• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben olmuyorum nolur nolmaz bilinmeyen bisi bu arada vermek istemiyorum yasim geciyor
Ya böyle negatif çıkıp da sonradan pozitif olan varmıdır ki kaç gündür test yapıyorum sürekli negatif çıkıyor ama gelen giden de yok. Ben hamile olmadığımdan emin olsam yaptırcam o arada da bebek işi rafa kalkacak zaten mecburen eşimle 1 2 ay mecburi ayrı kalacağız 😔 Bi sökülseydi içim rahat edecekti ya

Ya böyle negatif çıkıp da sonradan pozitif olan varmıdır ki kaç gündür test yapıyorum sürekli negatif çıkıyor ama gelen giden de yok. Ben hamile olmadığımdan emin olsam yaptırcam o arada da bebek işi rafa kalkacak zaten mecburen eşimle 1 2 ay mecburi ayrı kalacağız 😔 Bi sökülseydi içim rahat edecekti ya
Rengi nedir acaba

kan verip baktirip doktora mı sorsan

Bazen kahverengi bazen çok koyu sarı. Ama erken gebelik testi yaptım kaç tane yaptım hemde kuruma çizgisi bile çıkmadı
Anladım bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım da onun başında akıntım vardı ama pembeydi öyle mi acaba diye sordum.. Bi muayne olun isterseniz

Bende aynı fikirde yim kimi gençlerde kısırlığa neden oluyor diyorlar kafamız iyice karıştı yaa
Evet benim de kafam karışık, korunma olacağı için de bende eşimde biraz erteledik aşımızı, biraz daha bekleyelim dedik.. Gebelik düşünmesem yaptırırdım ama

Bilmiyorum ki bende sadece acaba diyorum testler negatif çıkıyor o karıştırdı beni. Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan dolayı kist mi oldu acaba diye şüpheleniyorum. Sen test yaptın mı
Kaset testte silik çizgi çıktı erken gebelikte çıkmadı birşey bat günümü bekliyorum artık salı günü belli olacak herşey

Back