- 14 Ocak 2020
- 1.492
- 1.627
- 83
Teşekkür ederim canım anca gördüm kusura bakmaE varmışsın listede canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım anca gördüm kusura bakmaE varmışsın listede canim
İnşallah inşallah, dualarım hepimizleHep ümidimiz bu yönde canım dediğin gibi olur inşallah bizlerde birgün çift testler atarız inşallah buraya
Ay bu ay hiç yemedim ama tadına bakmak için bi alayım gidince marketlereBulundur sonra vazgeçmezsin belki ben sevemedim yaa ne yaptıysam bu kadar anlamsız avakado adı bile tuhaf tadı daha tuhaf benlik değilmiş
Teşekkür ederim canım şöyle biz yumurtlama günü ve çatlama günü nü degerlendirdik ama ikiside sabah oldu diğer aylardan tek farkı buyduCanım hayırlı olsun ,sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İki günde bir mi degerlendirdiniz yoksa sadece yumurtlama donemindemi
Canım günaydın, ben sorun olacağını sanmıyorum. Dünde bugünde havuza girdim gireceğim sanmıyorum ne olabilir kiKızlar yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti, yarın göle girip biraz yüzmeyi düşünüyoruz eşimle. Sizce sorun olur mu hamilelik varsa?
Enfeksiyon, üşütme vs olursa belki etkiler diye düşündümCanım günaydın, ben sorun olacağını sanmıyorum. Dünde bugünde havuza girdim gireceğim sanmıyorum ne olabilir ki
Cok üstüne düsmemek lazım kuzum düsünce olmuyor nedense ama göl temiz mi ondan emin misiniz normal zamanda bile enfeksiyon olabilir göllerde.Enfeksiyon, üşütme vs olursa belki etkiler diye düşündüm
Ay bu ay hiç yemedim ama tadına bakmak için bi alayım gidince marketlere
Umarım canım umarımBenimde batıma 8 gün var ve iki gündür kaşık ağrılarım var. Sizlerden de bu şekilde belirti yaşayanınız oldu mı acaba ? Düşük yaptığım gebeliğimde bat günü ve önceki gün kaşık ağrılarım oluyordu. idrar yolu enfeksiyonu için Bel ağrısı, idrarda yanma, yan ağrısı yok. Umarım gebeyizdir
Bence olmuşEki Görüntüle 2878462 kizlar bakarmisiniz pik olmuş mu
Bence olmuş
Gunaydinlaaar bat bugun benim ama tik yok ne agrim var ne goguslerim sisti hicbisi ne adet olcam ne gebeyim bence ikiside yokGünaydın cicikolarrr batı bugün olanlar yok mu bizi heyecanlandırıp sevindirecek test mestttt onu geçtim belirti de olur
Test negatif özel günüm gelmiyor acaba yumurtalık kisti mi engel oliyor ya acayip de sancım oluyor üstüne boynum tutuldu robot gibi yaşıyorum dünden beri
Bence erken canımBat 4 temmuz bugün sabah dayanamadım kaset test yaptım tabiki NEGATİF çıktı ya erken yaptım yada bu ayı da boş geçtik
Kız kaset test nasıl çıkartsın istihareye yatsan daha mantıklı kendini yormasaydın çiş damlatcam diye tükürsen de olurdu gerçi 6 7 gün önceden kasetle öğrenen var mı bilmemm tabi deeBat 4 temmuz bugün sabah dayanamadım kaset test yaptım tabiki NEGATİF çıktı ya erken yaptım yada bu ayı da boş geçtik