- 27 Haziran 2020
- 820
- 655
- 53
- 35
Normal kaset test miydi canım? Bebişini sağlıkla kucağına al inşallahhCnm ben 7 gün önce yapmıştım negatif di 4 gün kala yaptım pozitif bence erken daha inş pozitife döner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal kaset test miydi canım? Bebişini sağlıkla kucağına al inşallahhCnm ben 7 gün önce yapmıştım negatif di 4 gün kala yaptım pozitif bence erken daha inş pozitife döner
Oncesinde olur muydu agri sizi? Sacma bisey yasiyorum bende cilginlar gibi agrim olur duz tahta goguslerim agzima girerdi normalde suan 0 hicbisey yokBenimde son 4 günüm kaldı bende de yok aynı bu durumdayım
Canım testi at da bizde görelim biraz hareket gelsinİnşallah canım
Canım testini atta bakalımİnşallah canım
Negatif çıktı canımCanım testi at da bizde görelim biraz hareket gelsin
Aynen gecen ayda yoktu esim bu ayda yok yada dedigin gbi hep yorgunlarHep yumurtlama gününde olmaz bu adamlar ya da yorgun olurlar benimkide dün gece yorgundu ama yumurtlama pikin piki boşta geçmek istemedim bakalım nolucak
BenımdeeNegatif çıktı canım
Cnm bu gebelik testi dimi ovulasyondegil. Gebelik ise sanki ben soluk bir ikinci cizgi görüyorum insallah vardir bebisBugünküde böyleydi hadi dayanamadım gene atıyorum benım gibi igne olupta üye olmadan takip eden varsa yararlansın:))
5 gun kala çıkmıştı benim kaset testte.Kız kaset test nasıl çıkartsın istihareye yatsan daha mantıklı kendini yormasaydın çiş damlatcam diye tükürsen de olurdu gerçi 6 7 gün önceden kasetle öğrenen var mı bilmemm tabi dee
Ovulasyonla mı takip ediyordunuz peki5 gun kala çıkmıştı benim kaset testte.
Canım ben senin süreci takip ediyorum. Dualarım seninle, ben de bu ay yine yumurtlama göremezsem (22.gün henüz yok) önümüzdeki ay senin yöntemi deniycem. Senin detayları paylaşman çok güzel oluyor Doktor cağırdı mı tekrar? Test pozitüf olursa mı gidicen?Bugünküde böyleydi hadi dayanamadım gene atıyorum benım gibi igne olupta üye olmadan takip eden varsa yararlansın:))
Oncesinde olur muydu agri sizi? Sacma bisey yasiyorum bende cilginlar gibi agrim olur duz tahta goguslerim agzima girerdi normalde suan 0 hicbisey yok
Canım öncelikle teşekkür ederim:)) insallah yumurtlama görürsünde gitmenee gerek bile kalmaz Evet pazartesi ve salı da pozitifim devam ederse perşembe günü kan testine gideceğim hayırlısıyla inşallah Zaten salı carşamba sehir dısında olacağımdan kan testi verme imkanım olmayacak. İdrar testiyle idare edeceğim carsambaya kadarCanım ben senin süreci takip ediyorum. Dualarım seninle, ben de bu ay yine yumurtlama göremezsem (22.gün henüz yok) önümüzdeki ay senin yöntemi deniycem. Senin detayları paylaşman çok güzel oluyor Doktor cağırdı mı tekrar? Test pozitüf olursa mı gidicen?
Evet gebelik testi canım.Cnm bu gebelik testi dimi ovulasyondegil. Gebelik ise sanki ben soluk bir ikinci cizgi görüyorum insallah vardir bebis
Bugünküde böyleydi hadi dayanamadım gene atıyorum benım gibi igne olupta üye olmadan takip eden varsa yararlansın:))
Geçen seferde öyle olmuştu bi silindi bi belirdi bi silindi değişik bide bunu ilk idrarla yapamadım acaba ondan mı böyle oldu yarın bakcam kuzum artık tekrardanCanım genelleme iğne etkisi 12.gün geçiyor zaten birde hadi yapıyorsun koyuluk sürekli artış olması lazım. Burada silinmiş gibi sen daha iyi bilirsin ama bugün çok silinmiş düne göre bir tık daha artmalıydı