• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm ben 7 gün önce yapmıştım negatif di 4 gün kala yaptım pozitif bence erken daha inş pozitife döner
Normal kaset test miydi canım? Bebişini sağlıkla kucağına al inşallahh💕

Dünkü testim kuruyunca böyle olmuş bnım halbu ki:(
İnsallah yarın pozitif cıkar🤣

Eklentiler

• 4CD67BFA-657E-4681-82A3-710BE2916FC7.jpeg
    4CD67BFA-657E-4681-82A3-710BE2916FC7.jpeg
    48,8 KB · Görüntüleme: 87
Eşime sarılamıyorum göğüs acısından ya erken regl olcam şaştı yine her şeyim ya da böyle olanlar var mı 😂😂

Kız kaset test nasıl çıkartsın 😂😂 istihareye yatsan daha mantıklı 😂😂 kendini yormasaydın çiş damlatcam diye tükürsen de olurdu 😂😂😂 gerçi 6 7 gün önceden kasetle öğrenen var mı bilmemm tabi dee
5 gun kala çıkmıştı benim kaset testte.

Bugünküde böyleydi hadi dayanamadım gene atıyorum benım gibi igne olupta üye olmadan takip eden varsa yararlansın:))
Canım ben senin süreci takip ediyorum. Dualarım seninle, ben de bu ay yine yumurtlama göremezsem (22.gün henüz yok) önümüzdeki ay senin yöntemi deniycem. Senin detayları paylaşman çok güzel oluyor😍 Doktor cağırdı mı tekrar? Test pozitüf olursa mı gidicen?

Oncesinde olur muydu agri sizi? Sacma bisey yasiyorum bende cilginlar gibi agrim olur duz tahta goguslerim agzima girerdi normalde suan 0 hicbisey yok 😁

Yumrtlamayla başlardı gögüs acılarım olmaya yakın şişer aynı dediğin gibi girerdi olacakken sönerdi 😁 valla bebiş yok isede hayırlısı ile adet olmak Temennim 🙈bende 0 belirti yaşıyorm 😂ya toplu hamileyiz ya da değiliz 😜

Canım ben senin süreci takip ediyorum. Dualarım seninle, ben de bu ay yine yumurtlama göremezsem (22.gün henüz yok) önümüzdeki ay senin yöntemi deniycem. Senin detayları paylaşman çok güzel oluyor😍 Doktor cağırdı mı tekrar? Test pozitüf olursa mı gidicen?
Canım öncelikle teşekkür ederim:)) insallah yumurtlama görürsünde gitmenee gerek bile kalmaz♥️♥️ Evet pazartesi ve salı da pozitifim devam ederse perşembe günü kan testine gideceğim hayırlısıyla inşallah🙏🏻🙏🏻 Zaten salı carşamba sehir dısında olacağımdan kan testi verme imkanım olmayacak. İdrar testiyle idare edeceğim carsambaya kadar

Şuan için tek güvendiğim belirti ateşim dün avmye girerken sıcaktan 38 dereceye kadar cıktı. Geçen sefer adetim gelmeden 2 gün önce üşüme başlamıştı vücut ısım düsmüstü. Suan icin hala bir vücut ısısı düşme belirtisi yok bende

Bugünküde böyleydi hadi dayanamadım gene atıyorum benım gibi igne olupta üye olmadan takip eden varsa yararlansın:))

Canım genelleme iğne etkisi 12.gün geçiyor zaten birde hadi yapıyorsun koyuluk sürekli artış olması lazım. Burada silinmiş gibi sen daha iyi bilirsin ama bugün çok silinmiş düne göre bir tık daha artmalıydı 😒yarın ki testin net bilgi verecektir. 👍

Canım genelleme iğne etkisi 12.gün geçiyor zaten birde hadi yapıyorsun koyuluk sürekli artış olması lazım. Burada silinmiş gibi sen daha iyi bilirsin ama bugün çok silinmiş düne göre bir tık daha artmalıydı 😒
Geçen seferde öyle olmuştu bi silindi bi belirdi bi silindi değişik bide bunu ilk idrarla yapamadım acaba ondan mı böyle oldu:( yarın bakcam kuzum artık tekrardan🥺

Back