akıntım olurdu bu ay yumutlamadan sonra hiç akıntım olmadı takı dünden bu yana sarımtırak akıntım var ama çok değil yarın da bat günüm saqelengeAdete mı son 1 gün canım? 2 aydır hep bakıyorum adet haftası benimde sarımtrak bu adet belirtisi demek heralde artık sizdede böyle oluyorsa
Bende de aynı akıntı dan var. Benimde salı bat günüm..Yaa kızlar benim de sarımtırak akıntım var hatta iki gündür normalde benim adete yakın kahverengi akıntım olurdu bu ay yumutlamadan sonra hiç akıntım olmadı takı dünden bu yana sarımtırak akıntım var ama çok değil yarın da bat günüm saqelenge
İnşALLAH bu akıntı iyi birşey içindir İnşallahBende de aynı akıntı dan var. Benimde salı bat günüm..
Yarın ilk seninle anlayacağız bakalım..İnşALLAH bu akıntı iyi birşey içindir İnşallah
Merhaba yanlız değilsiniz yaş 39 olucak benim 4 ay sonra39 yaş ile bekleyen bi ben miyim acaba
Hiç bilmiyorum bakalm bekliyorumAcaba enfeksiyon olabilirmi cnm
Gaz bende de adet öncesi çok olur ama geçen ay gebeydim, geçen ay da çoktu Vücut benimle oyun oynuyorBende adet öncesi olmazdı hiç ama belli olmaz tabi Herşeyin bir ilki vardır
Benimde az akıntım canım azıcık...
Midemde birşey yok ama gaz bende adet öncesi çok olur şuan yok...
Yaaa benimde bat yarın hadi bakalım hayırlısıİnşALLAH bu akıntı iyi birşey içindir İnşallah
Sarı akıntı bende de var. Normalde adet öncesi beyaz gelirdiBende de aynı akıntı dan var. Benimde salı bat günüm..
Pik orta önemli çatlama çok önemli pik olduğu an değerlendirmek gerekiyor çatlama günüde dahilYa kızlar ilişki için pik mi önemli çatlama mi aklim çorba gibi
Canim daha yokta 12 16 arası yapsan daha iyiKızlar cuma regl bitti bugün ovi testini yaptım resim ekledim
bu arada 6 da wc girdim sonra birşey içmedim 7 buçukta yaptım
Test yapak miBende öyle bir ağrı var ki regl olcam sanki ve en ağrılısından ve göğüslerime dokunamıyorum bile kist mi yaratıyor vücudum artık neyse bilmesem bu geceye regl olurum dicem
İnşallah adet olucam diye beklerken hamileyim çığlıkları atarsın kuzum aminnnn
bizim batlar aynıydı regl ağrısı için erken değil mi bende herhangi bişey yok regl ya da hamilelik diye yorumlayabiliceğim henüzBende öyle bir ağrı var ki regl olcam sanki ve en ağrılısından ve göğüslerime dokunamıyorum bile kist mi yaratıyor vücudum artık neyse bilmesem bu geceye regl olurum dicem
Kuzu valla erken kaç kere gittim regl oldum diye tuvalete tırtt ama regl ağrısı devam bir geçiyor bir geliyorbizim batlar aynıydı regl ağrısı için erken değil mi bende herhangi bişey yok regl ya da hamilelik diye yorumlayabiliceğim henüz