- 28 Kasım 2019
- 58
- -45
- 6
Cizginin dahamı koyu olmasi lazim??Eki Görüntüle 2878590
Selam kızlar bir sorum olacak sizce yumurtlamamı bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cizginin dahamı koyu olmasi lazim??Eki Görüntüle 2878590
Selam kızlar bir sorum olacak sizce yumurtlamamı bu?
Her edersin canimTestler negatif ama tam adette olamadım sürekli damla damla leke geliyor kist oldu heralde
Ben olmuyorum nolur nolmaz bilinmeyen bisi bu arada vermek istemiyorum yasim geciyorTamam canm tam Bi sökülsün haber veririm. Pazartesi de aşı randevusu almıştım şuan acaba yaptırmasam mı diyorum
Ya böyle negatif çıkıp da sonradan pozitif olan varmıdır ki kaç gündür test yapıyorum sürekli negatif çıkıyor ama gelen giden de yok. Ben hamile olmadığımdan emin olsam yaptırcam o arada da bebek işi rafa kalkacak zaten mecburen eşimle 1 2 ay mecburi ayrı kalacağız Bi sökülseydi içim rahat edecekti yaBen olmuyorum nolur nolmaz bilinmeyen bisi bu arada vermek istemiyorum yasim geciyor
Ben de olmadım bir süre de olmayı düşünmüyorumBen olmuyorum nolur nolmaz bilinmeyen bisi bu arada vermek istemiyorum yasim geciyor
Rengi nedir acabaYa böyle negatif çıkıp da sonradan pozitif olan varmıdır ki kaç gündür test yapıyorum sürekli negatif çıkıyor ama gelen giden de yok. Ben hamile olmadığımdan emin olsam yaptırcam o arada da bebek işi rafa kalkacak zaten mecburen eşimle 1 2 ay mecburi ayrı kalacağız Bi sökülseydi içim rahat edecekti ya
kan verip baktirip doktora mı sorsanYa böyle negatif çıkıp da sonradan pozitif olan varmıdır ki kaç gündür test yapıyorum sürekli negatif çıkıyor ama gelen giden de yok. Ben hamile olmadığımdan emin olsam yaptırcam o arada da bebek işi rafa kalkacak zaten mecburen eşimle 1 2 ay mecburi ayrı kalacağız Bi sökülseydi içim rahat edecekti ya
Bazen kahverengi bazen çok koyu sarı. Ama erken gebelik testi yaptım kaç tane yaptım hemde kuruma çizgisi bile çıkmadıRengi nedir acaba
Kuzum ben 16-21 Haziran arası yumurtlama gördüğüm için adetim ileriye attı. Sanırım 30 Haziran ile 5 Temmuz arasında bat tarihim
Bende aynı fikirde yim kimi gençlerde kısırlığa neden oluyor diyorlar kafamız iyice karıştı yaaBen de olmadım bir süre de olmayı düşünmüyorum
Rica ederim ne demek ozelden adres yollarsaniz ona gore cogaltir kargo ederim seve seveMayanı paylaşmak istersen aklımızda olalım
Anladım bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım da onun başında akıntım vardı ama pembeydi öyle mi acaba diye sordum.. Bi muayne olun istersenizBazen kahverengi bazen çok koyu sarı. Ama erken gebelik testi yaptım kaç tane yaptım hemde kuruma çizgisi bile çıkmadı
Evet benim de kafam karışık, korunma olacağı için de bende eşimde biraz erteledik aşımızı, biraz daha bekleyelim dedik.. Gebelik düşünmesem yaptırırdım amaBende aynı fikirde yim kimi gençlerde kısırlığa neden oluyor diyorlar kafamız iyice karıştı yaa
Kaset testte silik çizgi çıktı erken gebelikte çıkmadı birşey bat günümü bekliyorum artık salı günü belli olacak herşeyBilmiyorum ki bende sadece acaba diyorum testler negatif çıkıyor o karıştırdı beni. Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ondan dolayı kist mi oldu acaba diye şüpheleniyorum. Sen test yaptın mı
Öyle yapacağım sanırım teşekkür ederim yorumunuz içinAnladım bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım da onun başında akıntım vardı ama pembeydi öyle mi acaba diye sordum.. Bi muayne olun isterseniz
Az once oldum ben iki riskten biri dedim ve sectim allah gostermesin covide yakalanmayacagiminda bi garantisi yok o yuzden asidan yana kullandim oyumuAşı olmak çok istiyorumda işte kısmet
İnşallah vardır hayırlısı olsun hakkındaKaset testte silik çizgi çıktı erken gebelikte çıkmadı birşey bat günümü bekliyorum artık salı günü belli olacak herşey