Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı olsun ,sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İki günde bir mi degerlendirdiniz yoksa sadece yumurtlama donemindemi
Teşekkür ederim canım şöyle biz yumurtlama günü ve çatlama günü nü degerlendirdik ama ikiside sabah oldu diğer aylardan tek farkı buydu

İki gün önce yumurtlama mıdır diye paylaştığım ovulasyonum dün pik oldu. İyi ki ovulasyon kullanmışım dedim çünkü adetim düzenlidir doğal olarak yumurtlama tarihlerim 13. günü oluyordu aylardır. Şuan bat tarihim 4 gün değişti çünkü dört gün her zamankinden geç yumurtladim. 17. gün yumurtladim Yeni hat tarihim 11.07 Hali günceller mısın?

Umarım canım umarım

Günaydın cicikolarrr batı bugün olanlar yok mu bizi heyecanlandırıp sevindirecek test mestttt onu geçtim belirti de olur
Gunaydinlaaar bat bugun benim ama tik yok ne agrim var ne goguslerim sisti hicbisi ne adet olcam ne gebeyim bence ikiside yok

Bat 4 temmuz bugün sabah dayanamadım kaset test yaptım tabiki NEGATİF çıktı ya erken yaptım yada bu ayı da boş geçtik
Kız kaset test nasıl çıkartsın istihareye yatsan daha mantıklı kendini yormasaydın çiş damlatcam diye tükürsen de olurdu gerçi 6 7 gün önceden kasetle öğrenen var mı bilmemm tabi dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…