How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ölçemedim ya almadım ölçeri yarın nasipse gideceğim arkadaşım dediği yerden alacağım 😇 acıma varda şişme yok ilginç durum 😁adet olurum diye umuyorum 🤣🤣
İnşallah adet olucam diye beklerken hamileyim çığlıkları atarsın kuzum aminnnn🤲

Adete mı son 1 gün canım? 2 aydır hep bakıyorum adet haftası benimde sarımtrak bu adet belirtisi demek heralde artık sizdede böyle oluyorsa
Yaa kızlar benim de sarımtırak akıntım var hatta iki gündür 🤭 normalde benim adete yakın kahverengi akıntım olurdu bu ay yumutlamadan sonra hiç akıntım olmadı takı dünden bu yana sarımtırak akıntım var ama çok değil yarın da bat günüm saqelenge saqelenge

Yaa kızlar benim de sarımtırak akıntım var hatta iki gündür 🤭 normalde benim adete yakın kahverengi akıntım olurdu bu ay yumutlamadan sonra hiç akıntım olmadı takı dünden bu yana sarımtırak akıntım var ama çok değil yarın da bat günüm saqelenge saqelenge
Bende de aynı akıntı dan var. Benimde salı bat günüm..

Bende öyle bir ağrı var ki regl olcam sanki ve en ağrılısından ve göğüslerime dokunamıyorum bile kist mi yaratıyor vücudum artık neyse bilmesem bu geceye regl olurum dicem
bizim batlar aynıydı regl ağrısı için erken değil mi 🤔 bende herhangi bişey yok regl ya da hamilelik diye yorumlayabiliceğim henüz 😩

bizim batlar aynıydı regl ağrısı için erken değil mi 🤔 bende herhangi bişey yok regl ya da hamilelik diye yorumlayabiliceğim henüz 😩
Kuzu valla erken kaç kere gittim regl oldum diye tuvalete tırtt ama regl ağrısı devam bir geçiyor bir geliyor

Back