• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burdaki bi çok kadın ne kadar şey biliyor. Hiç birşey bilmediğimi fark ettim. Bir de neden tablet halinde folik asit almıyorsunuz bir zararı var mu onun

Kızlar benim adet döngüm çoğunlukla 26 arada bir 27 28 de oluyor. Bu ay reglden sonra 14 güne kadar değerlendirdik. Sizin de adetiniz düzenliyse hangi günden sonra denemeyi bırakıyorsunuz. Acaba erken mi bıraktım diye düşünüyorum
Yok canım erken değil 30 günde bir falan olsaydı belki erken olurdu yakalamışsındır sen yumurtlamayı

Kızlar benim adet döngüm çoğunlukla 26 arada bir 27 28 de oluyor. Bu ay reglden sonra 14 güne kadar değerlendirdik. Sizin de adetiniz düzenliyse hangi günden sonra denemeyi bırakıyorsunuz. Acaba erken mi bıraktım diye düşünüyorum
Canım benim de 26 oluyorr. Ama ben bırakmıyorum. Neredeyse son gününe kadar değerlendirmiş oluyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum

Yok canım erken değil 30 günde bir falan olsaydı belki erken olurdu yakalamışsındır sen yumurtlamayı
Hadi inşallah yılda bir defa 29 gördüm. Onun dışında düzenlidir. Ovü de yapamayınca daha sıkıntıymış ya 🤭

Canım benim de 26 oluyorr. Ama ben bırakmıyorum. Neredeyse son gününe kadar değerlendirmiş oluyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum
Ben mecbur olduğum için bıraktım eşim haftasonu nöbetçi. Genelde adet döngüsüne göre hesaplanıyor diye biliyorum. Biz adet biter bitmez başladık yani 5 ile 14 günlerini aralıksız değerlendirdik. Bence bırakmaman da yanlış değildir belki bir kez daha yumurtlama olur ya da o ay regl döngün uzar seninki daha garanti olur gibi geliyor bana

Ben mecbur olduğum için bıraktım eşim haftasonu nöbetçi. Genelde adet döngüsüne göre hesaplanıyor diye biliyorum. Biz adet biter bitmez başladık yani 5 ile 14 günlerini aralıksız değerlendirdik. Bence bırakmaman da yanlış değildir belki bir kez daha yumurtlama olur ya da o ay regl döngün uzar seninki daha garanti olur gibi geliyor bana
Adet döngü günü az olduğu için 1 gün ara erip deniyorduk amaa faydasını göremedim henüz

Kızlar bir bu ay yumutlama dan sonra hiç akıntım yoktu şimdi bı anda akıntı oldu su gibi o korku ile gittim lavaboya adet oldum sandım ama akıntı gelmiş Cok çok açık sarı birde bugün bacağıma ağda yapıyordum sağ kasığıma iki defa iğne batar gibi oldu yaaa inşallah hamilelik belirtisidir inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️
Benimde batıma 8 gün var ve iki gündür kaşık ağrılarım var. Sizlerden de bu şekilde belirti yaşayanınız oldu mı acaba ? Düşük yaptığım gebeliğimde bat günü ve önceki gün kaşık ağrılarım oluyordu. idrar yolu enfeksiyonu için Bel ağrısı, idrarda yanma, yan ağrısı yok. Umarım gebeyizdir 🥰

Ben de adetin 14.gunu yaptım en son 26 28 gün arası oluyor adet

1624748111893216393556201627028.jpg
kizlar bakarmisiniz pik olmuş mu

Kızlar yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti, yarın göle girip biraz yüzmeyi düşünüyoruz eşimle. Sizce sorun olur mu hamilelik varsa?

Cuma günü olan cumartesiyi kurtarır. Yarın çatlarsa mutlaka değerlendirmelisin pazar, pazartesi.
Eşin yoksa da nasip canım, bazen tek ilişkiyle bile oluyor
Aynen canım kısmet bu isler bakalim 8 temmuzda belli olur hersey bugün iliski olsa hamilelik olabilirmiydi ki

Back